Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Το επόμενο θέμα:

Ναι, γειά σας. Είμαι μια αράχνη (γράφω με voice type σε κινητό που βρήκα στο τραπέζι, είμαστε κάπου έξω).

Σήμερα είχα την πιο απίθανη εμπειρία.

Εκεί που ήμουν σε ένα τοίχο και άραζα, βλέπω παντού άσπρο!

Λέω πάει. Τέλειωσε. Πέθανα.

Όταν συνήλθα απ'την τρομάρα μου, κατάλαβα ότι είχα πηδήξει (δεν ξέρω πώς!) μέσα στα ρούχα μιας κοπέλας.

Το θέμα είναι ότι έφυγε απ'το σπίτι και με πήρε μαζί.

Ξέρετε πως αντιδρούν οι γυναίκες και τι μπορούν να κάνουν;

Αν με δει παίζει να με σκοτώσει;

Ξαναμπαίνω στο σουτιέν τώρα, αλλά θα τσεκάρω το κινητό που και που

• Like 12
Δημοσ.

'Επαθα ακριβώς το ίδιο με μια κατσαρίδα. Της δίνω μια με την παντόφλα όπως ήταν στο ντουλάπι και ξαφνικά δε βλέπω τίποτα.

Δημοσ.

'Επαθα ακριβώς το ίδιο με μια κατσαρίδα. Της δίνω μια με την παντόφλα όπως ήταν στο ντουλάπι και ξαφνικά δε βλέπω τίποτα.

Όπως λεν και στο χωριό μου.. πρόμπλεμ σόουλβτ.

• Like 1
Δημοσ.

Ρε γαμώτο, είδα μια αράχνη (όχι τίποτα τραγικό, το κλασικό είδος στη γωνία του δωματίου, αλλά στο μισό του μεγέθους που έβλεπα στην ελλάδα) να κατεβαίνει τον τοίχο του δωματίου, και λέω "πώς βρέθηκε αυτή εδώ... τώρα πριν βγω, να την μεταφέρω έξω στο κλιμακοστάσιο της πολυκατοικίας".... Ναι καλά....

Πήρα μια σελίδα χαρτί για να την ακουμπήσω επάνω και να τη μεταφέρω, και τη στιγμή που την πλησίαζα (στο 1 cm) απλά ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ.

Δεν ξέρω τι συνέβη. Κοίταξα στο πάτωμα -τίποτα. Κοίταξα πίσω από τη σελίδα -τίποτα. Κοίταξα πίσω από ένα αφισάκι Α3 που βρίσκεται παραδίπλα από τον τόπο του εγχειρήματος -τίποτα. Κοιτάχτηκα στον καθρέφτη -τίποτα.

Αυτό που με ανησυχεί είναι ότι το μανίκι του πουλόβερ που φοράω είναι λίγο φαρδύ και μήπως η αράχνη για να αμυνθεί μου όρμηξε και μπήκε μέσα στο μανίκι.

Έβγαλα τα ρούχα, τα τίναξα, δεν είδα τίποτα. Τώρα τα ξαναέβαλα και πρέπει να φύγω. Δεν τη βλέπω πουθενά στο δωμάτιο.

Οι αράχνες κάνουν μεγάλα πηδήματα; Γιατί αυτό θα ήταν το μόνο καθησυχαστικό, να εκτοξεύτηκε αστραπιαία προς εντελώς άλλη κατεύθυνση εν ριπή οφθαλμού . Αλλιώς... η σκέψη ότι θα την κουβαλάω πάνω μου όλο το βράδυ είναι λίγο ανησυχητική.

Έχει κανείς ιδέα πώς αντιδρούν οι αράχνες και τι είναι ικανές να κάνουν;

Βγαίνω τώρα, αλλά εκ του κινητού θα εκτιμηθούν οι σοβαρές απαντήσεις

Κάνουν.

Δημοσ.

σαντάκο εγώ γιαυτό δε θέλω έντομα γιατι μπορεί να τα σκοτώσεις κατα λάθος και μετά νιώθω στεναχώρια 
μια φορά έπεσε ένα μυγάκι στο τσάγι μου και πνιγόταν (ευτυχώς το είχα αφήσει ώρα στην κούπα και ήταν κρύο)
βάζω μέσα το δάχτυλο ανεβαίνει και το αφήνω προσεκτικά στο γραφείο . Το φύσαγα απαλά αλλα δεν κουνιόταν πολύ , είχαν κολλήσει τα φτερά του, το αφήνω λίγο στεγνώνει , ξεκολλάει και πέταξε και έφυγε . Είχα ανοιχτή μπαλκονόπορτα να μπει ο γούτου γούτου γιατι ήθελε να χέσει στον κήπο, αν και έκανε κρύο και γιαυτό είχε παγώσει και το τσάγι τόσο γρήγορα . Αν δεν περίμενα τον γούτου θα ήταν ζεστό το τσάγι και το μυγάκι θα είχε πεθάνει, ουσιαστικά ο γούτου έσωσε την ζωή του χωρίς να το καταλάβει , ήρθε μετά και έκατσε στο κρεβάτι , με κοίταζε με ένα βλέμμα ... λες και το ήξερε........

• Like 2
Δημοσ.

Περα απο την πλακα, ειναι γνωστο οτι οι κατσαριδες ειναι αρκετα ανθεκτικες και μπορουν να την σκαπουλαρουν ακομα και μετα απο χτυπημα. Εκτος και αν σου φανηκε οτι την χτυπησες και ειχε ηδη φυγει οταν προσπαθησες να τη χτυπησεις.

Δημοσ.

Το επόμενο θέμα:

Ναι, γειά σας. Είμαι μια αράχνη (γράφω με voice type σε κινητό που βρήκα στο τραπέζι, είμαστε κάπου έξω).

Σήμερα είχα την πιο απίθανη εμπειρία.

Εκεί που ήμουν σε ένα τοίχο και άραζα, βλέπω παντού άσπρο!

Λέω πάει. Τέλειωσε. Πέθανα.

Όταν συνήλθα απ'την τρομάρα μου, κατάλαβα ότι είχα πηδήξει (δεν ξέρω πώς!) μέσα στα ρούχα μιας κοπέλας.

Το θέμα είναι ότι έφυγε απ'το σπίτι και με πήρε μαζί.

Ξέρετε πως αντιδρούν οι γυναίκες και τι μπορούν να κάνουν;

Αν με δει παίζει να με σκοτώσει;

Ξαναμπαίνω στο σουτιέν τώρα, αλλά θα τσεκάρω το κινητό που και που

Μπηκε μεσα στα ρουχα της.... πηγε να βρει και τις άλλες :P

• Like 1
Δημοσ.

Ρε γαμώτο, είδα μια αράχνη (όχι τίποτα τραγικό, το κλασικό είδος στη γωνία του δωματίου, αλλά στο μισό του μεγέθους που έβλεπα στην ελλάδα) να κατεβαίνει τον τοίχο του δωματίου, και λέω "πώς βρέθηκε αυτή εδώ... τώρα πριν βγω, να την μεταφέρω έξω στο κλιμακοστάσιο της πολυκατοικίας".... Ναι καλά....

Πήρα μια σελίδα χαρτί για να την ακουμπήσω επάνω και να τη μεταφέρω,

Πηρες μια σελιδα χαρτι για να τη μεταφερεις?? Αντι να κανεις το ταξιτζη στην αραχνη γιατι απλα δε τη πατησες?

Την επομενη φορα μπορει να κανει παρτι πανω σου ενω κοιμασαι.

Οσο για το τιτλο με τη "συμπεριφορα της αραχνης", μηπως να κανεις κι αλλον ενα με τη "ψυχολογια της αραχνης" και τα βαθυτερα νοηματα του εσωτερικου της κοσμου?

σαντάκο εγώ γιαυτό δε θέλω έντομα γιατι μπορεί να τα σκοτώσεις κατα λάθος και μετά νιώθω στεναχώρια 

μια φορά έπεσε ένα μυγάκι στο τσάγι μου και πνιγόταν (ευτυχώς το είχα αφήσει ώρα στην κούπα και ήταν κρύο)

βάζω μέσα το δάχτυλο ανεβαίνει και το αφήνω προσεκτικά στο γραφείο . Το φύσαγα απαλά αλλα δεν κουνιόταν πολύ , είχαν κολλήσει τα φτερά του, το αφήνω λίγο στεγνώνει , ξεκολλάει και πέταξε και έφυγε .

Πιστολακι επρεπε να χρησιμοποιησεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...