Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα οι απο πανω μας βαζουν πλυντηριο ολο το βραδυ απο 2 μεχρι τις πρωτες πρωινες ωρες περιπου 6-7 το πλυντηριο τους κανει ολο τ σπιτι να τριζει.2 φορες τους ειχαμε κανει την παρατηρηση, χτες που η διαχειρηστρια τους το πε για 3η φορα λεει πως δεν εχει νυχτερινο ρευμα και δεν ειναι καν αυτη και μαλιστα πως και αυτην την ενοχλει ενα πληντυριο ενω τις προηγουμενες 2 φορες ειχε πει πως ειχε νυχτερινο και παρολλα αυτα το ειχε σταματησει για καμποσους μηνες να το βαζει.Η διαχειρηστρια πολυ καλη μας ειπε αν το ξανακανει να τς χτυπησουμε να αναιβουμε πανω να δουμε.Αν συναιχιζει να λεει πως δεν ειναι αυτη και δεν ανοιγει τι να κανω???

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Καλημερα οι απο πανω μας βαζουν πλυντηριο ολο το βραδυ απο 2 μεχρι τις πρωτες πρωινες ωρες περιπου 6-7 το πλυντηριο τους κανει ολο τ σπιτι να τριζει.2 φορες τους ειχαμε κανει την παρατηρηση, χτες που η διαχειρηστρια τους το πε για 3η φορα λεει πως δεν εχει νυχτερινο ρευμα και δεν ειναι καν αυτη και μαλιστα πως και αυτην την ενοχλει ενα πληντυριο ενω τις προηγουμενες 2 φορες ειχε πει πως ειχε νυχτερινο και παρολλα αυτα το ειχε σταματησει για καμποσους μηνες να το βαζει.Η διαχειρηστρια πολυ καλη μας ειπε αν το ξανακανει να τς χτυπησουμε να αναιβουμε πανω να δουμε.Αν συναιχιζει να λεει πως δεν ειναι αυτη και δεν ανοιγει τι να κανω???

1) Απειρη υπομονη (οπως κανω εγω με τους απο πανω μας που μου εχουν διαλυσει τα νευρα).Απορω με τον εαυτο μου (ειμαι πολυ εκρηκτικος).

2) Τηλεφωνεις στην αμεση δραση,αν συνεχισουν το ιδιο βιολι ,τηλεφωνεις ξανα και ξανα και ξανα μεχρι να ερθει καποιο πληρωμα περιπολικου τρελαμενο απο τις πολλες οχλησεις σου και να τους τσαλακωσει.

3) Υποβαλλεις μηνυση και παραλληλα συνεχιζεις να καλεις την αμεση δραση αβερτα οποτε βαζουν πλυντηριο.

4)Αγοραζεις ενα ζευγαρι ηχειων της γαλλικης Focal τα υπεροχα Grande Utopia B ,ξερω κανουν 75.000 ευρω το ζευγος αλλα πιστεψε με, θα τους δωσεις να καταλαβουν τι εστι power και θα τους δειξεις παραλληλα πως θρυματιζεις απο γυαλικα εως τοιχους όποτε θελησεις.Εδω εισαι :

https://www.google.gr/search?q=focal+grande+utopia&tbm=isch&imgil=FEbYe-oZAT0mGM%253A%253BHP70lSS1zTwA4M%253Bhttps%25253A%25252F%25252Fwww.pinterest.com%25252Ffocalcorporate%25252Ffocal-showroom%25252F&source=iu&pf=m&fir=FEbYe-oZAT0mGM%253A%252CHP70lSS1zTwA4M%252C_&biw=1525&bih=734&dpr=0.9&usg=__p8-btUDQ1qstZcnB9YD5xP6AHeU%3D&ved=0CDYQyjdqFQoTCNb30oPpgMkCFYX-LAod6hEFkw&ei=Fz8_VpaQIIX9swHqo5SYCQ#imgrc=FEbYe-oZAT0mGM%3A&usg=__p8-btUDQ1qstZcnB9YD5xP6AHeU%3D

Δημοσ.

Βαζεις μια ανακοίνωση στην είσοδο ότι πρέπει να σέβονται όλοι οι ενοικοι τις ώρες κοινής ησυχίας και ότι σε περίπτωση που δεν συμβαίνει αυτό αρμόδια για την επίλυση οποιασδήποτε διαφοράς είναι η αστυνομία.

• Like 1
Δημοσ.

Αστα... Βραστα!! Ακριβως απο πανω μου μενει ενας ψυχικα αρρωστος με την μητερα του , το τι κανει καθε βραδυ δεν εχεις ιδεα . Με εχει φερει στα ορια μου , χτες πχ κατα τις μιαμιση πρεπει να εκανε κατι μερεμετια,παιζει με τις καρεκλες,χτυπιεται γενικως !! Ολη την υπολοιπη μερα ουρλιαζει , βριζει την μανα του. Εχω κανει παραπονα στην διαχειριστρια , του εχει κανει την παρατηρηση η μιση πολυκατοικια αλλα δυστυχως δεν γινεται τιποτα.

Μολις μου επιτραπει οικονομικα εφυγαααααααα!!!

Δημοσ.

Ασε και μεις εχουμε 2 τρελους στην πολυκατοικια,2 αδελφια και καθε βραδυ βγαινουν και βαρανε της πορτες του ασανσερ το λιγοτερο 2 φορες και φωναζουν,εχουμε φωναξει και αστυνομια αλλα δεν γινεται τιποτα.Ειναι τρελλοι με χαρτια απο το ψυχιατρειο με δικαιωμα να μενουν στο  σπιτι τους..

Δημοσ.

Αμε καποιο βραδυ και κατεβασε του το ρελε και βαλε και δυο τρεις μασημενες τσιχλες πανω στον διακόπτη. Θα το πιασει το νόημα!
  • Like 2
Δημοσ.

βλεποντας το θεμα θελησα να βγαλω και γω τα σωψυχα μου.

Επι 1,5 χρονο ο μπ@γλαμας απο πανω εκανε ανακαινιση και απτο πρωι μεχρι το απογευμα βαρουσαν τα τρυπανια,κομπρεσερ,πατωματα τοιχοι ιστοριες.Ο τυπος δεν ελεγε να καταλαβει οτι ζουν και ανθρωποι απο κατω.Τελος παντων πλεον εχει μετακομισει στο σπιτι και ο κερατας εχει κατι σκυλια τα οποια τρεχουν πανω κατω και ακουγεται λες και τρεχουν αλογα.Δεν υπαρχει σωτηρια

Φιλε τς μην τους την χαρισεις,χτυπα τηλ σε αστυνομια

• Like 1
Δημοσ.

οσοι εκαναν ανακαινισεις ειμουν ανεκτικος , αλλα αυτο το πραγμα που τρεχουν  σαν αλογα , ουριαζουν , τσακωνονται δεν υπαρχει σωτηρια

ομολογω πως οι ωτοασπιδες με εσωσαν

• Like 5
Δημοσ.

οσοι εκαναν ανακαινισεις ειμουν ανεκτικος , αλλα αυτο το πραγμα που τρεχουν  σαν αλογα , ουριαζουν , τσακωνονται δεν υπαρχει σωτηρια

ομολογω πως οι ωτοασπιδες με εσωσαν

φιλτατε ειχα φτασει στο απολυτο σημειο απογνωσης...απτις 8 το πρωι μεχρι τις 5,6,7 το απογευμα να βαρανε,και δεν καταλαβαινω τι ανακαινιζαν τοσο καιρο....και τοτε ημουν εν καιρω πανελληνιων....

Επισης τωρα θυμηθηκα και τους διπλανους που εχουν ενα μικρο παιδακι το οποιο πριν 2-3 χρονια ουρλιαζε σαν να μην υπαρχει αυριο,του φωναζε σαν υστερικια και η μανα του πισω...παλι καλα τωρα ηρεμησαν τα πραγματα

Δημοσ.

Μια λυση ας προτεινει καποιος.. Προσωπικα δεν του χτυπαω την πορτα γιατι πραγματικα θα γινουμε @ωλος! Με εχει φερει στο αμην , δεν υπαρχει βραδια που να μην κανει κακο χαμο . Ενταξει εχει θεμα ο ανθρωπος το καταλαβαινω αλλα ας του αλλαξουν τα χαπια!!Κατι τελος παντων!

Δημοσ.

Εμένα ο διπλανός γείτονας πρέπει να φεύγει για δουλειά βράδυ.

Κάθε φορά 1:15 το βραδυ ακούω να βρονταει την πόρτα του διαμερίσματός του ενώ φεύγει. Και κάθε φορά πετάγομαι έντρομη. Ακούγεται παρά πολύ δυνατά έτσι όπως την χτυπα μες στην ησυχία της νύχτας. Δεν φαίνεται να τον νοιάζει δλδ.

Να κάτσω καμια μέρα δίπλα στην πόρτα μου και να πεταχτώ εξω με το που θα βροντηξει την δική του και να του κάνω παρατήρηση;

Κάνω υπομονή εδώ και 10 μήνες...πόσο ακόμα;

Δημοσ.

Εφαρμοστε την λυση (4) που προτεινα στον ts...Πιανει και με μικροτερα και φθηνοτερα ηχεια,εγω εν καιρω θα το κανω,στην δικη μου οικοδομη ειναι ολοι μα ολοι αναισθητοι...Ολοι ομως...Αν αρχισω το προγραμμα με Sepultura ,Pantera,Nightwish, και τα ρεστα να δειτε τι καλα που θα στρωσουν.Κι αν καλεσουν αστυνομια θα την καλω κι εγω αβερτα γιατι ετσι πρεπει εξαρχης με αυτα τα ζωα της οικοδομης μου..

Δημοσ.

Κάθε φορά 1:15 το βραδυ ακούω να βρονταει την πόρτα του διαμερίσματός του ενώ φεύγει. Και κάθε φορά πετάγομαι έντρομη. Ακούγεται παρά πολύ δυνατά έτσι όπως την χτυπα μες στην ησυχία της νύχτας. Δεν φαίνεται να τον νοιάζει δλδ.

Να κάτσω καμια μέρα δίπλα στην πόρτα μου και να πεταχτώ εξω με το που θα βροντηξει την δική του και να του κάνω παρατήρηση;

Αυτό είναι παραξενιά.
Δημοσ.

δυσκολα θα βγαλεις ακρη με τετοια θεματα και δεν ξερεις τη κουβαλαει μεσα του καθε ανθρωπος

καλητερα να μην κανεις κατι τετοιο το βραδυ , απλα πηγαινε μια μερα και πες του ομορφα και ωραια να κανει ησυχια

κατι τετοιους πρεπει να τους παιρνεις απο το χερακι σαν παιδια δημοτικου

Δημοσ.

Αυτό είναι παραξενιά.

Παραξενιά γιατί ακριβώς; Επειδή θέλω να ΜΗΝ με ξυπνάει η πόρτα του γείτονα τέτοια ώρα το βράδυ; [ώρα κοινής ησυχίας btw]

Δηλαδή για σένα είναι οκ, είναι φυσιολογικό να ακούς πόρτα να κάνει ΜΠΑΑΑΜ κάθε βράδυ την ίδια ώρα και να σε ξυπνάει; Ε σόρρυ κιόλας που δεν την βρίσκω με κάτι τέτοιο και το θεωρώ ενοχλητικό.

Και εννοείται αν του μιλήσω τελικά θα το κάνω με την απαραίτητη ευγένεια και ηρεμία.

Απλά τελικά διαπιστώνω ότι μερικοί τις ώρες κοινής ησυχίας τις έχουν γραμμένες ξέρετε που...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...