Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω κατι ραφια dexion και θελω να τα βαψω γιατι μερικα ειναι ψιλοχαλια.

Να τα κανω με πινελο ή να τα βαψω με κανενα σπρευ? Για ριξτε κανενα link με κανενα σπρευ που ειναι για αυτη τη δουλεια.

Δημοσ.

Ισως το αποτελεσμα να ειναι καλυτερο με πινελο, αλλα ειναι αρκετα και θα μου βγει η πιστη.

Λεω να δοκιμασω για αρχη με σπρευ να δω αν με ικανοποιει καταρχην το αποτελεσμα, καθως και αν οικονομικα αξιζει (φανταζομαι με σπρευ θα βγαινει πιο ακριβο).

Για αυτο βαλτε κανενα σπρευ καταλληλο σε link να ψαχτω λιγο...

Επισης ειδα και αυτο

Με αυτο δηλαδη μπορεις να βαψεις χωρις ουτε καν ξυσιμο? Κατευθειαν βαψιμο? Εχει κανεις εμπειρια σε σχεση με αυτο?

Δημοσ.

ακριβο.ουτε το hamerite δεν κοστιζει τοσο.με ρολλακι βαψτα.με πινελο θα σπαστεις,με σπρεϊ θα βγει ο κουκος αηδονι.

Δημοσ.

Με πινελο.Tα dexion ειναι τρυπητα.Περα οτι θα στοιχισει αρκετα περισσοτερο πιο πολυ σπασιμο ειναι οτι θα καταλερωσεις-κατασταξεις τον τοπο με σπρει-ρολο παρα να τα περασεις ενα πινελακι.

Δημοσ.

ακριβο.ουτε το hamerite δεν κοστιζει τοσο.με ρολλακι βαψτα.με πινελο θα σπαστεις,με σπρεϊ θα βγει ο κουκος αηδονι.

Ενδεικτικα το εβαλα.

Το θεμα ειναι αν οντως αυτα τα χρωματα μπορεις να τα χρησιμοποιησεις απευθειας χωρις ξυσιμο κλπ.

Δημοσ.

Για αυτη την δουλεια ειναι.Εγω εχω βαψει (οχι με αυτη την μαρκα) κατι καγκελα που βαριομουνα να τα τριψω.Καλη μπογια ηταν, σκληροτραχηλη κραταει.Αλλα ας ειμαστε και ρεαλιστες.Αλλο το βαψιμο σε καθαρισμενο ''γυαλι'' σιδερο , αλλο σε τραχυ σκουριασμενο και αλλο σε σκουριασμενο που ξεκολλανε ολοκληρα κομματια απο παλιες μπογιες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...