man0sk9 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Εδω και κανα χρονο περιπου καπνιζω marlboro ασπρο με τα rizla micron(ασημενια)...Παρολα αυτα νοιωθω οτι μου χαλανε πολυ το λαιμο και εκτος απο τα χρηματα που ξοδευω για τσιγαρα ξοδευω και για σιροπακια τωρα...Μηπως μπορει καποιος να μου προτεινει εναν ελαφρυ καπνο η τουλαχιστον καποιον που να μην σε ξεπατωνει??Ευχαριστω
Tzini_Gr Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 απο προσωπικη παντα εμπειρια να αναφερω πως επειδη το ειχα κοψει για σχεδον 1 χρονο,εκανα τοτε old haborn..οταν ξεκινησα παλι να καπνιζω εκανα τον virginia ασπρο ο οποιος τον τελευταιο μηνα καταργηθηκε και μπηκε στην θεση του ο virginia ροζ.. ναι οκ πουστρελε χρωμα αλλα ειναι ελαφρυς 15g αν δεν κανω λαθος στα 3.50ευρω, και ενας αλλος που τον πηρε πρωτη φορα ενα φιλαρακι μου ειναι καπνος oriental κατι...λεγεται..ακομα πιο ελαφρυς,τιμη δεν θυμαμαι 2
man0sk9 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Για τον virginia Tzini_GR εχω ακουσει και εγω οτι ειναι ελαφρυς αλλα για τον πρασινο...Δεν με πειραζει αν ειναι ροζ ουτως η αλλωσ σε θηκη βαζω τον καπνο με πειραζει ομωσ αν εχει πολλα δεντρα μεσα, εχει? 1
HERTHAN Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Μιας και ανοίξατε θέμα για ελαφρύ καπνο και ενδιαφέρεται η θεία μου ο marlboro gold είναι ελαφρύς καπνός?
Tzini_Gr Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Για τον virginia Tzini_GR εχω ακουσει και εγω οτι ειναι ελαφρυς αλλα για τον πρασινο...Δεν με πειραζει αν ειναι ροζ ουτως η αλλωσ σε θηκη βαζω τον καπνο με πειραζει ομωσ αν εχει πολλα δεντρα μεσα, εχει? εδω και 6 μηνες περιπου που εχω ξαναξεκινησει το καπνισμα και πλεονβ κανω τον virginia roz οχι δεν μου εχει τυχει ουτε κλαδι ουτε δεντρο.2 φορες μ εχει τυχει βεβαια ο καπνος ναναι εντελως ξερος και να μην καπνιζεται,προφανως η το περιπτερο τον ειχε αμωλημενο η δεν ξερω και εγω τι.,..εφαγε την παρατηρηση και εστρωσε @HERTHAN προχθες π ημουν περιστερι στην arc ηρθε μια γκομενα και μας πλασαρε με πληρωμη ομως τον νεο malboro gold...μας ειπε οτι ειναι ελαφρυς...but who knows..
V-a-c Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Εδω και κανα χρονο περιπου καπνιζω marlboro ασπρο με τα rizla micron(ασημενια)...Παρολα αυτα νοιωθω οτι μου χαλανε πολυ το λαιμο και εκτος απο τα χρηματα που ξοδευω για τσιγαρα ξοδευω και για σιροπακια τωρα...Μηπως μπορει καποιος να μου προτεινει εναν ελαφρυ καπνο η τουλαχιστον καποιον που να μην σε ξεπατωνει??Ευχαριστω "καλούς" καπνούς μπορείς να βρείς από αυτήν την εταιρεία http://wolfwaytobacco.com/el/ έχω δοκιμάσει μερικούς . με καλή υγρασία και δεν ξεραίνονται εύκολα και δεν πειράζουν στο λαιμό όσο άλλους .
thant Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 2 φορες μ εχει τυχει βεβαια ο καπνος ναναι εντελως ξερος και να μην καπνιζεται,προφανως η το περιπτερο τον ειχε αμωλημενο η δεν ξερω και εγω τι.,..εφαγε την παρατηρηση και εστρωσε Νομίζω πως αν ο καπνός είναι σφραγισμένος δεν είναι ευθύνη του περιπτερά. Τον καπνό τον ξεραμένο σου τον άλλαξε η τον πέταξες?
HERTHAN Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Η θεία μου τελικά δεν ξερει τι θελει κι αποφασισα να δοκιμάσω εγώ τον marlboro gold και μπορώ να πω ότι μου αρεσε παρα πολύ μέχρι που σκέφτομαι να πάω σε καπνο για πρώτη φορά στην ζωή μου.Δεν μπορώ να πω αν είναι ελαφρύς καπνός άλλα βαρύς δεν μου φάνηκε με τίποτα. Είναι και λίγο χαλια ο λαιμός επειδή είμαι άρρωστος και δεν κατάλαβα 100% για να μπορέσω να πω περισσότερα. Επειδή το έψαξα λίγο το θέμα όμως έχω διαβάσει πολύ καλά λόγια για τον Manitou Virginia gold και Manitou green organic ότι είναι κορυφαίοι καπνοί και ψάχνω τώρα από που να τους παραγγείλω. Εδώ http://rollingtobaccoreviews.blogspot.gr/2012/01/manitou-virginia-gold.html βρήκα μια ωραία ανάλυση άλλα και διαφορα σχόλια από κάτω όπου πίστευω βοηθάνε. Στο τέλος τον σχολίων αναφέρονται και σε ένα site από Γερμανία όπου τους έχει. Αν γνωρίζει κανεις αυτούς τους καπνούς άλλα και το site pipe-shop.net ας μας πει περισσότερα.
Tzini_Gr Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Νομίζω πως αν ο καπνός είναι σφραγισμένος δεν είναι ευθύνη του περιπτερά. Τον καπνό τον ξεραμένο σου τον άλλαξε η τον πέταξες? τον πεταξα δεν μπηκα στην διαδιακασια,απλα του το πα και την 3η φορα του λεω θα στον φερω πισω να καπνισεις οριστε ο καπνος που εκανε φιλος μου και ειναι ελαφρυς του καρελια ειναι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα