Kostas_ms Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Χαιρεται!!!! Λοιπον εχω παρει το lg g4 πριν 1 μηνα ολα κομπλε αλλα προχθες παρατηρησα οτι στη μπαρα πανω υπαρχει κατι σαν σκοτεινιασμα πανω στη οθονη ,ενα μαυρο νεφος να το πω..Δεν με ενοχλει καθολου αλλα δεν ξερω αν μπορει να γινει χειροτερο.Αξιζει να το στειλω για service η να περιμενω ;;Αμα το στειλω θα μου δωσουν αλλο η θα αλλαξουν οθονη;;Αν αλλαξουν οθονη υπαρχει περιπτωση μετα να εχω αλλα θεματα;;κανουν καλη δουλεια;; Μην τρεχω τωρα συνεχως για service δεν εχω και αρκετο χρονο γι να ασχοληθω...Τι προτεινεται ;;;
2.1Ohm Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Όχι ακριβώς μαύρο αλλά μια αλαφρα παραμόρφωση χρωμάτων έτσι?? Το είχε και το δικό μου αυτό και τα εκθεσιακό σε κοτσοβολο πλαίσιο public κι ενός φίλου μου όποτε είναι φυσιολογικό από ότι κατάλαβα!
web_assasin Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 καθε αλλο παρα φυσιολογικο μου ακουγεται εμενα..
2.1Ohm Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Τι να σου πω ολα οσα ειδα ετσι ηταν πολυ Bαλτο στο 4.18 4.26 5.09 δες τερμα πανω την οθονη φαινεται το notification panel ειναι πλε και οσο ανεβαινει χανει καπως το χρωμα του!Δεν ειναι τοσο ωρατο στο βιντεο αλλα αμα το δεις απο κοντα θα το καταλαβεις οτι υπαρχει αλλα ειναι δυσκολο αμα δν ειναι ψιρας!Εγω ποσο ωρα προσπαθουσα να το εξηγησω στν κοπελα μου και δν το καταλαβαινε εμενα κατευθειαν πεφτει εκει το ματι μου κ απο τν πρωτη φορα που το επιασα στο χερι μ καταλαβα οτι υπαρχει!Δν ειναι τρικ του UI ετσι ειναι η οθονη σε ολα οσα εχω δει!και στο meizu m2 note Μ υπαρχει αυτο αλλα στην κατω πλευρα αυτην τν φορα!
Kostas_ms Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Φωτογραφία μπορείς να στείλεις; Πιστευω φαινεται λιγακι Τι να σου πω ολα οσα ειδα ετσι ηταν πολυ Bαλτο στο 4.18 4.26 5.09 δες τερμα πανω την οθονη φαινεται το notification panel ειναι πλε και οσο ανεβαινει χανει καπως το χρωμα του! Δεν ειναι τοσο ωρατο στο βιντεο αλλα αμα το δεις απο κοντα θα το καταλαβεις οτι υπαρχει αλλα ειναι δυσκολο αμα δν ειναι ψιρας! Εγω ποσο ωρα προσπαθουσα να το εξηγησω στν κοπελα μου και δν το καταλαβαινε εμενα κατευθειαν πεφτει εκει το ματι μου κ απο τν πρωτη φορα που το επιασα στο χερι μ καταλαβα οτι υπαρχει! Δν ειναι τρικ του UI ετσι ειναι η οθονη σε ολα οσα εχω δει! και στο meizu m2 note Μ υπαρχει αυτο αλλα στην κατω πλευρα αυτην τν φορα! Ισως να φαινεται αλλα δεν ειμαι σιγουρος.Σε οποιον το εδειξα δεν το καταλαβε αλλα αμα οπως λες εισαι ψειρας μπορεις να το δεις Όχι ακριβώς μαύρο αλλά μια αλαφρα παραμόρφωση χρωμάτων έτσι?? Το είχε και το δικό μου αυτό και τα εκθεσιακό σε κοτσοβολο πλαίσιο public κι ενός φίλου μου όποτε είναι φυσιολογικό από ότι κατάλαβα! τι να πω φιλε θα δειξει αμα γινει πιο εντονο
2.1Ohm Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 ΟΠΑ ΟΠΑ!εσυ αλλο εχεις!Service κατευθειαν φιλε μου ! Μια μαυριλα κατω απο τα εικονιδια τις μπαταριας ρολοι κτλ δεν λες?Αμα το καταλαβαινω εγω απο φωτογραφια καταλαβαινω πως θα ειναι κ απο κοντα..
Kostas_ms Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 ΟΠΑ ΟΠΑ! εσυ αλλο εχεις! Service κατευθειαν φιλε μου ! Μια μαυριλα κατω απο τα εικονιδια τις μπαταριας ρολοι κτλ δεν λες? Αμα το καταλαβαινω εγω απο φωτογραφια καταλαβαινω πως θα ειναι κ απο κοντα.. ναι αυτο ακριβως..Ποιος ασχολειται τωρα με service..Να το στειλω μεσω γνωστου που εχει παρε δωσε με την lg λογω δουλειας η κατευθειαν;;;
2.1Ohm Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Κατευθειαν!Εχουν πολυ καλο service παρε ενα τηλ procordia εξηγησε το προβλημα και την επομενη μερα θα σου εχουν ενα δεματακι σε καποιο κουριερ τις περιοχη σου (θα σου πουν πιο ) θα το βαλεις μεσα στο κουτι που θα σου στειλουν και σε μια βδομαδα το πολυ θα το εχεις πισω!!Ελπιζω να μν εχει unlocked bootloader ετσι ! Γτ αμα εχει παει η εγγυηση και αμα το εχεις κανει ροοτ ξεροοταρε το!
Kostas_ms Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Κατευθειαν! Εχουν πολυ καλο service παρε ενα τηλ procordia εξηγησε το προβλημα και την επομενη μερα θα σου εχουν ενα δεματακι σε καποιο κουριερ τις περιοχη σου (θα σου πουν πιο ) θα το βαλεις μεσα στο κουτι που θα σου στειλουν και σε μια βδομαδα το πολυ θα το εχεις πισω!! Ελπιζω να μν εχει unlocked bootloader ετσι ! Γτ αμα εχει παει η εγγυηση και αμα το εχεις κανει ροοτ ξεροοταρε το! οχι δεν το εχω πειραξει ακριβως γι αυτο το λογο..Ροοτ σε 2 χρονια ισως..Τελος παντων..Σ ευχαριστω πολυ..Θα παρω αυριο τηλεφωνο προκοντια και βλεπουμε...
Dinos_12345 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δοκίμασε να κατεβάσεις εικόνες διαφόρων χρωμάτων, δηλαδή όλο πράσινη ή κόκκινη και δες σε εκείνο το σημείο αν παραμορφώνει.
Kostas_ms Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δοκίμασε να κατεβάσεις εικόνες διαφόρων χρωμάτων, δηλαδή όλο πράσινη ή κόκκινη και δες σε εκείνο το σημείο αν παραμορφώνει. Θα δοκιμασω και θα στειλω φωτο.Αλλα αυτη η μαυριλα φαινεται κυριως στη φωτογραφια που εστειλα πριν..
Kostas_ms Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Κατευθειαν! Εχουν πολυ καλο service παρε ενα τηλ procordia εξηγησε το προβλημα και την επομενη μερα θα σου εχουν ενα δεματακι σε καποιο κουριερ τις περιοχη σου (θα σου πουν πιο ) θα το βαλεις μεσα στο κουτι που θα σου στειλουν και σε μια βδομαδα το πολυ θα το εχεις πισω!! Ελπιζω να μν εχει unlocked bootloader ετσι ! Γτ αμα εχει παει η εγγυηση και αμα το εχεις κανει ροοτ ξεροοταρε το! Φιλε,εβγαλα screenshot τη φωτο που σου εστειλα και μαλλον ειναι θεμα software γιατι η μαυριλα αμα κανω ζοομ μεγαλωνει και υπαρχει μονο σ κεινο το σημειο.Φαινεται να ειναι η μαυριλα που σου βγαζει οταν πατας πανω σε μια φωτο στο αλμπουν για να σου εμφανισει τις επιλογες (κοινη χρηση,διαγραφη κλπ.)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα