kostas8080 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δεν γνωρίζω σχεδόν τίποτα για το paypal Εχω φτιάξει λογαριασμό, εχω προσθέσει επιτυχως τον αριθμό της χρεωστικης(αφού πήγα πρώτα στην τράπεζα και μου εδωσαν ένα κωδικό επιβεβαίωσης), (και μου κράτησε και 1.5 ευρώ το paypal) Τώρα προσπαθώ να βάλω λογαριασμό τράπεζας(iban) και με το που βαχω τον αριθμό iban, μου λέει 'You cannot add bank account at this time' (εχει αυτό σχέση με τα capital controls; Επίσης αν και εχω λεφτά στον λογαριασμό μου στην τράπεζα στο paypal λέει 0 ευρώ, τι πρέπει να κάνω για να δείχνει τα λεφτά που έχω ή να βάλω λεφτά; ή μπορώ εφόσον έχουν δεχτεί την κάρτα να αγοράσω (γιατί προσπάθησα να αγοράσω είδη που επιτρέπονται από την τράπεζα για αγορά από το εξωτερικό και δεν μπορεσα)
corsair04 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δεν γνωρίζω σχεδόν τίποτα για το paypal Εχω φτιάξει λογαριασμό, εχω προσθέσει επιτυχως τον αριθμό της χρεωστικης(αφού πήγα πρώτα στην τράπεζα και μου εδωσαν ένα κωδικό επιβεβαίωσης), (και μου κράτησε και 1.5 ευρώ το paypal) Τώρα προσπαθώ να βάλω λογαριασμό τράπεζας(iban) και με το που βαχω τον αριθμό iban, μου λέει 'You cannot add bank account at this time' (εχει αυτό σχέση με τα capital controls; Επίσης αν και εχω λεφτά στον λογαριασμό μου στην τράπεζα στο paypal λέει 0 ευρώ, τι πρέπει να κάνω για να δείχνει τα λεφτά που έχω ή να βάλω λεφτά; ή μπορώ εφόσον έχουν δεχτεί την κάρτα να αγοράσω (γιατί προσπάθησα να αγοράσω είδη που επιτρέπονται από την τράπεζα για αγορά από το εξωτερικό και δεν μπορεσα) ειμαστε σε capital control δεν έχεις καταλάβει τίποτα από όσα γίνονται από το καλοκαίρι μέχρι και το πρώτο εξάμηνο του 2016 δεν θα αρθούν τα capital control τώρα για το 1,50€ θα επιστραφεί ξανά στην κάρτα για να πραγματοποιησεις αγορές με το paypal διάβασε αυτό το θέμα ή αυτό το link
kostas8080 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 ειμαστε σε capital control δεν έχεις καταλάβει τίποτα από όσα γίνονται από το καλοκαίρι μέχρι και το πρώτο εξάμηνο του 2016 δεν θα αρθούν τα capital control τώρα για το 1,50€ θα επιστραφεί ξανά στην κάρτα για να πραγματοποιησεις αγορές με το paypal διάβασε αυτό το θέμα ή αυτό το link Εγω εχω καταλάβει εσύ μάλλον όχι..... Δες εδώ ποιες συναλλαγες επιτρέπονται (http://www.piraeusbank.gr/el/Idiwtes/Kartes/epitrepomenes-synallages) Παρακαλώ να με βοηθήσει κάποιος που γνωρίζει και όχι κάποιος που ξέρει λιγότερα απο εμενα
corsair04 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Εγω εχω καταλάβει εσύ μάλλον όχι..... Δες εδώ ποιες συναλλαγες επιτρέπονται (http://www.piraeusbank.gr/el/Idiwtes/Kartes/epitrepomenes-synallages) Παρακαλώ να με βοηθήσει κάποιος που γνωρίζει και όχι κάποιος που ξέρει λιγότερα απο εμενα Μάλλον είσαι κλασικός έλληνας που ζει στον κόσμο που δεν ξέρει τι του γίνεται!! δεν γίνεται να προσθέσεις κανένα λογαριασμό στο paypal μέχρι η χώρα να βγει από τα Ccapital controls άλλωστε εάν γίνονταν δεν θα καταφεύγαμε σε πλάγιους τρόπους για να χρησιμοποιήσουμε το PayPal. Εάν μπεις στον κόπο κάνεις μια μικρή αναζήτηση στο forum θα βρεις αρκετές αναφορές !!
kostas8080 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Μάλλον είσαι κλασικός έλληνας που ζει στον κόσμο που δεν ξέρει τι του γίνεται!! δεν γίνεται να προσθέσεις κανένα λογαριασμό στο paypal μέχρι η χώρα να βγει από τα Ccapital controls άλλωστε εάν γίνονταν δεν θα καταφεύγαμε σε πλάγιους τρόπους για να χρησιμοποιήσουμε το PayPal. Εάν μπεις στον κόπο κάνεις μια μικρή αναζήτηση στο forum θα βρεις αρκετές αναφορές !! Εγω εφτιαξα λογαριασμό , εφυιαξα και λογαριασμό paypal Πρόσθεσα την κάρτα , πηγα στην τράπεζα και πήγα στην τράπεζα ή οποοια η μου έδωσε κωδικό για να ενεργοποιηθεί η κάρτα μου στο paypal (αφού εσύ ως έξυπνος λες δεν γίνεται, πως μου εδωσαν στην τράπεζα) κα έκανα ενεργοποίηση Γίνεται να αγοράσεις κάποια πράγματα απο το εξωτερικό, δεν έχουν μπλοκάρει ολα(πήγαινε στην τράπεζα και θα μάθεις) σου έδωσα και link της τράπεζας για να δεις , μου το ειπαν και στην τράπεζα
corsair04 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Εγω εφτιαξα λογαριασμό , εφυιαξα και λογαριασμό paypal Πρόσθεσα την κάρτα , πηγα στην τράπεζα και πήγα στην τράπεζα ή οποοια η μου έδωσε κωδικό για να ενεργοποιηθεί η κάρτα μου στο paypal (αφού εσύ ως έξυπνος λες δεν γίνεται, πως μου εδωσαν στην τράπεζα) κα έκανα ενεργοποίηση Γίνεται να αγοράσεις κάποια πράγματα απο το εξωτερικό, δεν έχουν μπλοκάρει ολα(πήγαινε στην τράπεζα και θα μάθεις) σου έδωσα και link της τράπεζας για να δεις , μου το ειπαν και στην τράπεζα Πάμε πάλι μέχρι η Ελλάδα να επανέλθει και να αρθούν τα capital control δεν θα μπορείς να πραγματοποιησεις αγορές με το paypal με ελληνική κάρτα -λογαριασμό-τράπεζα άρα τι ακριβός μπορείς να κάνεις τώρα δυο επιλογές revolut κόλπο paypal όπου κολλήσεις ζητάς να σε βοηθήσουμε στο κόλπο η κάρτα Πειραιώς η δικιά μου καθώς και άλλον μελών στο forum δεν μπορούσε να δουλέψει υπάρχουν αναφορές ότι από άλλα μελή λειτούργησε κανονικά Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2015 από corsair04
kostas8080 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Τέλος πάντων, ευχαριστώ για την βοήθεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα