MerlinB4 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Καινούριος στο φορουμ. Συγχωρεστε με για τυχον λαθη. Πριν 1 μηνα αγορασα λαπτοπ και εχω ενα θεμα..στην πολυκατοικια που μενω η ιδιοκτητρια εχει βαλει σε καθε οροφο αναμετοδοτη wifi.. τον πρωτο μηνα το λαπτοπ μου εβρισκε το wifi με ιδιο name σε διαφορετικες συνδεσεις και αυτη που ειχε φουλ σημα εμπαινε (μπορουσες να συνδεθεις και στο 2ο αλλα ειχε παντα 3 γραμμες).. ολα κομπλε.. τωρα 2 μερες ενω μου εμφανιζει οτι εχει φουλ σημα το 1 απο τα 2, οταν συνδεομαι ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΙς 3 ΓΡΑΜΜΕΣ(αρκετα συχνα πεφτει και στις 2 γραμμες)ενω η 2η συνδεση απο τις 3 που ηταν παλια, εχει παει στη 1.. Να προσθεσω πως αρκετες φορες την ημερα δν εχω ιντερνετ για κανα 2ωρο.. Αλλες φορες κολλαει το ιντερνετ... Εκεινο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι πως οταν απενεργοποιω το Ιντερνετ μου δειχνει οτι βρισκει τις 2 συνδεσεις ιντερνετ η μια εχει 5 γραμμες και η αλλη 3! ΜΟΛΙΣ ΟΜΩΣ συνδεθω σε αυτην με το φουλ ΣΗΜΑ καπακι πεφτει στις 3 γραμμες(απο τις 5 που ειναι φουλ σημα).. εχω πει της κυριας να κανει ρεσταρτ το ρουτερ ήδη 2 φορες αλλα και παλι τπτ.. Έγω αυτο που καταλαβαινω ειναι πως οταν εβαλαν τους αναμεταδοτες φτιαχτηκε και καλα μια 2 συνδεση με το ιδιο ονομα και κωδικο αλλα με φουλ σημα καθως περασαν καλωδια σε καθε οροφο και απλως ισως τωρα να μπερδεονται οι συνδέσεις.. αν μπορει καποιος να μου πει τι να καανω μπας και φτιαξει θα το εκτιμουσα πολυ! ευχαριστω για τον χρόνο σας!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα