skiabox Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Θα ήθελα να ρωτήσω στο forum μιας και πλέον πολλοί έχουν εγκαταστήσει ατομικούς λέβητες φυσικού αερίου εάν χρειάζεται ο μηχανικός για να καταθέσει φάκελο κάτοψη διαμερίσματος και κάτοψη πυλωτής. Ρωτάω γιατί μου κίνησε την περιέργεια το γεγονός ότι ρωτώντας τον γείτονα μου είπε ότι ο δικός του εγκαταστάτης δεν του ζήτησε τέτοιο πράγμα. Ευχαριστώ.
skiabox Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Ο ίδιος ο μηχανικός που ρωτάω λέει ότι χρειάζεται για τον φάκελο που πρέπει να παραδώσει στην εταιρία του φυσικού αερίου(Λάρισας). Στο site της εταιρίας πάλι δεν υπάρχει πουθενά σαν δικαιολογητικό.
gregdel Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Το κακό είναι κάθε ΕΠΑ εχει τα δικά της... παντως νομίζω ότι δεν απαιτείται κάτι τέτοιο... συνήθως κάνουν απλά διαγράμματα της διαδρομής που ακολουθούν οι σωληνώσεις.
skiabox Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Εντωμεταξύ η ίδια η εταιρία ούτε τηλέφωνα σηκώνει ούτε σε email απαντάει ποτέ.
skiabox Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Πήγα και στην πολεοδομία και έκανα αίτηση και θα περάσω πάλι μετά από μία εβδομάδα. Εντωμεταξύ ρωτάω και άλλους στην πολυκατοικία και είμαι ο μόνος από τον οποίο ζητήθηκε αυτό το χαρτί!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα