Επισκέπτης Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Σήμερα την άκουσα στο δρόμο και έμεινα με γιγαντιαία απορία. Όσο και να ψάξω στο google δεν έχω βρει τίποτα. Βοήθειαααα
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Λέω στην Πόπη(Καλλιόπη) μου Ναι που υποδεικνύει;
Pa0ki Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δεν υποδεικνύει κάτι, out of context τουλάχιστον Οι Κύπριοι αν δεν κάνω λάθος χρησιμοποιούν το λαλώ αντί για το λέω
anwnymh29 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Φωναζω την Ποπη μου , μιλαω με την Ποπη μου , εμεινε αλαλο η Ποπη μου ..
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Ρώτησα έναν φίλο μου που είναι γκέι και μου λέει ότι σημαίνει ότι αυνανίζεται είναι η διαδικασία του αυνανισμού (edit για να μην νομίζετε ότι είμαι κανένας περίεργος.)
saxos55 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Σήμερα την άκουσα στο δρόμο και έμεινα με γιγαντιαία απορία. Όσο και να ψάξω στο google δεν έχω βρει τίποτα. Βοήθειαααα Ρώτησα έναν φίλο μου που είναι γκέι και μου λέει ότι σημαίνει ότι αυνανίζεται.
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Ηρέμησε ρε αδερφέ, την διαδικασία εννοούσα. Chill.
stavi Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Κεκαλυμμένο "Γ@μώ την πουτάνα μου;" ακριβώς, το λεγαν το δεκαετία του 80, το ακουγα όταν ημουν μικρή για την ακρίβεια λεγαν αντι για γαμώ την πουτάνα μου γαμώ την πόπη μου απο ποιον το άκουσες; ηλικία; περιοχή; που το θυμηθηκε κι αυτος ο χριστιανός μετά απο τόσα χρόνια σαν το πριτς κοκο ένα πράμα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα