Maktro Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 λοιπόν μου ήρθε αυτό εδώ το email, μπήκα στο paypal μου κανονικά, δεν πάτησα στο link που μου γραφή το email γιατί μου φάνηκε κάπως περίεργο.. λοιπόν, μπήκα στο paypal μου και δεν έχω κάποιο transaction, τι πατάτα είναι αυτή τώρα? επειδή δεν είναι στην ανεπιθύμητη αλληλογραφία μου έκανε πολύ εντύπωση γιατί συνήθως αυτά τα περίεργα νόμιζα ότι πάνε στην ανεπιθύμητη αλληλογραφία, του έχει τύχη τίποτα παρόμοιο κανενός? το email που μου το έστειλε είναι αυτό: [email protected]
corsair04 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 λοιπόν μου ήρθε αυτό εδώ το email, μπήκα στο paypal μου κανονικά, δεν πάτησα στο link που μου γραφή το email γιατί μου φάνηκε κάπως περίεργο.. λοιπόν, μπήκα στο paypal μου και δεν έχω κάποιο transaction, τι πατάτα είναι αυτή τώρα? επειδή δεν είναι στην ανεπιθύμητη αλληλογραφία μου έκανε πολύ εντύπωση γιατί συνήθως αυτά τα περίεργα νόμιζα ότι πάνε στην ανεπιθύμητη αλληλογραφία, του έχει τύχη τίποτα παρόμοιο κανενός? το email που μου το έστειλε είναι αυτό: [email protected] μάλλον από λάθος θα είναι επικοινώνησε με το paypal η με email πάντως site υπάρχει από πίσω 1
Maktro Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 έστειλα το email στο spoof τις paypal και περιμένω απάντηση.. ελπίζω όντως να είναι κάποιο λάθος..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα