marmar92 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Καλησπέρα!! Έφτιαξα λογαριασμό εδώ γιατί θέλω πάρα πολύ να με βοηθήσετε και να μου πείτε την γνώμη σας σ ένα θέμα που μου προέκυψε πρόσφατα. Πριν κανα μήνα, ξεκίνησα να ανεβάζω κάποια πράγματα για πώληση στο ebay. Το ξεκίνησα τελείως στην πλάκα, χαζοδιάβασα τους όρους χρήσης και εννοείται ότι δεν πούλησα τελικά τίποτα . Έβλεπα ότι κάθε φορά που έκανα Listing ένα αντικείμενο, το ebay με χρέωνε και την κλασσική του προμήθεια. Αυτό όμως που δεν κατάλαβα καλά από το χαζοδιάβασμα μου και την αφέλεια μου ήταν ότι την προμήθεια στην χρεώνει πουλήσεις, δεν πουλήσεις το αντικείμενο σου. Εγώ είχα την εντύπωση ότι μόνο αν πουλήσεις κάτι, θα σου κρατήσει προμήθεια. Τέλος πάντων, μου ήρθε ένα mail πριν λίγες μέρες που να μου λέει ότι θα γίνει αυτόματη πληρωμή από το συνδεδεμένο μου paypal. Αμ δε, που δεν είχα βάλει μέσα καμία κάρτα! Οπότε δεν μπόρεσαν να πάρουν τα χρήματα. Μου στέλνουν προειδοποιητικό mail για να προβώ σε κινήσεις για την πληρωμή του ποσού, πράγμα που με ξάφνιασε γιατί να τονίσω ότι το ποσό είναι μόλις $3.30. Ήρθα σε επικοινωνία με το ebay και τα φόρτωσα στα capital controls και το ότι είναι αυτός ο λόγος που δεν πλήρωσα. Η απάντηση τους: "...In this situation your best course of action would be make a onetime payment (the amount is only for $3.30 so it should be well within the limit you’re allowed to spend). To make a one time payment just go to your account settings and click on the link that says “one time payment”. If you still get a restriction when trying to process a payment, please contact PayPal, since they are the ones that are processing the payment for you. Also, please refrain from selling additional items until after the Capital Control has been lifted in your country. Otherwise, there’s possibility that you account may be suspended if you’re not able to pay for your fees on time." Και θέλω τώρα να σας ρωτήσω, είχε κανείς κάποια αντίστοιχη περίπτωση? Είναι δυνατόν να μου κάνουν κάτι για ένα τόσο μηδαμινό ποσό? Υπάρχει τοκισμός του ποσού αν δεν πληρώνεις? (κάτι διάβασα για γύρω στο 1%, αλλά δεν κατάλαβα αν τοκίζεται μόνο μια φορά ή κάθε μήνα και φτάνει στον Θεό το ποσό). Εννοείται ότι μ αυτά που διάβασα στα ξένα sites, τρόμαξα καθώς λένε για εισπρακτικές εταιρίες, δικηγόρους και δεν συμμαζεύεται, και σκέφτομαι να τακτοποιήσω το θέμα, πληρώνοντας αυτό το μικρό ποσό. Απλά για το γαμώτο, θέλω να μάθω τι παίζει σε μια τέτοια περίπτωση. Σας ευχαριστώ που διαβάσατε όλο αυτό το μακρυνάρι!!
cosmos000 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Σιγά μην σε βάλουν φυλακή...απλά θα σου κλείσουν τον λογαριασμό και δεν θα μπορέις με τα ίδια στοιχεία να ξανανοίξεις άλλον...επίσης θα ανοίξουν case και θα στα πάρουν με το ζόρι απ το paypal όταν έχει μέσα το ποσόν. Το ποσόν εσένα δεν σου φαίνεται μεγάλο αλλά δεν σημαίνει τίποτα αυτό...σου παρείχαν κάποιες υπηρεσίες και δεν τους πλήρωσες.Είναι εταιρεία κολοσσός με εκατομμύρια πελάτες λες να αφήνουν απ τον καθένα να "διαφεύγει" με 3,30?? Πλήρωσε τα όταν μπορέσεις...γιατί για οποιοδήποτε χρέος δεν σου εξασφαλίζει κανείς ότι θα σε ενοχλήσουν στο μέλλον με πολλαπλάσιες απολαβές..
NikosKallithea Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 ..και εσυ γιατι δεν πληρώνεις το μικροποσον αυτο
marmar92 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δεν είπα ότι δεν θα το πληρώσω...απλά ήθελα να μάθω τι γίνεται στις περιπτώσεις μ ένα τόσο μικρό ποσό. Σίγουρα, αν ήμουν 100% ότι δεν γίνεται τίποτα, πολύ πιθανόν να μην του έδινα καν σημασία και να το αγνοούσα. cosmos000, σ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα