Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

υπαρχει καποιο καλυτερο δικαρτο, android απο το P8 στα 150-200ε?

απο αποψη λειτουργικοτητας, καμερας,RAM, μπαταριας κτλ

ευχαριστω

Δημοσ.

Στα ιδια επιπεδα ειναι και το http://www.skroutz.gr/s/7187498/Meizu-M2-Note-16GB.html

Ιδια επιπεδα??

Ειναι στα παντα ανωτερο το m2 note!

καλη επιλογη ειναι και το xiaomi redi mi note 2 

και αν εισαι λιγο των "ρισκων" το LeTV x600 παρα παρα πολυ καλη επιλογη αλλα μονο απο κινα!

Δημοσ.

Τις παραπανω μαρκες τις εχετε δοκιμασει?
Απλα γιατι δεν τις εχω ακουσει ποτε,και δεν ξερω ποσο αξιολογες ειναι

Ιδια επιπεδα??
Ειναι στα παντα ανωτερο το m2 note!
καλη επιλογη ειναι και το xiaomi redi mi note 2 
και αν εισαι λιγο των "ρισκων" το LeTV x600 παρα παρα πολυ καλη επιλογη αλλα μονο απο κινα!

το xiaomi το βγαει στα 245ε http://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna.html?from=catspan&keyphrase=xiaomi+redmi+note+2+

οταν λες "ρισκο"? :P

Δημοσ.

Από κινέζικο μαγαζί όχι από σκρουτζ το xiaomi έχει κοντά στα 180 και το meizu 160! Δες minideal vickmall!

Τα δύο που είπα είναι 10000% αξιόπιστα και τεσταρισμενα ψάξε λίγο στα φόρουμ και θα δεις!

Το LETV δν ειναι τόσο διαδεδομένο όσα τα άλλα δύο και δν ξέρω καλά την εταιρεία αλλά παντού διαβάζω τα κλτρα για αυτό λέω ρίσκο δν έχει όνομα στον τομέα των smartphone ακόμα αλλά βγάζει άψογα προϊόντα!

Δημοσ.

Από κινέζικο μαγαζί όχι από σκρουτζ το xiaomi έχει κοντά στα 180 και το meizu 160! Δες minideal vickmall!

Τα δύο που είπα είναι 10000% αξιόπιστα και τεσταρισμενα ψάξε λίγο στα φόρουμ και θα δεις!

Το LETV δν ειναι τόσο διαδεδομένο όσα τα άλλα δύο και δν ξέρω καλά την εταιρεία αλλά παντού διαβάζω τα κλτρα για αυτό λέω ρίσκο δν έχει όνομα στον τομέα των smartphone ακόμα αλλά βγάζει άψογα προϊόντα!

ευχαριστω, θα το εχω υποψην μου αλλα για τωρα δεν σκοπευω να παρω κατι απ εξω.Την επαθα με μαγαζι στην Ξανθη (ειμαι Αθηνα) μου εκατσε ελαττωματικο κινητο και επρεπε να το στειλω πισω 2 φορες με τα εξοδα απο μενα, επομενως δεν θελω να ρισκαρω με τελωνεια και κινα :D

νομιζω θα παω στο meizu...δεν ξερω μου εκανε πιο ωραια εντυπωση εξ αρχης,σιγουρα καλυτερο απ οτο P8 Lite (μπορει και απο το P8 το κανονικο).Τωρα αν καποιος ξερει καποιο καταστημα στην Αθηνα (περα απο αυτα του σκρουτζ) να το εχει φθηνοτερα απο 200ε, θα χαρω να τον ενισχυσω

ευχαριστω :)

Δημοσ.

Καθ εγώ από Κίνα πήρα και πλήρωσα τελωνείο οπότε 200 μου βγήκε δυστυχώς από 155 που το αγόρασα..

Είναι πολύ καλό κινητό ωραία αισθητική και ωραίο στο χέρι!

Το υι του τρέχει πολύ καλά με σχεδόν 0 λαγκ εκεί που τα βρίσκει λίγο σκούρα είναι στις απαιτητικές εφαρμογές που καταλαβαίνεις ότι του λείπει λίγο δύναμη στον επεξεργαστή!

Για τα λεφτά του όμως δν πιστεύω να βρεις Τπτ κλτρο!

Μπαταρία μου βγάζει εύκολα την μέρα κάμερα ικανοποιητικη οθόνη πολύ ωραία και φωτεινή υι διαφορετικό αμα μ άρεσε πολύ και έχει πολύ όμορφη εμφάνιση!

Αμα είχα να διαλέξω πάλι αυτό θα επερνα έναντι του xiaomi m2 note αλλά άμα δν βιαζεσαι περιμένε λίγο έχουν βγει και οι διαδοχοι τους!

Το Meizu metal που είναι απλά άπαιχτο για τα λεφτά του 200 δολάρια!

Και σμρα θα ανακοινωθεί το xiaomi redimi note (3)? Δν ξέρω πως θα το ονομασουν

Δημοσ.

Ναι καλυτερα να το παρω απο εδω να εχω και το σερβις.

Εφαρμογες δεν με νοιαζουν ιδιαιτερα. Facebook/Viber το θελω, ουσιαστικα σαν μεσο επικοινωνιας καθαρα (γουαου!!) καμερα και GPS.Φανταζομαι δεν θα εχω προβλημα καπου.

Το metal δεν ειδα ιδιαιτερη διαφορα με το m2 note. Ειδα κιολας οτι ακομα δεν κυκλοφορει Ελλαδα (ισως κανω και λαθος) επομενως δεν μπορω να μεινω για πολυ χωρις κινητο.

Οκ ευχαριστω πολυ για την βοηθεια :)

Δημοσ.

Ούτε αμα το παρεις από Ελλάδα θα έχεις εγγύηση μόνο αμα το παρεις από public!

Στο σκρουτζ και αυτοί από Κίνα τα περνούν και τα πουλαν εδώ οπότε είναι ίδιο πράγμα απλά βάζεις μεσαζοντα που τον πληρώνεις αρκετά!

210 από 160 που κάνει..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...