Millennium Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Αλλαγη βεβαια θελεις και στην καρτα γραφικων για συγχρονα παιχνιδια. Αυτό. Αν θέλει να κάνει αναβάθμιση όσον αφορά τα παιχνίδια ξεκινάει από κει.
Kahlastar Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Φίλε έχω και γω το spec 3 και μπορώ να σου πω ότι είναι πάρα πολύ καλό. Έχει τρομερό air flow και έχοντας κενό ανάμεσα στις θέσεις που μπαίνουν οι hdd/ssd και τα dvd/br μπορείς να χωρέσεις μεγάλες κάρτες γραφικών σε περίπτωση αναβάθμισης. Το cable management δεν είναι τόσο καλό και θα σε πονοκεφαλιάσει λίγο αν το τροφοδοτικό σου έχει πολλά καλώδια και δεν είναι full/semi modular. Έχει 3 ανεμιστήρες ( 2 μπροστά 1 πίσω). Εγώ πήρα με τους άσπρους και μου αρέσει πολύ ο φωτισμός του το βράδυ. Και μια προτασουλα για PSU. https://www.skroutz.gr/c/30/psu-trofodotika/f/367630/80-PLUS-Gold.html?keyphrase=evga Κοίτα την G2 και GS σειρά μόνο. Είναι λίγο πάνω από το budget σου αλλά αξίζουν.
Glikos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Με προβληματιζει μονο στο spec-3 το γεγονος οτι εξωτερικα εχει μονο ( 2) slots για 5.25''. Εκει θα βαλω τα 2 οπτικα μεσα που εχω. Αν θελω μελλοντικα να βαλω καποιο fan controller δεν θα μπορω. Κατα τα αλλα ωραιο κουτι. Το ασπρο λεω και εγω. Για psu θα παω σε κατι καλο, οντως ποιοτικα τα evga. Το G1 650W αξιζει? Νομιζω εχει κατι σαν χερουλι στο πισω μερος. Το ειχα δει σε ενα βιντεο. Δεν ξερω αν αφαιρειται. Κατι ακομα για το spec-3. Χωραει στο πανω μερος υδροψυξη 240mm? (2 x 120mm).
Kahlastar Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 H G1 σειρά δεν είναι τόσο ποιοτική όσο η G2. Εγώ να σου πω την αλήθεια θα έδινα πιο πολλά να πάρω το G2 750w που θα σηκώσει και μεγάλες κάρτες η κάποιες μικρότερες σε SLI/Crossfire. Όσο για το κουτί δεν έχω δοκιμάσει για πάνω υδροψυξη αλλά μια corsair h80 που του έβαλα πίσω μπήκε ίσα ίσα.
Glikos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Θα το εχω υποψιν μου το G2. Γνωστη και ποιοτικη η εταιρια αυτη. Επισης το nzxt lexa s μου φαινεται καλο αν και λιγο ακριβοτερο.
Kahlastar Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Κοίτα,κατά την ταπεινή μου άποψη αν έχεις σκοπό να κάνεις αναβαθμίσεις στο μέλλον μην πάρεις ακόμα SSD μιας και αρχίζουν και βγάζουν καινούριες σειρές και οι τιμές θα πέσουν αρκετά και δώσε τα χρήματα που διαθέτεις σε ένα καλό 750w psu και ένα οικονομικό full tower όπως το Phanteks Enthoo Pro και θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο στο μέλλον από άποψη χώρου και τροφοδοσίας.
Glikos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Αναγκαστικα λεω να αφησω προς το παρον τον ssd γιατι θα παρω ενα ακριβοτερο κουτι και τροφοδοτικο. Καλα το Phanteks Enthoo Pro full tower πεταει. Χωραει τα παντα. 120 ευρω περιπου. Εσυ τι τροφοτοτικο εχεις? Χωραει στο spec -3 κατω το τροφοδοτικο και διπλα ενας ανεμιστηρας?
Kahlastar Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Εγώ θα έπαιρνα το Supernova G2 750w αλλά επειδή βιαζόμουν και δεν είχε διαθεσιμοτητα πήρα αυτό http://www.skroutz.gr/s/7333289/Corsair-RMi-Series-750W.html?from=most-popular&keyphrase=rmi+750 Είναι αρκετά μακρύ οπότε δεν χωράει ο κάτω ανεμιστήρας αλλά να σου πω την αλήθεια δεν θα σου χρειαστεί.
Glikos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Ωραιο, τουμπανο. Αν και λιγο τσιμπημενο για μενα. Σκεφτομαι σε corsair rm 750x / EVGA SuperNOVA GS 650w / seasonic G650w. Μεχρι 110-115 δηλαδη ταβανι. Απλα θελω να εχω καλο air flow και cable management οσο το δυνατον περισσοτερο. Τωρα για μελλοντικο fan controller βλεπουμε.
Kahlastar Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Αν πάρεις τελικά το spec-3 μπροστά μπορείς να βάλεις 140mm ανεμιστήρες. Αυτοί που έχει είναι 120mm αλλά κάνουν καλή δουλειά. Με άλλο ένα πίσω και πάνω να βγάζουν έξω τον ζεστό αέρα και με ένα modular psu θα έχεις τέλειο air flow. Για τα τροφοδοτικά ρίξε μια ματιά και εδώ να πάρεις μια ιδέα τι παίζει. http://www.tomshardware.co.uk/forum/id-2547993/psu-tier-list.html Είναι αρκετά έμπιστο site.
Millennium Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Glikos θα το αξιοποιήσεις το τροφοδοτικό των 110-140ε ; Το χρειάζεσαι; Δε βλέπω να κρατάς και κάποια ισορροπία με τις υπόλοιπες αγορές.
Glikos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Κατεληξα στο Super Flower Leadex gold 650w στα 115 ευρω περιπου. Θα χρειαστει και για μελλοντικη αναβαθμιση. Τωρα βεβαια εχω σαν 2η επιλογη κατι πιο φθηνο (εχω δει 2-3) γυρω στα 500-600w και μεχρι 80 ευρω. Κουτι δεν εχω καταληξει ακομα αλλα μου κανουν 'κλικ' τα εξης: Corsair 400r / Zalman Z11 Plus HF1 / Entho Pro / NZXT Phantom 410. Τροφοδοτικο καλο με 80+ semi/modular (μεχρι 650w) κατω απο 70-80 ευρω δυστυχως δεν βρισκω. Θελω καποιο με καλη εγγυηση και αξιοπιστο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα