gate6 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Θα ηθελα να ρωτησω κάτι σχετικά με για το κοινωνικο τιμολογιο και το νυχτερινο ρευμα. Για παραδειγμα η μητερα μου ειναι ανεργη και το σπιτι ειναι στο ονομα της.Δικαιουται το κοινωνικο τιμολογιο με τη μειωμενη τιμη της κιλοβατωρα σωστα?Δεν δικαιουται επιπλεον εκπτωση για το νυχτερινο ρευμα? Δηλαδη δεν μπορει να ισχυουν και τα δυο κοινωνικο τιμολογιο και νυχτερινο ρευμα? Ξερω μπορει να γελασετε με αυτα που ρωταω αλλα τι να κανω ...ρωτωντας παμε στη πολη!!!
Mr_Proper Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Θα ηθελα να ρωτησω κάτι σχετικά με για το κοινωνικο τιμολογιο και το νυχτερινο ρευμα. Για παραδειγμα η μητερα μου ειναι ανεργη και το σπιτι ειναι στο ονομα της.Δικαιουται το κοινωνικο τιμολογιο με τη μειωμενη τιμη της κιλοβατωρα σωστα?Δεν δικαιουται επιπλεον εκπτωση για το νυχτερινο ρευμα? Δηλαδη δεν μπορει να ισχυουν και τα δυο κοινωνικο τιμολογιο και νυχτερινο ρευμα? Ξερω μπορει να γελασετε με αυτα που ρωταω αλλα τι να κανω ...ρωτωντας παμε στη πολη!!! δεν θα ήταν καλύτερο να πάρεις τηλέφωνο και να ρωτήσεις την ίδια την ΔΕΗ όμως ;
nvel Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Μπορούν να ισχύουν και τα δυο, την ημερήσια ενέργεια την πληρώνεις με το κοινωνικό και την νυκτερινή με το νυκτερινό. Η νυκτερινή ενέργεια δεν προστίθεται στο όριο του κοινωνικού. 1
gate6 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 ευχαριστω πολυ παιδια για το ενδιαφερον σας και για τις απαντησεις σας!!
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Το κοινωνικό τιμολόγιο πάντως δεν είναι τόσο φθηνό όσο διαφημίζει η ΔΕΗ. Δες εδώ. http://www.fpress.gr/agora/item/7278-thelete-ekptosi-42-sto-logariasmo-tis-dei-tha-apogoiteyteite-%E2%80%93deite-posa-pragmatika-tha-kerdisete-me-to-koinoniko-timologio
stelios18120 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Εγω θελω ν ρωτησω. Η θεια μου εκανε ηλεκτρονικα την αίτηση κ αφου την τσεκαραν κανα 20 ημερο εγραψαν οτι εγκρινεται και οτι θα ισχυει αναλογικα. Τι σημαινει αυτο;δηλαδη οτι θα πιασουν και λογαριασμους του 15 απο τις αρχες η θα ισχυσει απο εδω και περα;απλα την μπερδεψε επειδη εγραψαν αναδρομικη μειωση. Ξερει κανεις τιποτα;δεν πηρε τηλ στην ΔΕΗ γιατι σημερα το ειδε οτι εγκριθηκε.
thant Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Θα ηθελα να ρωτησω κάτι σχετικά με για το κοινωνικο τιμολογιο και το νυχτερινο ρευμα. Για παραδειγμα η μητερα μου ειναι ανεργη και το σπιτι ειναι στο ονομα της.Δικαιουται το κοινωνικο τιμολογιο με τη μειωμενη τιμη της κιλοβατωρα σωστα?Δεν δικαιουται επιπλεον εκπτωση για το νυχτερινο ρευμα? Δηλαδη δεν μπορει να ισχυουν και τα δυο κοινωνικο τιμολογιο και νυχτερινο ρευμα? Ξερω μπορει να γελασετε με αυτα που ρωταω αλλα τι να κανω ...ρωτωντας παμε στη πολη!!! Εφόσον εχει χαμηλό εισόδημα ή καθόλου δικαιούται το κοινωνικό τιμολόγιο. Για το νυχτερινό δεν ειμαι σίγουρος.
