φραμπάλα Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Ξέρατε ότι αν μπεις στο προφίλ κάποιου, ακόμη κι αν δεν είναι φίλος σου, και δεις ένα βίντεο που έχει ανεβάσει, μπορεί να το δει ότι το είδες; Λέει από κάτω 159 άτομα είδαν το βίντεο σας και αν πατήσει πάνω βλέπει ποιοι είδαν το βίντεο, δηλαδή βλέπει ποιοι μπήκαν στο προφίλ του.
Swimmer21 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Ξέρατε ότι αν μπεις στο προφίλ κάποιου, ακόμη κι αν δεν είναι φίλος σου, και δεις ένα βίντεο που έχει ανεβάσει, μπορεί να το δει ότι το είδες; Λέει από κάτω 159 άτομα είδαν το βίντεο σας και αν πατήσει πάνω βλέπει ποιοι είδαν το βίντεο, δηλαδή βλέπει ποιοι μπήκαν στο προφίλ του. Δεν μπορει να δει ποιος το ειδε, μονο εναν αριθμο βλεπει "ΧΧ ΠΡΟΒΟΛΕΣ". Μόνο αν δεις καποια αναρτηση σε ενα FACEBOOK GROUP και οχι σε προφιλ, εχει κατω δεξια την επιλογη "Το ειδαν 17 ατομα" που αν πατησει πανω ο διαχειριστης, βλεπει ποιος το ειδε 1
alfeios Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Αν δεν ηθελε να το δεις, ας επελεγε "μονον φίλοι" 1
φραμπάλα Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 όχι το βλέπει κανονικά και δεν είναι γκρουπ αφού μου έστειλε μήνυμα και με ρωτούσε ποια είμαι εντωμεταξύ άγνωστο άτομο απλά έτυχε να χαζεύω διάφορα προφίλ στο φέισμπουκ από ένα σχόλιο κάπου οδηγήθηκα στο προφίλ της ασυναίσθητα και με το που πας σε ένα προφίλ και υπάρχει βίντεο αρχίζει και παίζει μόνο του κι ας μην πατήσεις πάνω του δεν μας τα λέει καλά το φέισμπουκ οι stalkers να φοβούνται
Swimmer21 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 όχι το βλέπει κανονικά και δεν είναι γκρουπ αφού μου έστειλε μήνυμα και με ρωτούσε ποια είμαι εντωμεταξύ άγνωστο άτομο απλά έτυχε να χαζεύω διάφορα προφίλ στο φέισμπουκ από ένα σχόλιο κάπου οδηγήθηκα στο προφίλ της ασυναίσθητα και με το που πας σε ένα προφίλ και υπάρχει βίντεο αρχίζει και παίζει μόνο του κι ας μην πατήσεις πάνω του δεν μας τα λέει καλά το φέισμπουκ οι stalkers να φοβούνται Δεν γινεται να δει καποιος, ποιος ειδε το βιντεο του! Δηλαδη τι θα παιζει autoplay στην αρχικη σελιδα και θα παιρνει και 100αδες/1000αδες views απο ακυρους; Δεν γινεται αυτο.. Θα του εκανες like καταλαθως ή αιτημα φιλιας, και σου εστειλε (Το τσεκαρα και σε προσωπικο βιντεο.) You can't. Furthermore, there was never an ability to track who has viewed a video. https://www.facebook.com/help/community/question/?id=10203290126242448 Σε ψάρεψε.
φραμπάλα Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Για δοκιμάστε να ανεβάσετε δικό σας βίντεο στο φέισμπουκ δημόσια. Όχι κοινοποίηση. Δικό σας βίντεο. Και πείτε μου αν φαίνεται από κάτω ποιοι είδαν το βίντεο αυτό.
Swimmer21 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Για δοκιμάστε να ανεβάσετε δικό σας βίντεο στο φέισμπουκ δημόσια. Όχι κοινοποίηση. Δικό σας βίντεο. Και πείτε μου αν φαίνεται από κάτω ποιοι είδαν το βίντεο αυτό. Δεν γινεται. Μονο σε γκρουπ. Στα προφιλ και στις σελιδες φαινεται μονο ο αριθμος των προβολων, τιποτα παραπανω. Δεν μπορεις ΚΑΝ να πατησεις πανω στις προβολες για να βγει καποιο παραθυρακι.. Δες το λινκ στο προηγουμενο μου ποστ.
φραμπάλα Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 και πώς μου έστειλε μήνυμα εμένα που με είδε; το λινκ που μ έστειλες είναι προ 10 μηνών μήπως τώρα άλλαξε αυτό;
Swimmer21 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 μήπως τώρα άλλαξε αυτό; You can't do that just because that feature isn't active yet on facebook. you can see only "how many" https://help.instagram.com/help/community/question/?id=814380918660826 Επίσης να και το link απο το support: https://www.facebook.com/help/203759166332864 Like θα πατησες, αιτημα φιλιας, ή τον ακολουθησες και δεν το κατάλαβες 1
φραμπάλα Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δεν έκανα τίποτα από αυτά..πραγματικά δεν καταλαβαίνω Και θέλω να το διασταυρώσω αλλά δε θέλω να ξαναμπώ στο προφίλ της
alfeios Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Εισαι απολυτος .... Αλλα ολοι σου λεμε κατι διαφορετικο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα