Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Αυτοί που τα έδωσαν πχ στη συγκεκριμένη περίπτωση "διορίστηκαν" από την κυβέρνηση την οποία ψήφισε ο λαός...

• Like 3
Δημοσ.

Αμα καποιους δε τους επιασε η κριση η ζουν εξωτερικο η εχουν τα λεφτα του μπαμπα απο τα 18 τους δε σημαινει οτι ολοι οι αλλοι πηραν δανεια για αμαξια,λουσα και μπουζουκια.

Το αν ο χ ψ πηρε ενα δανειο και δε μπορει να το πληρωσει το τελευταιο που θελει να ακουσει ειναι να ακουει εμενα τον αλλον και τον παραλλον να του λεει εκ του ασφαλους 1002 εξυπναδες και ειρωνειες.

Η ουσια ειναι μια.Aμα δε μπορειτε να δωσετε μη δινετε φραγκο.Και πατηστε και μια φραγη στα νουμερα που σας ενοχλουν και ειστε κομπλε.

.

• Like 4
Δημοσ.

Αυτοί που τα έδωσαν πχ στη συγκεκριμένη περίπτωση "διορίστηκαν" από την κυβέρνηση την οποία ψήφισε ο λαός...

αρα δεν φταιει ο κλεφτης

φταιει αυτος που εδωσε την δυνατοτητα σε αυτον που αποφασισε μονος του να δωσει την δυνατοτητα σε καποιον να αποφασισει μονος του αν θα γινει κλεφτης

μαλιστα..  μενει τωρα να κανουμε και σταυροφοριες να γινουμε για τα καλα μεσαιωνας.. 

Δημοσ.

Ναι κατσε εξηγα εσυ στον Ελληνα οτι το σωστο ειναι να πληρωνει τα χρεη του, ειδικα μεσα σε τετοια threads που ειναι η χαρα του "δεν πληρωνω"...

φίλε εκ πείρας εκει που δουλεύω ακου τι συμβαίνει. υπαρχουν ατομα που πραγματικα εχουν βρει σε αθλια κατασταση και δεν μπορουν και πραγματικα θα ηθελα πολυ να τα βοηθησω. 

αλλα να ξερεις η μεγαλυτερη μεριδα είναι ο κλασσικος ελληναρας που παιρνει 2 πακετα τσιγαρα, που θα προτιμισει να χρωσταει λογαριασμους σε ανταλλαγμα να παρει νεο κινητακι..παλια ειχαν λεφτα και τα καναν τωρα που δεν φτανουν για ολα  ποναει. και αυτοι οι Ελληναραδες ριχνουν στον γκρεμο  αυτους που πραγματικα δεν μπορουν.

ξέρεις τι είναι να σε παιρνει τηλ ο γιατρουδακος επειδη του κοψε το ρευμα η ΔΕΗ και να λεει ε ενταξει ρε παιδια 1000 ευρω χρωσταω ημουν διακοπες αλπες.. οχι ρε γιατρουδακο μην πας αλπεις κατσε κ πλήρωσε κι αν εχεις πηγαινε.

ξέρω κουρασα αλλα καιρος να αλλαξουμε νοοτροπια

• Like 6
Δημοσ.

Υπάρχουν ακόμα κάποιοι, που θέλουν να μας πείσουν ότι με 25% ανεργία, μαύρη εργασία, μείωση αποδοχών, υπερφορολογηση κλπ ότι ο κόσμος έχει χρήματα κρυμμένα στη γλάστρα και απολαμβάνει να τον βρίζουν και απειλούν με κατασχέσεις. Κάποια στιγμή θα προσγειωθούν και αυτοί στην πραγματικότητα.

Παρε κλεισε Ναυπλιο οποιοδηποτε τριημερο θες.Αμα βρεις δωματιο γραψε μου.

Α ναι εχει και προβλημα στο λιμανι απο τα jeep

• Like 4
Δημοσ.

Πηγαινε σε καταστημα ηλεκτρονικων ειδων την πρωτη μερα του launch καινουργιου iphone ή βγες στο δρομο black friday.

Κι αυτο για να μην αναφερθω προσωπικα σε μελη που ισχυριζονται οτι τους ενοχλουν οι εισπρακτικες σε αυτο εδω το τοπικ, και τα βλεπω σε αλλα section να μιλανε για τα iphonια τους και τις 50ρες τηλεορασεις τους ;)

• Like 3
Δημοσ.

Ισχυει  αυτο πηρα και  εγω και δυσκολευτικα .

Ολο αυτο το συστημα με τους επαγγελματιες κακοπληρωτες  και μπαταξηδες διογκωθηκε εξαιτιας και κυριως του Νομου Κατσελη με την προστασια κυριας (που δεν ειναι μονο κυρια τελικα) κατοικιας .

Ελπιζω αυτο να αλλαξει και γενικα να "πεσουν κεφαλια "  και συντομα διοτι   τα απληρωτα δανεια τους  και τις πιστωτικες τους τις πληρωνω εγω τελικα μεσω των ανακεφαλαιοποιησεων των τραπεζων .

• Like 4
Δημοσ.

Αυτό δεν σημαίνει ότι όλοι έχουν jeep, (στη δική μου γειτονιά κανένας) και όλοι τρέχουν στο Ναύπλιο ή στην Αράχωβα. Υπάρχει πράγματι ένα μεγάλο ποσοστό που δεν βγάζει το μήνα. Μην τα γενικεύουμε. Στις κατασχέσεις λογαριασμών η Εφορία τις περισσότερες φορές βρίσκει πενταροδεκαρες. Τείνουμε να γίνουμε Βραζιλία αν δεν το έχετε καταλάβει ακόμα.

Δημοσ.

Στο σπίτι μου, στο καθιστικό, "βασιλεύει" μια 29άρα Sony crt. Στο υπνοδωμάτιο έχουμε μια 32άρα flat mpeg2 10ετίας. Και το αυτοκίνητό μου έχει κάποιες 10ετίες στην πλάτη του.

Γιατί;

Γιατί πριν καμιά 15ριά χρόνια έκανα κι εγώ τις μ....κίες μου με πολλαπλές πιστωτικές, αυξήσεις ορίων και υπερκάλυψή τους, κλπ.

Αποτέλεσμα εδώ και αρκετά χρόνια να προσπαθώ να έρθω στα ίσα μου. Γι' αυτό άλλωστε και η τεχνολογικά "ρετρό" κατάσταση στο σπίτι μου.

Πόσοι άραγε από αυτούς που ενοχλούνται από τις εισπρακτικές (οι οποίες σαφέστατα και έχουν απαράδεκτη συμπεριφορά) μπορούν να πουν το ίδιο; Ότι δηλαδή με το που αισθάνθηκαν ότι "ξέφυγαν" οικονομικά άφησαν την πχ τεχνολογία να εξελίσεται μόνη της και δεν έτρεξαν για smart tv ή αιφόνια;

Πόσοι είπαν φέτος δεν θα πάμε διακοπές γιατί χρωστάμε;

Πόσοι παρακολουθούν το insomnia από desktop 8ετίας;

Καλά τα "δεν έχω", "δεν μπορώ", κλπ αλλά μόνο όταν έχουμε εξαντλήσει τα περιθώρια. Αν συνεχίζουμε τη ζωή μας (σχεδόν) κανονικά επικαλούμενοι, κάτω από την "ομπρέλλα" της κρίσης, αδυναμία σε συγκεκριμένες μόνο πληρωμές, ε αυτό ακούγεται κάπως.

Υγ Δεν προσπαθώ να το παίξω άγιος ή σωστός αλλά τουλάχιστον μπορώ να διαχωρήσω, τουλάχιστον σε αυτά που με αφορούν, που φταίω εγώ και που άλλοι. Οι (και κατά τη δική μου γνώμη) κακές τράπεζες φταίνε για πολλά. Όχι όμως για το ότι επέλεξα να πάρω διακοποδάνειο για να πάω στη Σίφνο

• Like 7
Δημοσ.

Παντως οι εισπρακτικες αποδειχθηκε πως δεν χρησιμοποιησαν μεθοδους που αποτελουν  και κρινονται ως  κακουργηματικες πραξεις .

http://www.kathimerini.gr/899405/article/epikairothta/ellada/sto-arxeio-h-ereyna-gia-tis-eispraktikes-den-diapistwse-kakoyrghmatikes-pra3eis-h-eisaggelia

Εφοσον ερμηνευουν το "θα προχωρησουμε σε νομικες διαδικασιες εναντιον σας αν δεν πληρωσετε αυτα που χρωστατε και αρνειστε να εξοφλησετε" ως απειλη ( ! ) και εκβιασμο ( !!! ), λογικο ειναι μερικοι μπουφοι να το πιστεψαν οτι αν τρεξουν στα δικαστηρια θα δικαιωθουν. Κριμα τους δικηγορους που προσλαβανε που θα μεινουν απληρωτοι :lol:
  • Like 3
Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω που το κακό με τις εισπρακτικές;

Είναι μια τρομερή ευκαιρία να αρχίσεις το τρολ και να λιώσεις στα γέλια αν έχεις λίγη φαντασία.

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

αρα δεν φταιει ο κλεφτης

φταιει αυτος που εδωσε την δυνατοτητα σε αυτον που αποφασισε μονος του να δωσει την δυνατοτητα σε καποιον να αποφασισει μονος του αν θα γινει κλεφτης

μαλιστα..  μενει τωρα να κανουμε και σταυροφοριες να γινουμε για τα καλα μεσαιωνας..

Όταν στην συγκεκριμένη περίπτωση ο κλέφτης είναι "δικό μας παιδί", προφανώς έχει μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης αυτός που τα δίνει...

Δημοσ.

Παντως οι εισπρακτικες αποδειχθηκε πως δεν χρησιμοποιησαν μεθοδους που αποτελουν  και κρινονται ως  κακουργηματικες πραξεις .

http://www.kathimerini.gr/899405/article/epikairothta/ellada/sto-arxeio-h-ereyna-gia-tis-eispraktikes-den-diapistwse-kakoyrghmatikes-pra3eis-h-eisaggelia

Η σχετική δικογραφία με την ένδειξη «αρχείο» έχει ήδη σταλεί στην Εισαγγελία Εφετών της Αθήνας, η οποία και είναι αρμόδια να επικυρώσει, ή μη, την αρχειοθέτηση.

Μια υπόθεση που πάει μπαλάκι από τον ένα εισαγγελέα στον άλλο εδώ και 9 χρόνια. Μην ξεχνάμε οτι μεγάλο δικηγορικό γραφείο με χρέη εισπρακτικής ανήκει στους υιους πρώην προέδρου της Βουλής.

Και κάποιος άλλος εισαγγελέας έκρινε οτι ο Σώρρας όντως έχει 600 δις. Οπότε έχουμε πολύ δρόμο ακόμα

Δημοσ.

Εισαι ο ορισμος της ανακριβειας, δεν ξερω αν το κανεις επιτηδες.κανεις εισαγγελεας δεν εκρινε οτι ο Σωρρας εχει 600 δις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...