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Εγω θελω ν ρωτησω. Η θεια μου εκανε ηλεκτρονικα την αίτηση κ αφου την τσεκαραν κανα 20 ημερο εγραψαν οτι εγκρινεται και οτι θα ισχυει αναλογικα. Τι σημαινει αυτο;δηλαδη οτι θα πιασουν και λογαριασμους του 15 απο τις αρχες η θα ισχυσει απο εδω και περα;απλα την μπερδεψε επειδη εγραψαν αναδρομικη μειωση. Ξερει κανεις τιποτα;δεν πηρε τηλ στην ΔΕΗ γιατι σημερα το ειδε οτι εγκριθηκε. Θα ισχυσει από τον επομενο λογαριασμο που θα εκδοθεί. Εφόσον εχει χαμηλό εισόδημα ή καθόλου δικαιούται το κοινωνικό τιμολόγιο. Για το νυχτερινό δεν ειμαι σίγουρος. Φυσικα δικαιουται και νυχτερινο . 2
Dannie Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Οποιος θελει βαζει νυχτερινο απλα τα πραγματα δεν ειναι απλα οπως πριν χρονια(που εκανες μια αιτηση) πρεπει να κανει εγκατασταση ενας ηλεκτρολογος.
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Οποιος θελει βαζει νυχτερινο απλα τα πραγματα δεν ειναι απλα οπως πριν χρονια(που εκανες μια αιτηση) πρεπει να κανει εγκατασταση ενας ηλεκτρολογος. Κανεις μεγαλο λαθος !!!! Το αντιθετο...Παλια επρεπε να υπαρχει ένα καλωδιο 3χ για να δινει υποτίθεται σημα σε θερμοσυσωρευτες για να ανοιξουν και επρεπε τουλάχιστον να φαινεται στο πιστοποιητικο . Τωρα δεν χρειαζεται τιποτα παραπανω από μια απλη αιτηση σε πρακτορειο ΔΕΔΔΗΕ χωρις κοστος ουτε και πιστοποιητικο ηλεκτροπολου αν εχει ληξει . Εργαζομαι στον ΔΕΔΔΗΕ που κανει αυτά ...
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 πρέπει να πληρώσεις την αλλαγή μετρητή Όχι δεν πληρωνεις . Οι νεοι μετρητες νυχτερινου εχουν από Νοεμβριο μεχρι Απριλιο σπαστο νυχτερινο 15:00-17:00 02:00-08:00 Το υπολοιπο ετος 23:00-07:00 Οι υπάρχοντες πολύ παλιοι συνεχομενο . 23:00-07:00 ολο τον χρονο.
Dannie Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Κανεις μεγαλο λαθος !!!! Το αντιθετο...Παλια επρεπε να υπαρχει ένα καλωδιο 3χ για να δινει υποτίθεται σημα σε θερμοσυσωρευτες για να ανοιξουν και επρεπε τουλάχιστον να φαινεται στο πιστοποιητικο . Τωρα δεν χρειαζεται τιποτα παραπανω από μια απλη αιτηση σε πρακτορειο ΔΕΔΔΗΕ χωρις κοστος ουτε και πιστοποιητικο ηλεκτροπολου αν εχει ληξει . Εργαζομαι στον ΔΕΔΔΗΕ που κανει αυτά ... Εγω παντως που εβαλα επρεπε να τραβηξω καλωδιο απο τον πινακα μου στον 5 οροφο στο υπογειο που ειναι το ρολοι και να κανω και γειωση απο ηλεκτρολογο(ο οποιος μου εδωσε σφραγισμενο εγγραφο που εγραφε τι εργασιες εκανε που κατεθεσα για να εγκριθει το νυτχτερινο) και ηρθαν και ελεγξαν αν ειχαν γινει ολα σωστα πριν δωσουν το οκ.
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Εγω παντως που εβαλα επρεπε να τραβηξω καλωδιο απο τον πινακα μου στον 5 οροφο στο υπογειο που ειναι το ρολοι και να κανω και γειωση απο ηλεκτρολογο(ο οποιος μου εδωσε σφραγισμενο εγγραφο που εγραφε τι εργασιες εκανε που κατεθεσα για να εγκριθει το νυτχτερινο) και ηρθαν και ελεγξαν αν ειχαν γινει ολα σωστα πριν δωσουν το οκ. Αυτό πανω από 2-3 χρονια πριν αν και μπορουσες οχι βεβαια νομιμα να το αποφυγεις βαζοντας ένα καλωδιο στην ακρη εκει που είναι το ρολοι σου .Δεν εχει νοημα αυτό το καλωδιο για αυτό και δεν το ζητανε πια . Οι ηλεκτρολογοι το ειχαν ζητησει να το ζηταει η ΔΕΗ για ευνόητους λογους
Dannie Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Αυτό πανω από 2-3 χρονια πριν αν και μπορουσες οχι βεβαια νομιμα να το αποφυγεις βαζοντας ένα καλωδιο στην ακρη εκει που είναι το ρολοι σου .Δεν εχει νοημα αυτό το καλωδιο για αυτό και δεν το ζητανε πια . Οι ηλεκτρολογοι το ειχαν ζητησει να το ζηταει η ΔΕΗ για ευνόητους λογους Δηλαδη τωρα κανεις απλως μια αιτηση??Δεν χρειαζεται τιποτα αλλο??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα