Προς το περιεχόμενο

Tempered glass

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω βαλει nilkin οταν μπορουσαμε να αγορασουμε απο ebay

στα 4,5€ με μεταφορικα

κανενα απολυτως προβλημα στην αφη 

αυξανει κ λιγο το κοντραστ

το κινητο επεσε παμπολες φορες με την οθονη κατω κ δεν επαθε τπτ

επισης ξεφορτωνεσαι τις γκουμουτσοθηκες 

προτεινομενη αγορα σιγουρα

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτή η μανία με τις θήκες πρέπει να κόψει κάποια στιγμή. Μαζί με το κινητό αγοράζεις και design και αίσθηση στο χέρι. Με τις θήκες αυτά πάνε περίπατο. Ένα tempered glass θέλει και ένα skin πίσω για τις γρατζουνιές και είναι τζέτ

• Like 2
Δημοσ.

Aποψη μου οχι!
Ειναι ενας υπερυπολογιστης στεπης και λογο του μεγεθους του πεφτει φευγει απο το χερι σου ξεχνιεται ευκολα! 
Ειναι κ αρκετα ευαισθητος οποτε μια θηκη ειναι must have για να προστατευεις την επενδυση που εκανες!
Μπορει καποιος αλλο να το βλεπει αλλιως αλλα και με την θηκη αγοραζεις αισθηση στο χερι και design και επισης αμα το βαρεθεις ειναι πιο ευκολο να αλλαξεις θηκη παρα κινητο!
Τωρα αμα ο αλλος ειναι τοσο σιγουρος οτι δν θα του πεσει ποτε το κινητο τοτε η ζει σε αυταπατες(γιατι σιγουρα μια φορα θα πεσει ειτε φταιει αυτος ειτε οχι και ειναι θεμα τυχης πως και που θα πεσει και αμα την γλιτωσει) η εχει την οικονομικη δυνατοτητα να παρει αλλο οποτε δν θα τον πολυνοιαζει!
Για εμας που δν μας περισευουν οι θηκες ειναι ο κλτρος τροπος να μας προφυλαξουν απο τις δυσκολες καταστασεις!

• Like 1
Δημοσ.

Aποψη μου οχι!

Ειναι ενας υπερυπολογιστης στεπης και λογο του μεγεθους του πεφτει φευγει απο το χερι σου ξεχνιεται ευκολα! 

Ειναι κ αρκετα ευαισθητος οποτε μια θηκη ειναι must have για να προστατευεις την επενδυση που εκανες!

Μπορει καποιος αλλο να το βλεπει αλλιως αλλα και με την θηκη αγοραζεις αισθηση στο χερι και design και επισης αμα το βαρεθεις ειναι πιο ευκολο να αλλαξεις θηκη παρα κινητο!

Τωρα αμα ο αλλος ειναι τοσο σιγουρος οτι δν θα του πεσει ποτε το κινητο τοτε η ζει σε αυταπατες(γιατι σιγουρα μια φορα θα πεσει ειτε φταιει αυτος ειτε οχι και ειναι θεμα τυχης πως και που θα πεσει και αμα την γλιτωσει) η εχει την οικονομικη δυνατοτητα να παρει αλλο οποτε δν θα τον πολυνοιαζει!

Για εμας που δν μας περισευουν οι θηκες ειναι ο κλτρος τροπος να μας προφυλαξουν απο τις δυσκολες καταστασεις!

+1000

Εάν σκεφθεί κανείς οτι στο galaxy s3 (που είμαι παθών...) η αντικατάσταση της οθόνης πάει 150€ περίπου όσο σχεδόν μισό νέο κινητό πιο εξελιγμένο τότε σίγουρα η πρωταρχική σου έννοια είναι η προστασία του...

• Like 1
Δημοσ.

Έχω ένα Moto G δύο χρόνια σχεδόν. Έχει γλιτώσει πέντε φορές με το tempered glass και έχει πέσει πάνω από 10 φορές. Πίσω έχω ξύλινο skin dBrand και είναι σαν καινούργιο αν το βγάλω. Τώρα θα πάρω δερμάτινο G4, κρίμα είναι να το καλύψω με θήκη;

Δημοσ.

Έχω ένα Moto G δύο χρόνια σχεδόν. Έχει γλιτώσει πέντε φορές με το tempered glass και έχει πέσει πάνω από 10 φορές. Πίσω έχω ξύλινο skin dBrand και είναι σαν καινούργιο αν το βγάλω. Τώρα θα πάρω δερμάτινο G4, κρίμα είναι να το καλύψω με θήκη;

Eιχα και εγω g4 και του ειχα neo hybrid θηκη τις spigen!

To εδινε πολυ κλτρο grip απο οτι το δερμα! Σιγουρα δν ειχε τοσο καλη αισθηση στο χερι αλλα το ενιωθες πιο σιγουρο και δν γλιστρουσε με τπτ!

Τβρα αμα ειναι κριμα η οχι ειναι δικια σου αποψη! 

Αμα πεσει με τις γωνιες ο τρανταγμος κατα 90% θα περασει στην οθονη και θα σπασει οποτε τουλαχιστον ενα bumber εγω θα το επερνα!

Αμα νιωθεις τοσο σιγουρος τοτε οκ!

ο καθενας βλεπει τα υπερ και τα κατα και αποφασιζει!

Γνκα πλεον ειμαι τις αποψης οτι αμα πχ σου πεσει σπασει χαλασει , χασεις το κινητο αμα δν εχεις λεφτα να παρεις το ιδιο ακριβως την ιδια μερα τοτε μην το παρεις κλτρα και δες κατι πιο οικονομικο αλλα απο την στιγμη που δινεις απο το υστεριμα σου κλτρα να το προφυλαξεις!

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

αξιζει να πληρωσεις ενα glass που κοστιζει ~10 ευρω ή και των 2-3 ευρω κανουν καλα τη δουλεια τους;

Aξιζει και με το παραπανω!

Δες πρωτη σελιδα το σχολιο /πειραμα που ειχα κανει!

Αμα θες καλο και οχι τοσο ακριβο παρε το nilkin 9h+ (oχι το απλο αλλα το 9Η+ να το προσεξεις) ειναι το πιο ακριβο αλλα παρα παρα παρα πολυ καλο!

Σε ολα μου τα κινητα αυτο περνω!

Δημοσ.

το διαβασα.

αλλα μηπως ειναι καλο το να σπαει το glass;;;; :ph34r:

Γιατι να σπαει το γυαλι?

Υποτιθεται εχουν σιλικονη απο κατω για να αποροφα τους κραδασμους και αμα ειναι μεγαλος σπαει γιατι δν αντεχει προφανως και να μειωσει και την δυναμη της πτωσης!

Αμα σπαει τοσο ευκολα (σκεψου το γυαλι του κινητου ειναι ακομα πιο δυνατο απο το tempred glass ετσι) τζαμπα θα υπαρχει γτ δν θα αποροφα τους κραδασμυος!

Δημοσ.

θα προτιμουσα να σπαει το glass για να απορροφαει την ενταση και να μην σπαει η οθονη.

ισως ειναι λαθος το σκεπτικο μου. δε ξερω.

τελος παντων. αρχικα θα προτιμησω καποιο no name και μετα μπορει να παρω επωνυμο

Δημοσ.

θα προτιμουσα να σπαει το glass για να απορροφαει την ενταση και να μην σπαει η οθονη.

ισως ειναι λαθος το σκεπτικο μου. δε ξερω.

τελος παντων. αρχικα θα προτιμησω καποιο no name και μετα μπορει να παρω επωνυμο

Δν ειναι μονο το σπασιμο ομως ειναι και η υφη!

Σχεδον μηδαμινο oleophobic coating που τα κανει να γεμιζει δαχτυλιες και χαλια αισθηση στο χερι!

Τα απλα του 2ευρου απλα κανουν ενα γυαλι σε αυτα τα μετρα και το βγαζουν για πουλημα!

Οι εταιριες που κανουν tempered glass (οπως Nilkin) κ οχι μονο παραδειγμα φερνω εχουν κανει ερευνα για τοτι ειναι κλτρο να σπαει ευκολα να μν σπαει ποτε ποσο κτλ οποτε δν γινεται να ειναι ολοι λαθος και τα κινεζακια που απλα τα βγαζουν με το κιλο να ειναι σωστοι!

Αμα ειναι θεμα λεφτων μν τα τσιγκουνευεσαι αληθεια θα δωσεις 10 ευρω αλλα μπορει να γλιτωσεις 100+ ευρω ετσι να το βλεπεις!

Δημοσ.

καλησπερα και απο εμενα !

λοιπον εχω προβληματιστει παρα πολυ με την αγορα/χρηση ενος tempered glass και το κατα ποσον τελικα προστατευει το κινητο.

Αγορασα ενα samsung s5 -σε καθολου ευκαταφρονητη τιμη και οπως καταλαβαινεται επειδη θα το εχω στο χερι για αρκετα χρονακια πλεον θελω να το προφυλαξω οσο μπορω

1. Αγορασα ενα tempered glass -απο ελληνικο σαιτ στα 5 ευρω περιπου που ελεγε καταστευαστης ΟΕΜ - τελικα στα χερια μου ηρθε ενα κινεζικο .. Τι λετε αυτο θα προστατεψει την οθονη του κινητου ή εκανα μπιπ αγορα ??

2. Υπαρχει περιπτωση λογω κακης ποιοτητας -του tempered glass -να χαλασει η οθονη του κινητου , οταν το αφαιρεσω για να βαλω ενα καλυτερο γυαλι ?

3.Ειναι ευκολη η αφαιρεση του γυαλιου απ την οθονη ? ή υπαρχει κινδυνος σπασιματος της οθονης ?

4.Τι μαρκα προτεινετε για αγορα απο ελλαδα ?

5. αναφερθηκε παραπανω η  nilkin κ με μια γρηγορη ματια στο skroutz βρηκα μια στα 5 ευρω και μια στα 25ευρω . Ειναι το ιδιο και οι 2 ? Αν οχι αξιζει η ακριβοτερη οντως ? ή ειναι εξισου αποτελεσματικη και η φτηνη ?

6.Τελικα, ενα γυαλακι των 30 ευρω ειναι οντως καλυτερο και προστατευει την οθονη απο σπασιμο Καλυτερα απο ενα γυαλακι των 5 ευρω ?

7. Μηπως τελικα την Καλυτερη προστασια για την οθονη την παρεχει μια Πλαστικη Θηκη ή ακομη καλυτερα μια book-θηκη ?

Τι λετε ?

Δημοσ.

Εννοειται μια Book θηκη προστατευει παραπανω!(αλλα ειναι δυσχρηστες για εμενα και δν μ αρεσει η αισθητικη τους! Αλλα και να βαλεις θηκη μν το βγαλεις 2 φορες προστασια κλτρο απο 1 η καμια)
ζημια δν προκειτε να κανεις στο κινητο ελεος..
Σαν ζελατινα ειναι απλα αυτο ειναι γυαλακι!
Ακομα και ριζοχαρτο να βαλεις απο πανω προστατευει πιο πολυ απο το να μν εχεις τπτ εννοειται πως θα το κρατησεις!
Απο Ελλαδα μν παρεις θα σε πιασουν κοροιδω( 100-300% πανω απο την τιμη αγορας του εξω ειναι εδω δυστυχως)
Νilkin ειναι η κλτρη απο τις φθηνες μαρκες!
Μετα υπαρχει spigen / intellarmor κ αλλες πολλες κανε μια ερευνα στο net και θα βρεις παρα πολλες!
Εγω πιστευω πως ναι προστατευει κλτρα ενα καλο γυαλακι απο ενα "κινεζικο" του κιλου!
Αμα τα δεις διπλα διπλα θα καταλαβεις την ανωτεροτητα τις ποιοτητας! Δεν ξερω αμα οτνως δικαιολογει το ποσο αυτο αλλα για εμενα αξιζει γτ και κλτρη αισθηση στο χερι εχεις και δν αφηνει τοσες δαχτυλιες!
Οτι κινητο και να παρεις ενα tempred glass ειναι Must! Οτι θηκη και να εχεις εχει γλιτωσει απειρα τηλεφωνα !

Δημοσ.

Σευχαριστω Παρα Πολυ  για την απαντηση σου 2,1 Ohm

Αυτο που εχω διαβασει σε κανα δυο περιγραφες tempered glass, περι Μειωσης της Ακτινοβολιας ισχυει ? ή ειναι μουφα η υποθεση ? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...