Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.αυτες οι εισπρακτικες εταιρειες μας εχουν σπασει τα νευρα.απο τις 10 πμ μεχρι 6 μμ καλουνε συνεχεια & καποιες φορες μας εχουν παρει στο σπιτι & Σαββατο.μας καλουνε καμμια 10αρια φορες σε κινητο & σταθερο.και να πω πως τους χρωσταμε και πολλα;;;οπως ολος ο κοσμος...Σαν παροχο στα τηλ μας στο σπιτι εχουμε την Vodafon.Μπορει να γινει κατι ωστε να παψουν να μας ενοχλουνε;;;;τη βοηθεια σας.Ευχαριστω πολυ.

• Απαντ. 120
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πριν μπολικα χρονια δουλευα σε τετοια εταιρια..Δυστυχως οι εντολες απο ψηλα ειναι τετοιες..

Και δεν παιζει ρολο ποσα χρωστας..Πχ εκει που δουλευα εγω υπηρχαν 3-4 γκρουπ..το πρωτο το light για οφειλες μιας δοσης σε ενα δανειο/καρτα.

το 2ο γκρουπ για 2 δοσεις κλπ κλπ...

Και φαντασου ολα αυτα καπου στο 2002-2003.

Δεν ανανεωσαν την συμβαση μου, επειδη ημουν ευγενικος και δεν επιανα στοχους λογω ευγενιας..

Υπηρχαν ομως και καποιοι που την εβλεπαν εξουσια....βραστα

• Like 2
Δημοσ.

Βεβαια , υπάρχει και μια πουστιά στην οποία παίρνεις τον ΟΤΕ , μπαίνεις σε ένα άρθρο 25-35 δεν θυμάμαι ,

και δεν μπορεί κανείς να σε πάρει τηλέφωνο , προστατεύοντας τα δεδομένα σου.

το έκανα και γλίτωσα απο τα διαφημιστικά που με πρήζανε.

Ισως να μπορείς να το κάνεις και για τις εισπρακτικές.

• Like 2
Δημοσ.

Το ιδιο συμβαινει και εδω, ειναι αγενεστατοι και καλουνε ολες τις ωρες. Δεν ξερω ακομα αν γινεται κατι για να προστατευτουμε απο αυτους.

Απο την Εθνικη Τραπεζα καλουν

Δημοσ.

Διακανονισμό με την τράπεζα έχεις κάνει;

Οχι.μα με 800-1000 θεωρω οτι δεν αξιζει τον κοπο.Εχω 2 καρτες,τις δυο απο ΕΤΕ & την αλλη απο Τραπεζα Πειραιως[απο παλιο δανειο].Η μια ηταν για την συντηρηση του αυτοκινητου μου[Toyota αγορα αρχες 2010].στην αρχη χρησιμοποιουσα την καρτα & εδινα ελαχιστο μηνιαιο ποσο 40-50 ή 60 ευρω.Μετα σταματησα και τα πληρωνω μετρητοις στο συνεργειο.Ομως,3-4 φορες δεν πληρωσα το ελαχιστο στην ΕΤΕ[δεν υπηρχε χρημα] & τωρα μου βγηκε 80-90 η καρτα.και παλι αυτον τον μηνα δεν εβαλα χρημα,το ελαχιστο.Το ιδιο συμβαινει με δυο[2] ακομα καρτες που εχω.μια της ΕΤΕ ακομα & μια της Τραπεζας Πειραιως.Αυτες ειναι οι οφειλες μου σε οτι αφορα τις Εισπρακτικες.Αυτο που πληρωνα κανονικα το μηνα χωρις καθυστερηση,ειναι η δοση του αυτοκινητου μου που το αγορασα το 2010,προ κρισης & το ξοφλαω του χρονου,δηλαδη τον 12ο/2016.Αυτη ειναι μεχρι σημερα η κατασταση μας.Δεν φτανουν αγαπητοι φιλοι με τιποτα τα χρηματα της συνταξης....πικρα....

Η λύση αν και λίγο εποδινη είναι η αλλαγή τηλεφώνου, έτσι ησυχάζετε μια και καλή

Πολυ δυσκολο αυτο.δεν το σκεπτομαι καθολου...θα μας χασουν ολοι οι φιλοι & οι γνωστοι μας μετα.....

Δημοσ.

Βεβαια , υπάρχει και μια πουστιά στην οποία παίρνεις τον ΟΤΕ , μπαίνεις σε ένα άρθρο 25-35 δεν θυμάμαι ,

και δεν μπορεί κανείς να σε πάρει τηλέφωνο , προστατεύοντας τα δεδομένα σου.

το έκανα και γλίτωσα απο τα διαφημιστικά που με πρήζανε.

Ισως να μπορείς να το κάνεις και για τις εισπρακτικές.

Μητρώο 11 λέγεται, αλλά δε συμπεριλαμβάνει τις εισπρακτικές.

Είναι για τελεμάρκετινγκ, διαφημιστικές, παρόχους, κτλ.

Οι εισπρακτικές έχουν πάρει τα στοιχεία σου και την εντολή από την τράπεζα (ή όπου αλλού χρωστάς) να σε "ενημερώσουν".

Δημοσ.

Βεβαια,εχω γραψει σε ολα τα τηλ.τους που μας περνουν[στο κινητο μονο],τη λεξη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΗ,το βλεπω & δεν το σηκωνω....ομως,δεν ειναι λυση αυτη.....

Δημοσ.

Το να παίρνουν τηλέφωνο δεν είναι τίποτα, σε λίγο θα μπουκαρουν στο σπίτι σου

Ετσι οπως πανε τα πραγματα,θα γινει και αυτο....περιμενουμε κατι καλυτερο;;;;εγω τουλαχιστον τα χειροτερα περιμενω και ας ειμαι απο τη φυση μου αισιοδοξο ατομο.....

Δημοσ.

Πολυ καλο....μια χαρα τους τα εχωσε....μπραβο του.....ετσι πρεπει να τους λεμε,αλλα αμα ασχολεισαι με αυτους ολη μερα,ζητω που καηκαμε....αλλη δουλεια δεν θα κανουμε....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...