Προς το περιεχόμενο

Pale Moon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω απογοητευτεί ιδιαίτερα απο την κατάσταση σε firefox και chrome που σιγά σιγά γίνονται το ίδιο χάλια με τον ΙΕ!!!!

με τα τόσα bugs,κολλήματα και γενικά θεματάκια που προκύπτουν εδώ και εκεί και απο σύστημα σε σύστημα νομίζω μάλλον απο ανάγκη παρά απο επιλογή είχα εναν απο αυτούς ως κύριο browser μου..

και αυτό γιατι ο OPERA δεν προκαλεί πια το δέος όπως παλιά (έως την έκδοση 12.16) και έχει καταντήσει ενα crhomeclone και αυτό είναι κατάντια για εναν τέτοιου επιπέδου browser ακόμη και αν ο chrome δεν είχε πάρει την κάτω βόλτα τα τελευταία χρόνια...

Αλλά προς μεγάλη μου έκπληξη (δεν περίμενα ενα fork να είναι τόσο καλύτερό ή έστω το ίδιο καλό/κακό με τον firefox) δοκίμασα τον Pale Moon browser και έχω τα ίδια αισθήματα και εντυπώσεις με όταν πρωτογνώρισα τον OPERA!!

Αξιόπιστος, σταθερός, απροβλημάτιστος, όλα τα addons του firefox που του έβαλα λειτουργούνε χωρίς θέμα, διακριτικός (+ducduckgo by default), κομψός με δυνατότητα αλλαγής theme κτλ, χρήσιμο homescreen, ισχυρό και ενεργό team απο πίσω, φιλικό forum και πάνω απο όλα ΓΡΗΓΟΡΟΣ... είναι τόσο γρήγορος που νομίζω ότι πληκτρολογώ πιο γρήγορα αυτό το post με τον pale παρά με κάποιον άλλο browser :P Λες και τρέχει με 120 fps και οι άλλοι με 30 :P

Έχετε χρησιμοποιήσει τον Pale Moon? 

Για πόσο καιρό;

Ποιές είναι οι εντυπώσεις σας;

Προσωπικά πάντως μετά απο  ~1 μήνα χρήσης δεν ξέρω πως μπορούσα χωρίς τον Pale Moon τόσο καιρό πραγματικά δεν γίνεται να γυρίσω πίσω σε άλλο browser αν το κάνω θα έχω την αίσθηση του downgrade!

Σε περίπτωση που δεν έχετε δοκιμάσει πότε τον browser αλλά το post σας κίνησε την περιέργεια μπορείτε να τον κατεβάσετε απο εδώ: http://www.palemoon.org/#

Δημοσ.

Δεν ξέρω δεν μου φαίνεται γρηγορότερος απο τον pale (βέβαια έχω και VDSL.... αν και κουτσό...) απο εκει και πέρα δεν έχω ασχοληθεί πολλές ώρες μαζί του, ενδιαφέρον gui αλλά το adblock που είναι και ενσωματωμένο με τον browser δεν δουλεύει σχεδόν ποτε.... επίσης δεν την έψαξα και με τα extention τι παίζει; σταν + είναι ότι έχει κουμπάκι για global mute αλλά δεν έχει σήμανση για το αν παίζει ήχος σε κάποιο ανοιχτό tab που είναι μείον για εμένα.

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

Από τους καλύτερους browser, ειδικά σε θέματα privacy και σταθερότητας. Αξιόπιστος, με καθαρό και λογικό UI (κάποιοι θα πουν 'παλιό' αλλά από πότε το νέο είναι πάντα καλύτερο...) και φυσικά πάμπολλα, ποιοτικά extensions, κληρονομιά της καλής εποχής του Firefox που έχει περάσει ανεπιστρεπτί.

Έχει μείνει λίγο πίσω στην αναπαραγωγή βίντεο, μιας και ο βασικός δημιουργός του πάντα θεωρούσε (όχι άδικα) ότι δουλειά ενός browser είναι... το browsing και όχι να γίνει media player.

Η επιρροή των YouTube, Twitter, Facebook, Instagram όμως είναι πολύ μεγάλη για να αγνοηθεί, κι έτσι στη νέα v27 που ετοιμάζεται λογικά θα λυθούν κάποιο μικρο-θέματα (κυρίως με Twitter videos).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...