billsnake21 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Εγώ που είμαι ντροπαλός και δεν κάνω τέτοια τι να κάνω?
george_gr1 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Εγώ που είμαι ντροπαλός και δεν κάνω τέτοια τι να κάνω? Καιρος να ξεκινησεις μονο και μονο για να γραψεις εδω! 3
TriLoBiTe Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Καιρος να ξεκινησεις μονο και μονο για να γραψεις εδω! Αυτός είναι σοβαρός λόγος πράγματι 3
mphxths Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Ωραιες φασεις αυτές αμα υπηρχαν και στην επαρχια καλα θα ηταν .... προφανως και υπαρχουν. @nenya Mε λιγα λογια με ρωτας αν μια κοπελα (ή και ενας αντρας αν και σπανιες τετοιες καταστασεις) ενδωσει σε οποιουδηποτε ειδος πεσιματος...θεωρειται πηδιολα ?Δηλ αν κρινοντας μονο απο την εξωτερικη εμφανιση του "πεσουντος" , γιατι θα συμφωνησουμε οτι με 2-3 ατακες δεν θα καταλαβει το ποιον του αλλου , εκτος και αν μιλαμε για μενταλιστ ...προχωρησει σε οποιουδηποτε ειδους κατασταση που προφανως εχει σεξουαλικο χαρακτηρα..αν θεωρειται πηδιολα...εεε κατα την γνωμη μου μια μικρη δοση "πηδιολιασης" την περιεχει... Αν ομως αυτο ειναι το ζητουμενο...λιγο σεξ να ξελαμπικαρει ο εγκεφαλος...τοτε..με τις ευλογιες μου Απο κει και περα οι πιθανοτητες να οδηγησει κατι τετοιο σε σοβαρη σχεση ειναι αμελητεες (δεν λεω μηδενικες...). Κατ'εμε η "τριβη" με τον αλλον , μεσω κοινων παρεων , κοινων χωρων , κλπ εξασφαλιζει περισσοτερες πιθανοτητες επιτυχιας... Προφανως απο καπου πρεπει να γινει η αρχη ..αλλα ατακες και καταστασεις σταθη ψαλτη και γκρικ καμακι , θετουν λαθος βασεις. Βεβαια ο καθενας οπως βολευεται , ο,τι γραφω παραπανω ειναι προσωπικες αποψεις . Αν καποια θελει τον φετες και τον ψηλο και λυγεροκορμο , ποιος ειμαι εγω να την εμποδισω?Μετα εχουμε το 50% των γαμων που πανε σε διαζυγια ...ενδο-οικογενειακη βια..μα πως ο ξανθος πριγκηπας αποδειχτηκε ψυχακιας και βλαμενος και με βαραει απο το πρωι μεχρι το βραδυ?δεν πειραζει ειναι ωραιο κορμι θα του δωσω και δευτερη ευκαιρια..να τελειωσει την "δουλεια" πανω μου... Ξερω το χοντρυνα , αλλα οπως ειπα...οι λαθος βασεις οδηγουν σε λαθος επιλογες...και ενω ολα τα "σημαδια" ειναι εκει εμεις κοιταμε το γαλαζιο του ματι και το σφριγηλο κωλαρακι του ... Εγώ που είμαι ντροπαλός και δεν κάνω τέτοια τι να κάνω? 2-3 μπουκαλια αλκοολ και θα κανεις θαυματα 2
DDevil Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Εγώ που είμαι ντροπαλός και δεν κάνω τέτοια τι να κάνω? Φιλε μη το δενεις και κομπο ότι από το καμακι θα βγαλεις γκομενα μην εχεις τέτοιους περιορισμους γιατι η άλλη θα το παρει χαμπαρι και θα σε χορεψει δεν είναι ολες οι κοπελες σωστες μην τρεφουμε αυταπάτες. Για μενα το καμακι είναι σαν το τζοκερ οποτε έχεις ορεξη κανεις τις κινησεις σου και αμα κατσει έκατσε αλλα και μεσω παρεων γινονται γνωριμίες από παντου βασικα αρκει καποιος να μην εχει κολληματα.Οπως ακριβως καποιος δεν περιμενει να ζησει από το Τζοκερ ετσι και ενας αντρας δε περιμενει ότι από το καμακι καπου εξω σε μια αγνωστη θα βρει το ταιρι του αν το βρει καλως παντως. Παντως ότι και αν γινει εμεις με την παρέα μου στο τελος παντα βρίσκαμε τροπο να το διασκεδάσουμε ΚΑΙ αυτό πιστευω είναι το σημαντικοτερο να βρίσκεις τροπο να περνάς καλα ειτε με τον έναν ειτε με τον άλλο τροπο. @Μπηχτη μπορει να το έκανε μονο με σενα να μην το εχει σαν συνηθεια!!!!
whodatinsomniaK Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Εγώ που είμαι ντροπαλός και δεν κάνω τέτοια τι να κάνω? Αν είσαι αυτός στη φωτογραφία του άβαταρ: Δίαιτα και ξύρισμα. 2
mphxths Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 @ddevil Δεν αποκλειεται. Η αληθεια ειναι οτι οι γυναικες ειναι ματαιοδοξα πλασματα..θελουν να ξερουν οτι περναει η μπογια τους..και πιο χτυπητος τροπος απο ενα καμακι , ή μια φευγαλεα ατακα στον δρομο κλπ. Τοτε , οταν ημουν νιος..στο πανεπιστημιο..το νταραβερι (ασχετως αποτελεσματος) ηταν καθημερινο..με αλλη παρεα πηγαιναμε στην καφετερια..με αλλη φευγαμε..υπηρξε στιγμη (επικη!) που ειχαμε κανονισει καφε με 2 διαφορετικες παρεες..και πηγαιναμε με βαρδιες περα δωθε !! Πηγαμε σε αμφιθεατρο με μια παρεα και φυγαμε με αλλη...μπαιναμε στο κλαμπ με την μια παρεα και γνωριζαμε αλλη εκει μεσα. Οπως ειπα , εμπειριες ειναι αυτα..τα θυμομαστε και γελαμε , απλα συζηταμε το ποσο επιτυχημενες ή μη μπορει να ειναι τετοιες κινησεις. Οσο αυτο που ειπα για την ματαιοδοξια...ειμαι σε αυτοκινητο και εχω συνοδηγο εναν καραγκιοζακο και βλεπει μια κοπελα στο πεζοδρομιο και μου λεει...σταματαααα...κατεβαζει το παραθυρο και της λεει "ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΕΙΣΑΙ" χαχα... Σε τετοιες ατακες , οι αντιδρασεις ειναι ποικιλες , απο το "α να χαθεις βλακα" μεχρι να σου δωσει και το τηλεφωνο της...απο μεσα τους ομως ολες σκεφτονται "ψψψψψψ μετραω η ατιμη!!!" Για αυτο στο καμακι οπως και να αντιδρανε οι γυναικες , στην ουσια αυτοεπιβεβαιωνονται οποτε...παιζουν το παιχνιδι..λιγο ή πολυ αναλογα την ιδιοσυγκρασια της καθεμιας... ---- Πριν το πεσιμο που εκανα εγω και περιεγραψα σε προηγουμενο ποστ , εκανε πεσιμο ενας φιλος μου... Παει στην κοπελα και η στιχομυθεια πηγε καπως ετσι -Γεια , ειμαι ο Χ -Γεια , ειμαι η Ψ -Θες να παμε για καφε να γνωριστουμε? -Δεν πινω καφε -Ας παμε για κανα χυμο τοτε -Δεν πινω χυμους -Παμε για τσαι -Δεν πινω τσαι -Παμε να πιουμε χαμομηλι -Δεν πινω χαμομηλι (καπου εδω αρχιζει και τα παιρνει με την κοροιδια ο φιλος μου..σου λεει αμα δεν γουσταρεις πες το να τελειωνουμε.τι μαλακιες δεν πινω καφε χυμους κλπ...οποτε της λεει την θεικη ατακα) -Μηπως πινεις π@υτσονερο? Ε καπου εκει σηκωθηκε και εφυγε 7
V for Vagelis Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δε ξέρω αν έχει να κάνει με πέσιμο, αλλά μια Ρωσίδα που μου είχε ρίξει χυλόπιτα παλιά (τα είχε με άλλον τότε μου ειχε πει), μου έγραψε πρόσφατα ξαφνικά, μετά από 1 χρόνο μη επικοινωνίας, αν μπορώ να της μάθω Ελληνικά (βασικά Γερμανία είμαστε). Και της λέω εγώ δύσκολα, δεν έχω πολύ χρόνο κλπ. Μετά άρχισα να αναρωτιέμαι μπας και μου το είπε απλά σαν αφορμή... και πόσο τρόμπας είμαι τελικά...
DDevil Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 @Μπηχτη Εγω στο δε πινω καφε θα ειχα φυγει φιλε ακριβως επειδή δεν θα γουσταρα να φερω τον εαυτο μου στη δυσκολη θέση να τσακωθω ή να προσβάλλω την τυπισσα μλκια εκανε ο φιλος σου εβλεπε ότι δε τραβουσε.... κοιταξε να δεις είναι δικαιωμα κάποιας να μη θέλει για δικους της λογους οποτε το καταλαβαίνεις και αραιώνεις αλλα δε τσακωνεσαι ουτε τη βριζεις. Παλια που μιλουσα με καποια και είχαμε αρχικα φιλικη σχεση σε καποια φαση βγηκαμε οι 2 μας μια φορά την δευτερη της λεω να ξαναβγούμε και ειχα στο μυαλο μου να κανω κινηση ενώ μου ειπε οκ αρχικα μετα βρηκε δικαιολογια ότι και καλα την πονουσε το στομαχι της.... το καταλαβα εγω ε και λεω ενταξει άστην.... εμπαινε όμως και μου μιλουσε αλλα για ένα συγκεκριμενο θεμα που την εκαιγε... μια δυο τρεις την τεταρτη μου μιλησε δεν της απαντησα ξανα και εμεινε εκει... ουτε τσακωμοι ουτε με κορόιδεψες ουτε μου ειπες μλκιες ουτε τπτ ... δε θες κοπελα μου κανενα πρόβλημα. Σιγα τωρα εγω μη κατσω να μαθω στην άλλη ότι πρεπει να είναι ντόμπρα και να μη λεει ψέμματα. Αν καποια στιγμη υπηρξε καποιο πρόβλημα μαζι μου ας το ελεγε δεν θα κατσω εγω να παρακαλαω να ανοίγονται... αμα τους πειραζει κατι να το λενε να το συζητήσουμε ή την άλλη φορα μια άλλη επειδή μια μερα δεν μπορουσα στραβωσε και εκοψε από τοτε .... ε νταξει δεν παει ετσι αμα είναι με τη πρωτη δυσκολια να σε πουλανε μαλλον δεν επεσες στο καταλληλο ανθρωπο.
mphxths Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 @Μπηχτη Εγω στο δε πινω καφε θα ειχα φυγει φιλε ακριβως επειδή δεν θα γουσταρα να φερω τον εαυτο μου στη δυσκολη θέση να τσακωθω ή να προσβάλλω την τυπισσα μλκια εκανε ο φιλος σου εβλεπε ότι δε τραβουσε.... κοιταξε να δεις είναι δικαιωμα κάποιας να μη θέλει για δικους της λογους οποτε το καταλαβαίνεις και αραιώνεις αλλα δε τσακωνεσαι ουτε τη βριζεις. οπως ειπα , ειναι η κοροιδια..θα μπορουσε να πει χιλιες 2 μαλακιες και να τον κοψει απο πολυ νωρις..αλλα το "δεν πινω καφε".."δεν πινω χυμους"..οοοοκ..νταξ μαλακια του που το χοντρυνε στο τελος..αλλα οκ θα την ξαναδει? Σε κλαμπ : Το κλασικο , χωσου , να χωθω , να χωθει ο επομενος κλπ.Παει φιλος μου σε μια ....το κονσεπτ ηταν απλα να χωθει να πει 2-3 μαλακιες να γινει νταραβερι και αντε γεια..οχι σχεσεις , σεξ ή οτιδηποτε. Παει και αρχιζει το μπλα μπλα..δεν ξερω τι ελεγε..ουτε πιστευω εχει σημασια..η φαση ηταν για γελια και χωρις αυτην την γνωση Το επος ηταν η καταληξη..ενω ηταν σου ξου μου ξου..ναζια αυτη και γελακια..καποια στιγμη του λεει -Ξερεις...εχω γκομενο (οκ εχεις γκομενο και τιμας το στεφανι σου..10 λεπτα σουξουμουξου που κολανε? και της λεει το θεικο ο φιλος μου) -Ε δεν πειραζει , και γω εχω γκομενα !! (οντως ειχε αλλα οπως ειπα το κονσεπτ ηταν "αθωο" , δεν υπηρχαν σκεψεις για παραπερα) Το θεμα ειναι αφου κυρια μου εχεις γκομενο γιατι συνεχιζεις το μπλα μπλα?Απο ευγενια? χλωμο...απλα οπως ειπα..ματαιοδοξια...σου λεει μου την πεφτει..αρα μετραω...ειναι και εμφανισιμος...κατσε να γινει παιχνιδι..αν καπου στραβωσω..παει πολυ γρηγορα..δω οτι ειναι μαλακας απο αυτα που λεει...μας πηρε κανα ματι που δεν επρεπε..κλπ κλπ..θα πω την κλασικη ατακα "εχω γκομενο" και στριβουμε δια του..αρραβωνα... Για αυτο νεοι και νεες...κοψτε το καμακι
Zein Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 ειμαι σε φοιτητο-λεωφορειο και διπλα μου ειναι μια σουπερ γκομεναρα. μπαινει ενας τυπος τοτε και την κοιταζε για ωρα. Ολο κατι πηγαινε να πει αλλα τελικα δεν εκανε τιποτα. Οταν εφτασε η ωρα να κατεβει την πλησιαζει και της λεει: "εισαι και ωραια, αλλα εισαι και μοιραια!" Τοτε η γκομενα σκαει στα γελια, ολο το λεωφορειο τον κοιταει, ο τυπος να εχει γινει κατακοκκινος και να της λεει "σορυ.. ειμαι λιγο παλιος στις ατακες και μου αρεσουν τα 80s και.." , αυτη να του λεει "οχι οχι δε πειραζει, πλακα ειχε" Μετα κατεβηκε και εξαφανιστηκε. 1
sephirothsw Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 ειμαι σε φοιτητο-λεωφορειο και διπλα μου ειναι μια σουπερ γκομεναρα. μπαινει ενας τυπος τοτε και την κοιταζε για ωρα. Ολο κατι πηγαινε να πει αλλα τελικα δεν εκανε τιποτα. Οταν εφτασε η ωρα να κατεβει την πλησιαζει και της λεει: "εισαι και ωραια, αλλα εισαι και μοιραια!" Τοτε η γκομενα σκαει στα γελια, ολο το λεωφορειο τον κοιταει, ο τυπος να εχει γινει κατακοκκινος και να της λεει "σορυ.. ειμαι λιγο παλιος στις ατακες και μου αρεσουν τα 80s και.." , αυτη να του λεει "οχι οχι δε πειραζει, πλακα ειχε" Μετα κατεβηκε και εξαφανιστηκε. Έχω και κότερο, πάμε βόλτα;
george_gr1 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 ειμαι σε φοιτητο-λεωφορειο και διπλα μου ειναι μια σουπερ γκομεναρα. μπαινει ενας τυπος τοτε και την κοιταζε για ωρα. Ολο κατι πηγαινε να πει αλλα τελικα δεν εκανε τιποτα. Οταν εφτασε η ωρα να κατεβει την πλησιαζει και της λεει: "εισαι και ωραια, αλλα εισαι και μοιραια!" Τοτε η γκομενα σκαει στα γελια, ολο το λεωφορειο τον κοιταει, ο τυπος να εχει γινει κατακοκκινος και να της λεει "σορυ.. ειμαι λιγο παλιος στις ατακες και μου αρεσουν τα 80s και.." , αυτη να του λεει "οχι οχι δε πειραζει, πλακα ειχε" Μετα κατεβηκε και εξαφανιστηκε. Χαχα θυμήθηκα τον Βεγγο που βλέπει μια γυναικάρα της εποχής και αναφωνεί, γεια σου τσολια μου! Φαντάσου να το πεις σήμερα σε καμια φιλελε! 1
toshd3000 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δε ξέρω αν έχει να κάνει με πέσιμο, αλλά μια Ρωσίδα που μου είχε ρίξει χυλόπιτα παλιά (τα είχε με άλλον τότε μου ειχε πει), μου έγραψε πρόσφατα ξαφνικά, μετά από 1 χρόνο μη επικοινωνίας, αν μπορώ να της μάθω Ελληνικά (βασικά Γερμανία είμαστε). Και της λέω εγώ δύσκολα, δεν έχω πολύ χρόνο κλπ. Μετά άρχισα να αναρωτιέμαι μπας και μου το είπε απλά σαν αφορμή... και πόσο τρόμπας είμαι τελικά... τρομπας δν εισαι σιγουρα ,αυτο σου βγηκε αυτο ειπες! καλα σιγουρα ηταν αφορμη για κατι αλλο (αφου ειστε γερμανια να της μαθεις ελληνικα?!).. αλλα μην ανησυχεις, μετα απο 1 χρονο μη επικοινωνιας μαλλον ειχε χωρισει προσφατα και εψαχνε μ@@@@κα αντικαταστατη και αμεσα..!!! __________________________________________________________ "...κατεβαζει το παραθυρο και της λεει "ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΕΙΣΑΙ" χαχα..." βαθια μεσα μου ξερω την απαντηση αλλα επειδη δν ειμουν ποτε μπηχτης αναρωτιεμαι...υπαρχει ανθρωπος που πηρε τηλεφωνο μετα απο τετοια ατακα??!!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα