Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με αφορμή κάποια θέματα εδώ μέσα, πως να την/τον προσεγγισω, τι να πω, τι να κάνω, που, πως, γιατί κτλ, για πείτε διαφορους τρόπους που δοκιμάσατε είτε αυθόρμητα είτε βάση σχεδίου, ατάκες που πέτυχαν η απέτυχαν κτλ η κάποια προσέγγιση που σας έχουν κάνει, κυρίως γυναίκες, οπου ενδωσατε η τον στείλατε αδιάβαστο.

Από εμένα κάτι αυθόρμητο που θυμηθηκα ενώ δεν προχώρησε αλλά σαν ατάκα πέτυχε και φάνηκε. Ειμαι σε πεζόδρομο με φίλο και κρατάω καφέ σε πλαστικό, περνάει μια ωραία κοπελια και την χαζεύω. Χωρίζει το καπάκι και φευγει ο καφές κάτω, γυριζει και κοιτάζει στιγμιαία και της λέω χωρίς καν να το σκεφτώ "μου χρωστάς ένα καφέ". Χαμογέλασε και έκανε μπαμ ότι της άρεσε.

• Like 1
  • Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μέσα σε κλαμπ, μετά από κανα 5λεπτο ομιλίας, της λέω ξαφνικά: Φίλα με αν κάνω λάθος, αλλά υπάρχουν ακόμα δεινόσαυροι, σωστά;

Με κοίταξε για λίγο περίεργα και άλλαξε κατεύθυνση.

post-249608-0-72496500-1446947501_thumb.gif 

• Like 9
Δημοσ.

Μέσα σε κλαμπ, μετά από κανα 5λεπτο ομιλίας, της λέω ξαφνικά: Φίλα με αν κάνω λάθος, αλλά υπάρχουν ακόμα δεινόσαυροι, σωστά;

Με κοίταξε για λίγο περίεργα και άλλαξε κατεύθυνση.

οταν αλλαξε κατευθυνση πηγε για περπατημα η πηγε να...t-rex;

• Like 1
Δημοσ.

Όταν πηγαινα τρίτη λυκείου το παιζα bodybuilder σε όλες.Πήγαινα τους έσφιγγα τα χέρια μου και τους έλεγα "με τσίμπησε ένα κουνούπι και πρήστικε τι να κάνω?"

Δημοσ.

Με αφορμή κάποια θέματα εδώ μέσα, πως να την/τον προσεγγισω, τι να πω, τι να κάνω, που, πως, γιατί κτλ, για πείτε διαφορους τρόπους που δοκιμάσατε είτε αυθόρμητα είτε βάση σχεδίου, ατάκες που πέτυχαν η απέτυχαν κτλ η κάποια προσέγγιση που σας έχουν κάνει, κυρίως γυναίκες, οπου ενδωσατε η τον στείλατε αδιάβαστο.

Από εμένα κάτι αυθόρμητο που θυμηθηκα ενώ δεν προχώρησε αλλά σαν ατάκα πέτυχε και φάνηκε. Ειμαι σε πεζόδρομο με φίλο και κρατάω καφέ σε πλαστικό, περνάει μια ωραία κοπελια και την χαζεύω. Χωρίζει το καπάκι και φευγει ο καφές κάτω, γυριζει και κοιτάζει στιγμιαία και της λέω χωρίς καν να το σκεφτώ "μου χρωστάς ένα καφέ". Χαμογέλασε και έκανε μπαμ ότι της άρεσε.

Τι ακριβως θες να κανεις φιλε???? αμα απλα θες ετσι για τη πλακα να μιλάς σε κάποιες αυτό που εκανες ηταν μια χαρα.

Δημοσ.

Τι ακριβως θες να κανεις φιλε???? αμα απλα θες ετσι για τη πλακα να μιλάς σε κάποιες αυτό που εκανες ηταν μια χαρα.

Δεν ήθελα κάτι άλλο, απλά έτσι μου βγήκε και το αναφερω στα πλαίσια της ατάκας, αν ήταν επιτυχημένη η αποτυχημένη.
Δημοσ.

Στην λεσχη του Πανεπιστημιου , αποφασιζω να κανω την κινηση , και διαπιστωνω οτι τρωει σε τραπεζι με αλλα 80 ατομα ...

Σκαω και της λεω..."Ερχεσαι στο διπλα τραπεζι να σου πω λιγο ?"....

Στο τραπεζι πιο διπλα απλα της ειπα "Ξερεις ? Μαλλον σε γουσταρω" :)

Επικες στιγμες ...

• Like 5
Δημοσ.

Στην λεσχη του Πανεπιστημιου , αποφασιζω να κανω την κινηση , και διαπιστωνω οτι τρωει σε τραπεζι με αλλα 80 ατομα ...

Σκαω και της λεω..."Ερχεσαι στο διπλα τραπεζι να σου πω λιγο ?"....

Στο τραπεζι πιο διπλα απλα της ειπα "Ξερεις ? Μαλλον σε γουσταρω" :)

Επικες στιγμες ...

Ωραιος τύπος!!!!

Και τι σου απαντησε τελικα?

Παλια εμεις βαζαμε στοίχημα με κατι φιλους ποιος θα την πεσει στο πιο ακυρο σημειο ακομα και στο μετρο έχουμε κανει κινηση!!! Βεβαια οι περισσοτερες νομιζουν ότι εισαι λιγουρης ή κανενας απελπισμένος κτλπ αλλα εμεις το καναμε κ για την πλακα βεβαια αλλα εγω αμα εβρισκα καμια καλη περιπτωση δεν θα ειχα πρόβλημα να κανω ακομα και σχέση τοτε.

Αυτά βεβαια όταν είμασταν 22-23 τωρα 30αριζουμε σιγα σιγα και απλα μας εχουν μεινει σαν αναμνηση

Δημοσ.

Ωραιος τύπος!!!!

Nα ξερουν οι νεοτεροι οτι τετοιες καταστασεις σπανια οδηγουν σε "σοβαρες" καταληξεις..εκτος και αν μιλαμε για πηδιολες :)

Τοτε ημασταν 19-20 χρονων στην καλυτερη , η βλακεια και η μαλακια πηγαινε συννεφο..το αιμα εβραζε..οι ορμες στο κοκκινο..

Τετοια σκηνικα ή παρομοια τελοσπαντων ηταν στην ημερησια διαταξη...

Αυτα που απεδιδαν ηταν αυτα που γινοντουσαν με πιο... "ηπιους" τροπους...

Στην συγκεκριμενη περιπτωση , η δουλεια δεν πολυπροχωρησε...οπως ηταν και το αναμενομενο...τουλαχιστον εκανα την κινηση και δεν την ειχα αγχος μιας και ηταν εξεταστικη περιοδος και με τρωγε μεσα μου καθημερινα .

Ολα εμπειριες ειναι , να χουμε να τα θυμομαστε :)

Δημοσ.

Nα ξερουν οι νεοτεροι οτι τετοιες καταστασεις σπανια οδηγουν σε "σοβαρες" καταληξεις..εκτος και αν μιλαμε για πηδιολες :)

Τοτε ημασταν 19-20 χρονων στην καλυτερη , η βλακεια και η μαλακια πηγαινε συννεφο..το αιμα εβραζε..οι ορμες στο κοκκινο..

Τετοια σκηνικα ή παρομοια τελοσπαντων ηταν στην ημερησια διαταξη...

Αυτα που απεδιδαν ηταν αυτα που γινοντουσαν με πιο... "ηπιους" τροπους...

Στην συγκεκριμενη περιπτωση , η δουλεια δεν πολυπροχωρησε...οπως ηταν και το αναμενομενο...τουλαχιστον εκανα την κινηση και δεν την ειχα αγχος μιας και ηταν εξεταστικη περιοδος και με τρωγε μεσα μου καθημερινα .

Ολα εμπειριες ειναι , να χουμε να τα θυμομαστε :)

χαχαχα μ αρεσεις. Εμεις παντως ότι καναμε το καναμε με ηπιους τροπους εμενα δεν μ αρεσει το καγκουριλικι εγω θυμαμαι ειχα πλησιασει καποια τοτε και την ειχα ρωτησει αμα σπουδαζει στη σχολη μου γιατι την έχω ξαναδει ξερεις το κλασσικο κλισέ και πιασαμε καλη κουβεντα στο τελος της προτεινα καφε αλλα ειχε πολλες δουλειες μου ειπε και καλα....

Ένα άλλο βραδυ στο Μπουρναζι είχαμε παει για ποτάκι χριστουγεννα ηταν γιορτες καναμε κινηση σε 1-2 αλλα δεν βλέπαμε ανταποκριση στο τελος βεβαια πηγαμε σε ένα στριπτιτζαδικο και ξεδωσαμε για τα καλά!!!!!Και η πλακα είναι ότι ειχαν ερθει και εκει γυναικες!!!! Και χαζευαν το σοου και εμας που παιρναμε χορους με τις ρωσιδες!!!!

Ωραιες φασεις αυτές αμα υπηρχαν και στην επαρχια καλα θα ηταν ....

Δημοσ.

στο τελος της προτεινα καφε αλλα ειχε πολλες δουλειες μου ειπε και καλα....

χαχαχαχαχ μιλάμε ήτανε πολύ businesswoman

Ένα άλλο βραδυ στο Μπουρναζι είχαμε παει για ποτάκι χριστουγεννα ηταν γιορτες καναμε κινηση σε 1-2 αλλα δεν βλέπαμε ανταποκριση στο τελος βεβαια πηγαμε σε ένα στριπτιτζαδικο και ξεδωσαμε για τα καλά!!!!!Και η πλακα είναι ότι ειχαν ερθει και εκει γυναικες!!!! Και χαζευαν το σοου και εμας που παιρναμε χορους με τις ρωσιδες!!!!

Στωραίοι ρεεε..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ωραιος τύπος!!!!

Λιιιιγο υπερβολικός! :Ρ

Αυτά τα αυθόρμητα πεσιματα [όχι με στυλ γλυωδες και καγκουρικο] είναι όμορφα και μπορεί να έχουν ωραία κατάληξη. Αν η κοπέλα όντως σε γουστάρει και πει το 'ναι' στο να δοκιμάσετε να βγείτε ραντεβού σημαίνει ότι είναι πηδιολα όπως λες; Γιατί; Πώς προκύπτει αυτό; Είναι τόσο περίεργο, κακό και πουτανιστικο να ανταποκριθεί μια κοπέλα θετικά σε πέσιμο;

Από κάπου γίνεται η αρχή για να ξεκινήσει μια σχέση!!

Δεν ξεκινούν όλες από παρέες με κοινούς γνωστούς και ψησιμο για μήνες. Υπάρχουν και τα αυθόρμητα πεσιματα μεταξύ αγνώστων που μπορεί να καταλήξουν σε σοβαρή σχέση. Βρε τις πηδιολες, σα δεν ντρέπονται :Ρ τστστστς, ακούς εκεί να πουν το 'ναι' με τη μία! Έπρεπε να το παίξουν με στυλακι πιο παραδοσιακης ελληνίδας με υφακι χιλίων καρδιναλίων. Να τον έχουν εκεί τον άλλον στο περίμενε για καιρό. Τότε θα ήταν σίγουρο ότι το πάνε για σοβαρή σχεση!!!!!!

Επεξ/σία από *nenya*
  • Like 9
Δημοσ.

στο τελος της προτεινα καφε αλλα ειχε πολλες δουλειες μου ειπε και καλα....

χαχαχαχαχ μιλάμε ήτανε πολύ businesswoman

Στωραίοι ρεεε..

Όχι θα κάτσουμε να σκάσουμε ρε φιλε :P

Λιιιιγο υπερβολικός! :Ρ

Αυτά τα αυθόρμητα πεσιματα [όχι με στυλ γλυωδες και καγκουρικο] είναι όμορφα και μπορεί να έχουν ωραία κατάληξη. Αν η κοπέλα όντως σε γουστάρει και πει το 'ναι' στο να δοκιμάσετε να βγείτε ραντεβού σημαίνει ότι είναι πηδιολα όπως λες; Γιατί; Πώς προκύπτει αυτό; Είναι τόσο περίεργο, κακό και πουτανιστικο να ανταποκριθεί μια κοπέλα θετικά σε πέσιμο;

Από κάπου γίνεται η αρχή για να ξεκινήσει μια σχέση!!

Δεν ξεκινούν όλες από παρέες με κοινούς γνωστούς και ψησιμο για μήνες. Υπάρχουν και τα αυθόρμητα πεσιματα μεταξύ αγνώστων που μπορεί να καταλήξουν σε σοβαρή σχέση. Βρε τις πηδιολες, σα δεν ντρέπονται :Ρ τστστστς, ακούς εκεί να πουν το 'ναι' με τη μία! Έπρεπε να το παίξουν με στυλακι πιο παραδοσιακης ελληνίδας με υφακι χιλίων καρδιναλίων. Να τον έχουν εκεί τον άλλον στο περίμενε για καιρό. Τότε θα ήταν σίγουρο ότι το πάνε για σοβαρή σχεση!!!!!!

Συμφωνω!!!! Και εγω θα ειχα πολύ καλη γνωμη για κάποια που θα ειχα γνωρισει στο έτσι. Και θα μου εδινε την ευκαιρια να βγουμε είναι αυθορμητο όπως λες και εσυ.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...