Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω την markus και είμαι αρκετά ευχαριστημένος απλά θα ήθελα να είναι λίγο πιο πολύ το ύφασμα γιατί έχει πατηκωθεί πολύ και πρέπει να βάζω έξτρα μαξιλάρι.

Δημοσ.

Έχω πετύχει και γω τέτοια σχόλια. Ίσως και να είναι. Πολύ καλή τιμή, σωστός σχεδιασμός -πιάνει πλάτη μέχρι και κεφάλι, πόδια (47 εκατοστά βάθος)-, 10 χρόνια εγγύηση. Ξέρωγω; Μάλλον ισχύει. Θέλω να τη ξανατσεκάρω βέβαια πριν προβώ σε αγορά γιατί αν και, όπως είπα την δοκίμασα, αλλά επειδή τότε δεν είχε μπει ακόμη η ιδέα ότι "χρειάζομαι νέα καρέκλα" δε τσέκαρα κατά πόσο όντως με βολεύει. Βέβαια θυμάμαι ότι προσπαθούσα να τη φέρω στα μέτρα μου, χωρίς να το πετυχαίνω. Κάτι με χάλαγε. Γι'αυτό πρέπει τέτοια προϊόντα να τα τσεκάρουμε πριν τα αγοράσουμε.

Πάντως ούτε εγώ μπορώ σαν ιδέα να χρησιμοποιώ τέτοιο "είδος" καρέκλας στο γραφείο μου. Μιλάμε για κάτι που μας ενδιαφέρει να στηρίζει σωστά όλο το σώμα, για ώρες. Το "αυγό", όπως είπε και ο Pul παραπάνω, δε φαίνεται να το πετυχαίνει.

Βέβαια, απ'όσο βλέπω η αυθεντική πιάνει ένα 500ρι, οπότε δε ξέρω. Ίσως τελικά και να τα αξίζει, αλλά από μένα και πάλι δεν. :lol:

500 κανει η αυθεντικη οχι λογο ανεσης, αλλα επειδη ειναι το pinnacle του design. Οπως και σχεδον οτιδηποτε εχουνε κανει οι Eames.

Για την Markus και εγω εχω ακουσει καλα λογια του στυλ οτι στα λεφτα της ειναι απο τις καλυτερες. Στο γραφειο μου εχω την eames molded plastic, με κυριο γνώμονα ομως το design και οχι την ανεση, και αν και δεν την εχω δοκιμασει ιδιαιτερα, οι πρωτες εντυπωσεις ειναι θετικες. Αν ομως δεν με απασχολουσε να φτιαξω ωραιο δωματιο, (η αν ημουν ακομη φοιτητητς) μαλλον θα πηγαινα στην Markus. 

Δημοσ.

Έχω την markus και είμαι αρκετά ευχαριστημένος απλά θα ήθελα να είναι λίγο πιο πολύ το ύφασμα γιατί έχει πατηκωθεί πολύ και πρέπει να βάζω έξτρα μαξιλάρι.

Eαν εχεις ενα γνωστο ταπετσερη,με 20 ευρω σου περναει καινουριο(και πολυ καλυτερης ποιοτητας σφουγγαρι),και εισαι αρχοντας για καμια 5ετια σιγουρα!

Στο θεμα μας,ειμαι και εγω κατοχος της markus εδω και 2 μηνες..Ειχα μια απλη καρεκλα απο δερματίνη...Σε συγκριση με τη παλια μου,η markus ειναι καλυτερη..Και γενικα σε αυτα τα χρηματα,νομιζω ειναι μια καλη επιλογη!Σιγουρα υπαρχουν και καλυτερες,αλλα οτι δινεις παιρνεις!

Δημοσ.

Στα ~100 ευρώ η καλύτερη επιλογή είναι αυτή του ΔΡΟΜΕΑ 

http://eshop.dromeas.gr/el/ProductDetails/%CE%BA%CE%B1%CE%B8%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1/%CE%BA%CE%B1%CE%B8%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%B1%CF%82/thesi

Πολύ εργονομική και αναπαυτική, κάθομαι σχεδόν καθημερινά 6-8 ώρες και κατάλαβα τι παει να πει εργονομική καρέκλα...

Δημοσ.

Να πω την εμπειρία μου από δρομέα. Πήγα να πάρω γραφείο και μου είπε ένα μηνα αναμονή για να το φτιάξουν και 60 ευρώ μεταφορικά. Οπότε πήρα γραφείο από praktiker και την Markus. Η Markus είναι απλά τέλεια. Κάθεσαι σωστά και δεν πονάς ούτε μετά από ωρες συνεχής εργασίας. Παρά πολύ άνετη. Πήρα μαύρο ύφασμα για την ιστορία.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Το φοβόμουν αυτό.

Πόσο καιρό την είχες πριν ''πέσει'' το μαξιλάρι;

Επίσης ποια έχεις;Τα wrist rests είναι καλά εννοώ αν έχεις την υφασμάτινη version είναι ενοχλητικό που είναι σκληρό χωρίς μαξιλάρι για τους αγκώνες;

Eαν εχεις ενα γνωστο ταπετσερη,με 20 ευρω σου περναει καινουριο(και πολυ καλυτερης ποιοτητας σφουγγαρι),και εισαι αρχοντας για καμια 5ετια σιγουρα!

Στο θεμα μας,ειμαι και εγω κατοχος της markus εδω και 2 μηνες..Ειχα μια απλη καρεκλα απο δερματίνη...Σε συγκριση με τη παλια μου,η markus ειναι καλυτερη..Και γενικα σε αυτα τα χρηματα,νομιζω ειναι μια καλη επιλογη!Σιγουρα υπαρχουν και καλυτερες,αλλα οτι δινεις παιρνεις!

Ίδια ερώτηση...

Ποια έκδοση της markus έχεις;Τα wrist rests είναι καλά εννοώ αν έχεις την υφασμάτινη version είναι ενοχλητικό που είναι σκληρό χωρίς μαξιλάρι για τους αγκόνες μετά από ώρες χρήσης;

Στα ~100 ευρώ η καλύτερη επιλογή είναι αυτή του ΔΡΟΜΕΑ 

http://eshop.dromeas.gr/el/ProductDetails/%CE%BA%CE%B1%CE%B8%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1/%CE%BA%CE%B1%CE%B8%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%B1%CF%82/thesi

Πολύ εργονομική και αναπαυτική, κάθομαι σχεδόν καθημερινά 6-8 ώρες και κατάλαβα τι παει να πει εργονομική καρέκλα...

Δεν έχει στήριγμα για το κεφάλι όμως αυτή.

Να πω την εμπειρία μου από δρομέα. Πήγα να πάρω γραφείο και μου είπε ένα μηνα αναμονή για να το φτιάξουν και 60 ευρώ μεταφορικά. Οπότε πήρα γραφείο από praktiker και την Markus. Η Markus είναι απλά τέλεια. Κάθεσαι σωστά και δεν πονάς ούτε μετά από ωρες συνεχής εργασίας. Παρά πολύ άνετη. Πήρα μαύρο ύφασμα για την ιστορία.

Ίδια ερώτηση...

Ποια έκδοση της markus έχεις;Τα wrist rests είναι καλά εννοώ αν έχεις την υφασμάτινη version είναι ενοχλητικό που είναι σκληρό χωρίς μαξιλάρι για τους αγκόνες μετά από ώρες χρήσης;

Την δοκίμασα την markus αλλά δεν είμαι σίγουρος αν είναι άνετη για ώρες,δεν είχα τη δυνατότητα να κάτσω με τις ώρες για δοκιμές.

Δημοσ.

Εγώ έχω τη μπλέ υφασμάτινη. Τα πλαϊνά είναι απο σκληρό λάστιχο, εμένα με βολεύουν όμως. Το κάθισμα πατήθηκε μετά απο κάνα χρόνο νομίζω αλλά απο την αρχή δεν ήταν πολύ μαλακό.

Α και κάτι άλλο που θυμηθηκα, το ύφασμα που περνάει απο τα σίδερα στην πλάτη, απο την τριβή εχει τρυπήσει και απο τις δύο μεριές στο ίδιο σημείο.

Δημοσ.

Εγώ έχω τη μπλέ υφασμάτινη. Τα πλαϊνά είναι απο σκληρό λάστιχο, εμένα με βολεύουν όμως. Το κάθισμα πατήθηκε μετά απο κάνα χρόνο νομίζω αλλά απο την αρχή δεν ήταν πολύ μαλακό.

Α και κάτι άλλο που θυμηθηκα, το ύφασμα που περνάει απο τα σίδερα στην πλάτη, απο την τριβή εχει τρυπήσει και απο τις δύο μεριές στο ίδιο σημείο.

Πωπω,απογοήτευση είσαι. :P

Δημοσ.

ετυχε την ιδια μερα που πηρα και εγω Markus να ανεβει το topic lel. Γενικα και γω δεν βρηκα κατι καλυτερο + την εγγυηση που εχει, ειμαι ευχαριστημενος.

Δημοσ.

Πωπω,απογοήτευση είσαι. :P

Εντάξει το ύφασμα δεν με πειράζει.

Το έβγαλα και φώτο για να δείτε

Η φώτο είναι ανάποδα, δεν ξέρω γιατί.

post-202580-0-57030800-1450289919_thumb.jpg

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...