Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια μιας και περασα σαν φοιτητης και εγω θελω να παρω μια καλη καρεκλα γιατι θα χαραμιζω πολλες ωρες της ημερας μου στο γραφειο

γραφωντας κειμενα και αλλα πολλα

προτειενετε μου μια καρεκλα...τωρα απο τιμη δεν ξερω θα δω ...εαν με βοηθαει πολυ στη μεση μου...θα παρω μια καλη ..

Δημοσ.

Δώσε και ένα Budget.

Επειδή και εγώ κοιτάω αυτό το διάστημα, από Ελλάδα έχω καταλήξει στη Markus, διότι την έχει και ένας φίλος.

Καλή αρχή. :-)

• Like 1
Δημοσ.

πω τοσα πολλα..εεε? γυρω στην 100 δεν υπαρχει εε? δεν λεω...οτι πληρωνεις περνεις απλα επειδη τωρα τα οικονομικα μου δεν ειναι ουτε για 100 ... το λεω...παιζουν προσφορες?

Δημοσ.

Γι'αυτό ρώτησα.

Το θέμα είναι τι θες εσύ. Π.χ. μηχανισμός πλάτης (μπρος-πίσω) και καλό, κάτω από 150€ δεν.

Έχουν υπάρξει ίδια θέματα και παλαιότερα. Κάνε μία αναζήτηση.

Δημοσ.

καλησπερα παιδια μιας και περασα σαν φοιτητης και εγω θελω να παρω μια καλη καρεκλα γιατι θα χαραμιζω πολλες ωρες της ημερας μου στο γραφειο

γραφωντας κειμενα και αλλα πολλα

προτειενετε μου μια καρεκλα...τωρα απο τιμη δεν ξερω θα δω ...εαν με βοηθαει πολυ στη μεση μου...θα παρω μια καλη ..

Φανταζομουν οτι οταν εγραφες την λεξη καλη θα ειχες υποψη σου για τι χρηματα μιλαμε αλλα απο οτι βλεπω απο το παρακατω μαλλον δεν εχεις ψιλο ιδεα για τιμες 

πω τοσα πολλα..εεε? γυρω στην 100 δεν υπαρχει εε? δεν λεω...οτι πληρωνεις περνεις απλα επειδη τωρα τα οικονομικα μου δεν ειναι ουτε για 100 ... το λεω...παιζουν προσφορες?

Απλα να σκεφτομαστε λιγο πριν γραψουμε. 

Απο την στιγμη δε που τα χρηματα που μπορεις να διαθεσεις ειναι περιορισμενα,γιατι δεν αναφερεις εξ αρχης τα χρηματα που μπορεις να διαθεσεις να γινουν και οι αναλογες προτασεις στα χρηματα αυτα???

Μπορεις βεβαια να ριξεις μια ματια και στο site του Πλαισιου στις καρεκλες γραφειου πιο πολυ για να δεις τι παιζει στα χρηματα αυτα πανω κατω.

Δημοσ.

Δώσε και ένα Budget.

Επειδή και εγώ κοιτάω αυτό το διάστημα, από Ελλάδα έχω καταλήξει στη Markus, διότι την έχει και ένας φίλος.

Καλή αρχή. :-)

Στο λινκ υπαρχουν 3 ειδων καρεκλες, σε τι διαφερουν ακριβως;

Δημοσ.

Σιγουρα διαφερει το υλικο αν κανεις zoom στις εικονες θα το δεις :)

Δημοσ.

Η μία είναι δέρμα-δερματίνη ή ό,τι είναι αυτό τέλος πάντων. (Δερματίνη λογικά, με τέτοια τιμή).

Οι άλλες δύο ύφασμα άλλα διαφορετικό χρώμα.

Δημοσ.

Προσωπικά επιλέγω πάντα ύφασμα. Ειδικά το καλοκαίρι, θα καταλάβεις το γιατί.

Τώρα αυτό όμως είναι στην επιλογή του καθενός.

• Like 2
Δημοσ.

αν θελετε κάποια καρέκλα που να είναι άνετη και να σας κρατάει στη σωστή θέση και να είναι φτηνή, αγοράστε μία Dowel Armchair Βy Eames (αντιγραφή όχι αυθεντική). 

Δημοσ.

αν θελετε κάποια καρέκλα που να είναι άνετη και να σας κρατάει στη σωστή θέση και να είναι φτηνή, αγοράστε μία Dowel Armchair Βy Eames (αντιγραφή όχι αυθεντική).

Αυτο ειναι αυγο ρε φιλε τι λες τωρα;

Οι περισσοτεροι λενε η Markus ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει, ισχυει κατι τετοιο; Αλλες συμβουλες

• Like 1
Δημοσ.

Οι περισσοτεροι λενε η Markus ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει, ισχυει κατι τετοιο; Αλλες συμβουλες

Έχω πετύχει και γω τέτοια σχόλια. Ίσως και να είναι. Πολύ καλή τιμή, σωστός σχεδιασμός -πιάνει πλάτη μέχρι και κεφάλι, πόδια (47 εκατοστά βάθος)-, 10 χρόνια εγγύηση. Ξέρωγω; Μάλλον ισχύει. Θέλω να τη ξανατσεκάρω βέβαια πριν προβώ σε αγορά γιατί αν και, όπως είπα την δοκίμασα, αλλά επειδή τότε δεν είχε μπει ακόμη η ιδέα ότι "χρειάζομαι νέα καρέκλα" δε τσέκαρα κατά πόσο όντως με βολεύει. Βέβαια θυμάμαι ότι προσπαθούσα να τη φέρω στα μέτρα μου, χωρίς να το πετυχαίνω. Κάτι με χάλαγε. Γι'αυτό πρέπει τέτοια προϊόντα να τα τσεκάρουμε πριν τα αγοράσουμε.

αυγό ξεαυγό, είναι φτηνή και σωστά σχεδιασμένη, επομένως άνετη. Από εκεί και πέρα, ο καθένας κάθεται όπου βολευεται. 

Πάντως ούτε εγώ μπορώ σαν ιδέα να χρησιμοποιώ τέτοιο "είδος" καρέκλας στο γραφείο μου. Μιλάμε για κάτι που μας ενδιαφέρει να στηρίζει σωστά όλο το σώμα, για ώρες. Το "αυγό", όπως είπε και ο Pul παραπάνω, δε φαίνεται να το πετυχαίνει.

Βέβαια, απ'όσο βλέπω η αυθεντική πιάνει ένα 500ρι, οπότε δε ξέρω. Ίσως τελικά και να τα αξίζει, αλλά από μένα και πάλι δεν. :lol:

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...