cmour79 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 θέλω να κάνω δωράκια 2 smartphone, με max. budget 80-90€ έκαστος. σε λειτουργικό δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, είτε wp είτε android. Η προϋπόθεση είναι να έχουν το λιγότερο 4,5" οθόνη. έλεγα να φέρω απο κίνα.. αλλά πιο? τί? κάτι δοκιμασμένο? χρήση κυρίως social apk, φωτογραφίες (μια αξιοπρεπής κάμερα να έχει, τίποτα σπουδαίο) και με αξιόλογη αυτονομία.. εντάξει.. να μην μας σπάει και τα νεύρα μέχρι να φορτώσει τις επαφές, ε? μην εκτεθούμε! είπαμε, για δώρο! σε wp, θα μπορούσε κάποιο να με καλύψει? συνήθως φέρουν καλές κάμερες τα wp. για ρίχτε προτάσεις παρακαλώ? α.. θα τα ήθελα και σε διαφορετικά χρώματα..
2.1Ohm Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Λοιπων απο wp δες το lumia 635 που ειναι καλουτσικη επιλογη αλλα απο καμερα δεν..Γνκα σε αυτα τα λεφτα το μονο που μ ερχεται να ειναι καπως αξιοπιστο ειναι το Xiaomi redimi http://www.minideal.net/xiaomi-hongmi-smartphone-android-4-2-mtk6589t-1-5ghz-dual-sim-with-4-7-inch-ips-capacitive.htmlαλλα παλιο μοντελο και δν ξερω πως κραταει ακομα! Ανεβασε λιγο το budget σου και παρε 2 τετοια http://www.vickmall.com/meizu-m2-4g-lte-5-0inch-flyme-4-5-mtk6735-quad-core-1-3ghz-2gb16gb-smartphone-13-0mp-android-5-1-blue.htmlΒγαινουν και σε ασπρο γκρι κ νμζω ροζ!΅Ειναι πολυ καλη επιλογη για τα λεφτα του αλλα ξεφευγουμε απο την τιμη! 1
cmour79 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) ναι οκ, το meizu, κουκλάκι, εντυπωσιακό.. δε λέω.. είναι αξιογάπητο.. και το xiaomi οκ, αλλά αισθητικά πέρασε και δεν άγγιξε σε σχέση με το meizu.. δύσκολο δίλημμα...εκτός εάν παίζει κάπου φθηνότερα.. Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2015 από cmour79
makfil Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Αυτό που παίζει πολύ τελευταία είναι το Doogee X5 σε 2 εκδόσεις την απλή με $57-60 και την Pro με $79-85 (έβαλα τιμές από Vicmall από όπου έχουν αγοράσει πολλοί αλλά με λίγο ψάξιμο βρίσκεις και τις χαμηλές). Είναι πολύ αξιοπρεπές για τα χαρακτηριστικά του και εντυπώσεις από όσους το έχουν στα χέρια τους μπορείς να διαβάζεις εδώ. Το έχω παραγγείλει (everbuying με πολύ χαμηλή τιμή λόγω πόντων) και το περιμένω. ΥΓ Κυκλοφορεί και στην ελληνική αγορά με 85€ και 110€ περίπου αντίστοιχα. 1
stevengreeceGR Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Εγώ από το Lumia 635 θέλω να πάω σε μερικούς μήνες στο Meizu M2. Η κάμερα πάντως του Lumia για 5 MP είναι αξιοπρεπείς. Το μόνο που με ενοχλεί είναι η απουσία μπροστινής κάμερας, η χαμηλή ram και το ότι λείπουν πολλές εφαρμογές από το store. Εκτός εάν θέλεις τις ποιο σημαντικές. Προτείνω καλύτερα στο Meizu M2 διότι για εμένα είναι ένα ολοκληρωμένο smartphone! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα