crom251 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Αυτο ειναι δηλαδη το μεμπτο? Πως καπνιζαν εν ωρα υπηρεσιας? Νταξει τωρα το ξεχειλωνεις... Αλλα και περα απο αυτο... Εισαι σιγουρος πως δεν επιτρεπεται το καπνισμα εν ωρα υπηρεσιας? Δεν νομιζω να υπαρχει νομος να το απαγορευει
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Απορία ήταν, δεν είμαι σίγουρος, αλλά και πάλι δεν πιστεύω ότι έγιναν τόσα σημάδια "κατά λάθος". Μπορεί να μην το έκαναν επίτηδες αλλά σίγουρα δεν θα πρόσεχαν αν ήταν πχ δικό τους ή του πατέρα τους όπως ανάφερα σε προηγούμενο post... Ε τις μλκίες άλλων/αγνώστων δεν θέλω να τις πληρώνω...
crom251 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Ε τις μλκίες άλλων/αγνώστων δεν θέλω να τις πληρώνω... Για αυτο παντως να εισαι σιγουρος! Μηδεν εξοδα συντηρησης ειπαμε... Οσο για τα σημαδια. Σιγουρα ενα αμαξι που δεν ειναι δικο σου δεν το προσεχεις οσο το δικο σου. Αλλα ακομα και αυτο ειναι ''φυσιολογικο'' ως ενα σημειο. Και εγω και νομιζω και εσυ δεν θα το προσεχες οπως το δικο σου. Απο εκει και περα νομιζω οι συγκεκριμενες φωτο ειναι τραβηγμενες απο περιπτωση παλιου αμαξιου με πολλα χρονια ''υπηρεσια''. Δεν ειναι ολα τα περιπολικα σε αυτο το χαλι. Οσον αφορα τις ζημιες στο συγκεκριμενο αμαξι. Το τιμονι ειναι κατι παραπανω απο φυσιολογικη φθορα. Ο λεβιες και αυτος θεωρω πως εγινε φυσιολογικα. Δηλαδη τι εκαναν τον χαλασαν επιτηδες? Δεν τον προσεξαν? Τι προσοχη θελει ενας λεβιες? Τι να προσεξεις? Τα καψιματα μπορει να εγιναν και επιτηδες. Το θεωρω αμελητεο ομως...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Για αυτο παντως να εισαι σιγουρος! Μηδεν εξοδα συντηρησης ειπαμε... Οσο για τα σημαδια. Σιγουρα ενα αμαξι που δεν ειναι δικο σου δεν το προσεχεις οσο το δικο σου. Αλλα ακομα και αυτο ειναι ''φυσιολογικο'' ως ενα σημειο. Και εγω και νομιζω και εσυ δεν θα το προσεχες οπως το δικο σου. Απο εκει και περα νομιζω οι συγκεκριμενες φωτο ειναι τραβηγμενες απο περιπτωση παλιου αμαξιου με πολλα χρονια ''υπηρεσια''. Δεν ειναι ολα τα περιπολικα σε αυτο το χαλι. Οσον αφορα τις ζημιες στο συγκεκριμενο αμαξι. Το τιμονι ειναι κατι παραπανω απο φυσιολογικη φθορα. Ο λεβιες και αυτος θεωρω πως εγινε φυσιολογικα. Δηλαδη τι εκαναν τον χαλασαν επιτηδες? Δεν τον προσεξαν? Τι προσοχη θελει ενας λεβιες? Τι να προσεξεις? Τα καψιματα μπορει να εγιναν και επιτηδες. Το θεωρω αμελητεο ομως... Αν γινόταν σωστός έλεγχος μετά από κάθε βάρδια κι ότι αδικαιολόγητη ζημιά γινόταν πληρωνόταν από την τσέπη τους, μια χαρά θα το πρόσεχαν σαν να ήταν δικό τους. Αλλά κλάιν 0 έλεγχος και θα τα πληρώσει το κράτος... 3
crom251 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Κοιτα αυτα δεν εγιναν απο την μια μερα στην αλλη. Το τιμονι ας πουμε αρχικα θα σκιστηκε λιγο και μετα απο καιρο εγινε αυτο που βλεπουμε. Ειναι φυσιολογικη φθορα και εννοειται δεν πρεπει να την πληρωσει ο εργαζομενος.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Καλά προφανώς δεν μιλάω για το τιμόνι...
crom251 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Και στον λεβιε κατι παρομοιο λογικα θα εγινε.
Pablo_Hasan Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Και τα ψίχουλα μέσα στις ταχύτητες είναι φυσιολογική φθορά; Να πληρώσουμε συνεργείο καθαρισμού για τις τυροπιτες που χλαπακιαζουν;
Porg Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Σας δίνουν δύο ξεκάρφωτες φωτογραφίες, σας λένε πως είναι απο μπατσικά και σε τρεις μόνο σελίδες έχουμε φτάσει να αναλύουμε τα ψίχουλα κάτω απτο λεβιέ. Μη το κουράζουμε πολύ παιδιά, μια δυο σελίδες ακόμη και να το κλείσουμε το θέμα να πάμε να χορέψουμε κανένα χασαποσέρβικο στο Σύνταγμα. Χαρά θεού έξω Ας κάνει κάποιος το θέμα sticky με ένα πιο ταιριαστό τίτλο του στυλ "πόσο πρόβατα είναι η έλληνες" , "κριτική σκέψη, υπάρχει στα αλήθεια;" "μας ψεκάζουν;" ή κάτι παρομοιο 2
crom251 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Και τα ψίχουλα μέσα στις ταχύτητες είναι φυσιολογική φθορά; Να πληρώσουμε συνεργείο καθαρισμού για τις τυροπιτες που χλαπακιαζουν; Να τους απαγορεψουμε να τρωνε τυροπιτα για πρωινο τοτε, να πινουν καφε, μη σου πω και νερο... Επισης να τους υποχρεωνουμε να βαζουν καμια στολη τετοια πριν μπουν στο αμαξι . Μετα απο απολυμανση βεβαια! Ετσι θα γλυτωσουμε τα κρατικα κονδυλια για να πλενουν το αμαξι μια φορα το μηνα... 1
saxos55 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Ρε συ crom251, άλλο λέει. Εσύ, τρως τυρόπιτα μέσα στο αυτοκίνητό σου; Εγώ όχι πάντως. Αντε και πες ότι τρως. Δεν προσέχεις μη λερώσεις; Αντε και πες ότι δεν πρόσεξες κι όλας. Μετά τι κάνεις; Δεν το καθαρίζεις; Λες, δε γαμιέται, άστο, θα το πουλήσω σε 5 χρόνια, το καθαρίζει ο άλλος; Μιλάμε γενικά για τη νοοτροπία αυτή του "δε γαμιέται, δικό μου είναι;" 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Μιλάμε γενικά για τη νοοτροπία αυτή του "δε γαμιέται, δικό μου είναι;"Ένα την ημέρα... 2
crom251 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Το θεμα δεν ειναι η τυροπιτα. Το θεμα ειναι πως πρεπει να υπαρχει κρατικο κονδυλιο για καθαρισμο του αυτοκινητου μια φορα το μηνα ή το διμηνο ας πουμε. Και τυροπιτα να μην φας το αμαξι σε 2 μηνες ειναι μπιχλα. Αλλα στο Ελλαδισταν αντι να πουμε για το μπ@@ρδελο το κρατος κατηγορουμε τον εργαζομενο επειδη το αμαξι ειναι λερωμενο μετα απο 2 χρονια απλυσιας. Αν ειναι και αστυνομικος μαλιστα ο εργαζομενος εχουμε πανηγυρια!
Pablo_Hasan Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Εδώ τα σχολεία δεν έχουν δασκάλους, τα κονδύλια για τον καθαρισμό τον περιπολικων μας καίνε. Εσύ βγάζεις κονδύλια για να καθαρίσεις το αυτοκίνητο σου;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα