Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για αυτο νεοι και νεες...κοψτε το καμακι :)

Εγω οποτε έχω διάθεση κάνω αλλα σου λεω δεν βασιζομαι σε αυτο αμα κάτσει έκατσε.... οσο για τον φιλο σου βασικα αυτος εξαρχης ειχε κοπελα οποτε δεν έπρεπε να πάει να κανει καμακι σε άλλη.... η αλλη που του το ειπε μετά εντάξει αρχικα ναι του μιλουσε απο ευγενεια και σιγουρα κολακευτηκε.Γιατι απαγορευεται ο διαλογος? :P εγω επειδη έχω και αλλες επιλογές οπως εχω ξαναπει (και οχι μονο εγω ο καθενας) αμα το θελήσω δεν καιγομαι 100% να μου κάτσει κάποια να στο πω και στα ισια.... θα συγκινηθω μονο αμα γνωρισω κάποια περάσουμε πράγματα μαζι και δυνατες στιγμές και φυσικά ειναι και σωστή σαν άνθρωπος αυτη ναι αμα την έχανα απο κάποια μλκια μου θα μου κοστιζε.Προτεινω το ιδιο σε ολους για να μην σκάνε τσάμπα και τους κάνουν οτι θέλουν μερικές πονηρούλες.

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Mε λιγα λογια με ρωτας αν μια κοπελα (ή και ενας αντρας αν και σπανιες τετοιες καταστασεις) ενδωσει σε οποιουδηποτε ειδος πεσιματος...θεωρειται πηδιολα ?Δηλ αν κρινοντας μονο απο την εξωτερικη εμφανιση του "πεσουντος" , γιατι θα συμφωνησουμε οτι με 2-3 ατακες δεν θα καταλαβει το ποιον του αλλου , εκτος και αν μιλαμε για μενταλιστ :)...προχωρησει σε οποιουδηποτε ειδους κατασταση που προφανως εχει σεξουαλικο χαρακτηρα..αν θεωρειται πηδιολα...εεε κατα την γνωμη μου μια μικρη δοση "πηδιολιασης" την περιεχει...

Αν ομως αυτο ειναι το ζητουμενο...λιγο σεξ να ξελαμπικαρει ο εγκεφαλος...τοτε..με τις ευλογιες μου :)

Απο κει και περα οι πιθανοτητες να οδηγησει κατι τετοιο σε σοβαρη σχεση ειναι αμελητεες (δεν λεω μηδενικες...).

Κατ'εμε η "τριβη" με τον αλλον , μεσω κοινων παρεων , κοινων χωρων , κλπ εξασφαλιζει περισσοτερες πιθανοτητες επιτυχιας...

Για ποιες 'βασεις' μιλας ρε ψηλε. Μερικα δευτερολεπτα υποθεση ειναι. Σ'αρεσει ο απεναντι; Ναι; Ωραια, πατε γνωριστειτε. Δεν θα κλεφτουμε και να βαλουμε στεφανι. Αν και εν τελει, ξεχνας οτι για το πηδημα βρισκομαστε εδω που βρισκομαστε, ετσι διαιωνιζονται τα ειδη.

• Like 1
Δημοσ.

"...κατεβαζει το παραθυρο και της λεει "ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΕΙΣΑΙ" χαχα..."

βαθια μεσα μου ξερω την απαντηση αλλα επειδη δν ειμουν ποτε μπηχτης αναρωτιεμαι...υπαρχει ανθρωπος που πηρε τηλεφωνο μετα απο τετοια ατακα??!!!!!!! :shock: :cry: :X   :-D

https://youtu.be/WTbNtO0hZsk?t=45

Δημοσ.

Ρε παιδιά μόνο εγώ δεν είμαι μπίχτης εδώ μέσα; Προτιμώ την γλώσσα του σώματος. Αν καταλάβω ότι γουστάρει αυτή που κυνηγάω, χώνομαι χωρίς να πω κουβέντα.

Παλιά που έλεγα γλυκανάλατες μαλακίες έτρωγα μεγάλα Χ και friendzones. 

• Like 1
Δημοσ.

Μέσα σε κλαμπ, μετά από κανα 5λεπτο ομιλίας, της λέω ξαφνικά: Φίλα με αν κάνω λάθος, αλλά υπάρχουν ακόμα δεινόσαυροι, σωστά;

Με κοίταξε για λίγο περίεργα και άλλαξε κατεύθυνση.

θα πρέπει πρώτα να ξέρεις ότι η γκομενα παίζει lol ή βλέπει 9gag ή κάποια σειρά όπως το big bang theory κτλ

Αλλιώς θα νομίζει η κοπέλα ότι έχεις κάποια ψυχασθενια γιατι μεγάλωσε με πιο παραδοσιακό τρόπο. πάλι καλά που δεν της είπες everything is a dildo if you are brave enough....

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδιά μόνο εγώ δεν είμαι μπίχτης εδώ μέσα; Προτιμώ την γλώσσα του σώματος. Αν καταλάβω ότι γουστάρει αυτή που κυνηγάω, χώνομαι χωρίς να πω κουβέντα.

Παλιά που έλεγα γλυκανάλατες μαλακίες έτρωγα μεγάλα Χ και friendzones.

Δηλαδή πως χώνεσαι χωρίς να πεις κουντεβα, με νοηματική?
Δημοσ.

Δηλαδή πως χώνεσαι χωρίς να πεις κουντεβα, με νοηματική?

Δεν αναφέρομαι σε κοπέλες που γνώριζα εκείνη τη στιγμή, ούτως ή άλλως ποτέ δεν έχω κάνει κάτι απευθείας χωρίς πρώτα να υπάρξει μια ολιγοήμερη επαφή. Αναφέρομαι σε κοπέλες που γνώρισα μια φορά, κρατήσαμε επαφή και βγήκαμε. Και με την κοπελιά που είμαι τώρα έτσι έγινε. Γνωριστήκαμε σε ένα μαγαζί, μετά μιλούσαμε στο τηλ και στο fb, κανονίσαμε, βγήκαμε μόνοι μας, και εκεί που μιλούσαμε χώθηκα. 

• Like 1
Δημοσ.

Δεν αναφέρομαι σε κοπέλες που γνώριζα εκείνη τη στιγμή, ούτως ή άλλως ποτέ δεν έχω κάνει κάτι απευθείας χωρίς πρώτα να υπάρξει μια ολιγοήμερη επαφή. Αναφέρομαι σε κοπέλες που γνώρισα μια φορά, κρατήσαμε επαφή και βγήκαμε. Και με την κοπελιά που είμαι τώρα έτσι έγινε. Γνωριστήκαμε σε ένα μαγαζί, μετά μιλούσαμε στο τηλ και στο fb, κανονίσαμε, βγήκαμε μόνοι μας, και εκεί που μιλούσαμε χώθηκα. 

Καλα ξηγηθηκες φιλε.

Δημοσ.

Ερώτηση προς τους άντρες:

Σας αρέσει αν η άλλη σας πει 'Έχεις ωραίο κωλαράκι εσύ!'   ;

[Το λέω κατα καιρούς σε κάποιους φίλους και στην αρχή φαίνεται να ξαφνιάζονται :P αλλά μετά βλέπω ότι κολακεύονται!]

Δημοσ.

[Το λέω κατα καιρούς σε κάποιους φίλους και στην αρχή φαίνεται να ξαφνιάζονται :P αλλά μετά βλέπω ότι κολακεύονται!]

Δεν θα ειχα προβλημα. Αλλα βλεπω μια εμμονη των γυναικων στα αντρικα οπισθια πως και ετσι???

• Like 1
Δημοσ.

... Αν καταλάβω ότι γουστάρει αυτή που κυνηγάω, χώνομαι χωρίς να πω κουβέντα.

Μούγκα στη στρούγκα δηλαδή? :shock:

Ούτε ένα "θα σου τρυπήσω τις αμυγδαλές", "θα σου δώσω τη μήτρα στο χέρι", "πάνε πάσο και πιάσε το λάσο" κλπ να σπάσει ο πάγος?

Αρέσουν κάτι τέτοια στο γυναικείο φύλλο.

Δημοσ.

Δεν θα ειχα προβλημα. Αλλα βλεπω μια εμμονη των γυναικων στα αντρικα οπισθια πως και ετσι???

Χμμμ ξερωγώ; Μερικών είναι ωραία, καλοσχηματισμένα, ό,τι πρέπει για χούφτωμα [συγκρατιέμαι], yummy yummy.

• Like 1
Δημοσ.

Υποθετω πρεπει να ειναι πολυ συντηρητικουρα ο αλλος για να το παρει στραβα.

Δεν ειναι οπως στις γυναικες που αμα ειναι ομορφουλα καποια μπορει καθημερινα να ακουει τετοια (και οχι παντα με χαριτωμενο τροπο).

Μονο προσεχε εφοσον το λες και σε φιλους (μη υποψηφιους γκομενους δηλαδη) να μην το παρεξηγησουν ως κατι παραπανω

• Like 2
Δημοσ.

Για ποιες 'βασεις' μιλας ρε ψηλε. Μερικα δευτερολεπτα υποθεση ειναι. Σ'αρεσει ο απεναντι; Ναι; Ωραια, πατε γνωριστειτε. Δεν θα κλεφτουμε και να βαλουμε στεφανι. Αν και εν τελει, ξεχνας οτι για το πηδημα βρισκομαστε εδω που βρισκομαστε, ετσι διαιωνιζονται τα ειδη.

οπως ειπα...αν το ζητουμενο ειναι το σεξ...με τις ευλογιες μου..

Αν ομως το ζητουμενο ειναι το κατι παραπανω...μονο η εμφανιση δεν εξασφαλιζει οτι αυτος/αυτη που χεις απεναντι σου ειναι για σχεση...μπορει να ειναι ανωμαλος , δολοφονος , ψυχακιας κλπ κλπ κλπ..

Λιγα ακουμε καθημερινα που γινονται ?

Χμμμ ξερωγώ; Μερικών είναι ωραία, καλοσχηματισμένα, ό,τι πρέπει για χούφτωμα [συγκρατιέμαι], yummy yummy.

Ξερωγω , μηπως να χουφτωνες το στυλιαρι και οχι τον πισινο?Ο πισινος σαν "αντικειμενος θαυμασμου" εχει συνυφαστει με το γυναικειο φυλο περισσοτερο :)

Δημοσ.

Μονο προσεχε εφοσον το λες και σε φιλους (μη υποψηφιους γκομενους δηλαδη) να μην το παρεξηγησουν ως κατι παραπανω

Αναφέρεσαι στο "yammy, yammy" που λέει παραπάνω η DDevil ή πήγες στο ακόμη χειρότερο σενάριο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...