cococrops Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Επεσε το ματι μου σε αυτο το αρθρο!!Θα ηθελα τις αποψεις σας http://www.onalert.gr/stories/ayta-kanoun-oi-alogistes-perikopes-photografies-sok/46048
saxos55 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Ακόμα και αν είναι από λειτουργικό όχημα και όχι "παροπλισμένο", κάποιες ερωτήσεις: Το τιμόνι και το κάλυμμα του λεβιέ από μόνα τους έγιναν έτσι; Είπαν μια μέρα να πάνε για τσιγάρο; Πως το παραδίδουν/παραλαμβάνουν τόσο καιρό χωρίς να πει κανένας τίποτα; Δε μιλάμε για φυσιολογικές φθορές (λάστιχα, αναρτήσεις, κτλ) Τα προβλήματα πολλά λόγω κρίσης. Την ουρά μας απ'έξω να μην τη βγάζουμε όμως. EDIT: Τώρα είδα το σχόλιο από κάτω (στο bloko, όχι στο onalert) από ελεύθερο σκοπευτή. Συμφωνώ απόλυτα. 2
cococrops Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 ακριβως γι'αυτο το εβαλα να το συζητησουμε!!κραζουν ολοι την πολιτεια κατσε ρε φιλε αμα ο οδηγος και ο συνοδηγος του εκαστοτε οχηματος το ξεκω......ουν ετσι γιατι τους ηρθε επειδη ακριβως δεν ειναι δικο τους ποιος ο λογος να αρχισεις να κραζεις τη πολιτεια!Ναι η πολιτεια θα ελεγα εγω οτι φταιει για τα λαστιχα- τα φρενα γενικα το σερβις του οχηματος αλλα οχι για την εσωτερικη καταντια του!!καποιος φταιει που καταντησε ετσι το αμαξι!δεν ειναι φυσιολογικη φθορα
cococrops Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 νταξει οναλερτ σα να λεμε ροιτερς χαχαχαχαχαχαχαχα
kage Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Πολιτικα/συνδικαλιστικα παιχνιδια ειναι αυτα...το αυτοκ.μου φαινετε απλα παρατημενο-εκτος λειτουργιας. Δεν εχω πετυχει ποτε περιπολικο σε τοσο μαυρο χαλι.Ξερω οτι αρκετοι βαζουν σκαστρες προγραμματα εξατμισεις απο την τσεπη τους..Χαιρομαι που αναφερουν στα σχολια οικονομικα προβληματα αλλα καιρος ειναι να νιωσουν κ αυτοι οταν κοβουν προστιμα μεγαλυτερο απο τον μισθο τους λογω κομπλεξ Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2015 από kage 4
Pablo_Hasan Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 το onarlert ειναι η σελίδα της κλάψας και της παραμύθας των στρατιωτικών, 9/10 θέματα ειναι δεν έχουμε λεφτα, πεινάμε, διψαμε, κτλ. και το άλλο 1/10 ειναι θα μπουν οι Τουρκοι/Αλβανοι/προσφυγες/εξωγηινοι, whatever και θα μας βιάσουν τις γάτες και τι μαγκας ειναι ο Πούτιν... 6
Porg Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Αυτό με το τιμόνι πάντως υπάρχει σε όλα τα μπατσικά, είναι το σημείο που δένουν με τις χειροπέδες τα θύματα απαγωγής όταν αυτοί πηγαίνουν για καφέ και ντόναλτς 1
saxos55 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Αυτό με το τιμόνι πάντως υπάρχει σε όλα τα μπατσικά, είναι το σημείο που δένουν με τις χειροπέδες τα θύματα απαγωγής όταν αυτοί πηγαίνουν για καφέ και ντόναλτς 17
Porg Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Αυτός έχει και ένα "Ν" Τεσπα είναι χαμπουργκεράδικο νόμιζα είχατε και στην Ελλάδα
panos2171 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Πως ξέρουμε ότι δεν είναι τα προς απόσυρση xsara; Επίσης έτσι μπορεί να καταντήσει με κακή χρήση, ας έχει και 900.000 χλμ. Τα ταξί δηλαδή γιατί δεν είναι έτσι; 2
Zein Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 αυτο ειναι το θεμα, δε το ξερουμε. βρωμαει μουφια το θεμα, εκτος αν οσα περιπολικα εχω δει τυχαινει παντα και ειναι στην τριχα
veteranos123 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Αυτός έχει και ένα "Ν" Τεσπα είναι χαμπουργκεράδικο νόμιζα είχατε και στην Ελλάδα Ακόμα έχουμε λίγα νομίζω. 1
panos2171 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 αυτο ειναι το θεμα, δε το ξερουμε. βρωμαει μουφια το θεμα, εκτος αν οσα περιπολικα εχω δει τυχαινει παντα και ειναι στην τριχα Μεγαλύτερη ουσία θα είχε το θέμα αν δείχνανε τα λάστιχα των μοτοσυκλετών και όχι αυτά τα παπατζιλήκια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα