Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παντως απαγορευεται να σε παιρνουν τηλεφωνο συνεχως..υπαρχει νομος. Θα μου πεις βεβαια οι ιδιες οι εισπρακτικες ειναι παρανομες ετσι και αλλιως.. Βρισε βγαλε απωθημενα ή τρολλαρε τους.

• Like 1
  • Απαντ. 120
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

κατεβασε μπλοκο στο κινητο σου που να απαγορευει τα ανωνυμα τηλεφωνα + καποια συγκεκριμενα που σε παιρνουν.

ή μαλλον καλυτερα βαλε να γινεται εκτροπη κλησεων προς καμια κινα. να μην τους κανουν τους κινεζους, αλλα να ειναι οντως κινεζοι φαση.

• Like 1
Δημοσ.

κατεβασε μπλοκο στο κινητο σου που να απαγορευει τα ανωνυμα τηλεφωνα + καποια συγκεκριμενα που σε παιρνουν.

ή μαλλον καλυτερα βαλε να γινεται εκτροπη κλησεων προς καμια κινα. να μην τους κανουν τους κινεζους, αλλα να ειναι οντως κινεζοι φαση.

Αν βάλει εκτροπές όπως του προτείνεις, ένα είναι το σίγουρο, μετά θα τον κυνηγάνε και οι εισπρακτικές της κινητής

• Like 5
Δημοσ.

Αν βάλει εκτροπές όπως του προτείνεις, ένα είναι το σίγουρο, μετά θα τον κυνηγάνε και οι εισπρακτικές της κινητής

η μονη εκτροπη που αξίζει ειναι προς τον Αποστόλη 13.00-14.00...

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ στη θέση σου θα έβαζα όλα τους τα τηλέφωνα σε ροζ αγγελίες....."1ώρα πρόγραμμα χωρίς βιασύνες..." και τα σχετικά και φυσικά τιμή σούπερ που κάνει χαλάστρα στον ανταγωνισμό....

Καλά σημεία επίσης για δημοσιοποίηση των τηλεφώνων τους είναι όλοι οι τοίχοι από τουαλέτες δημόσιων χώρων με το ανάλογο φυσικά περιεχόμενο....

• Like 1
Δημοσ.

Μπορεις από ότι ξερω πολύ ευκολα να πας σε καταστηημα τραπεζας και να κανεις μια δηλωση ότι δεν επιθυμεις ...πληροφοριση εκτος από την ΤΡΑΠΕΖΑ και ησυχάζεις .

Καλο και αυτο Γιαννη....δεν το ειχα σκεφτει...για να επισκεφτω αυριο την τραπεζα....

Εγώ στη θέση σου θα έβαζα όλα τους τα τηλέφωνα σε ροζ αγγελίες....."1ώρα πρόγραμμα χωρίς βιασύνες..." και τα σχετικά και φυσικά τιμή σούπερ που κάνει χαλάστρα στον ανταγωνισμό....

Καλά σημεία επίσης για δημοσιοποίηση των τηλεφώνων τους είναι όλοι οι τοίχοι από τουαλέτες δημόσιων χώρων με το ανάλογο φυσικά περιεχόμενο....

να σου πω,δεν ειναι και ασχημη ιδεα.....

Ολα τα τηλεφωνα που μου κανουν στο κινητο μου,τα εχω αποθηκευσει & εχω γραψει για αναγνωριση[για να μην απανταω],τις λεξεις-->ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΗ.....Αλλα ρε γαμωτο,ολο και νεα τηλ.μας παιρνουν...που στην ευχη τα βρισκουν;;;;εχουν καταλαβει βεβαια οτι τους αναγνωριζουμε & μας καλουνε με νεο τηλεφωνο κινητο ή σταθερο.Ποιο σοβαρο ειναι που μας καλουνε μετα το κινητο το δικο μου & αμεσως & στο σταθερο του σπιτιου.....Οσο για το μπλοκο,θα δω αυριο τι μπορει να γινει....μου δωσατε πολλες ιδεες σημερα....για να δουμε....δεν μπορουμε να βρουμε ησυχια στο σπιτι.....

• Like 1
Δημοσ.

Υπαρχει και η λυση να πληρωσεις εστω καποιο ποσο για να δουν κινηση πληρωμης..

Να αναφερουμε και τα προφανη δλδ εκτος απο εκτροπες,μπλοκ κλπ..

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Μπορεις από ότι ξερω πολύ ευκολα να πας σε καταστηημα τραπεζας και να κανεις μια δηλωση ότι δεν επιθυμεις ...πληροφοριση εκτος από την ΤΡΑΠΕΖΑ και ησυχάζεις .

"Ησυχάζεις" μεν αλλά μετά αν έρθει καμιά πιο επίσημη δικαστική εντολή, πας στην τράπεζα και λες "μα δεν με είχε ενημερώσει κανείς"?  :devil:

• Like 3
Δημοσ.

"Ησυχάζεις" μεν αλλά μετά αν έρθει καμιά πιο επίσημη δικαστική εντολή, πας στην τράπεζα και λες "μα δεν με είχε ενημερώσει κανείς"?  :devil:

Είναι υποχρεωμενη η ιδια η ΤΡΑΠΕΖΑ να σε ενημερωσει πριν.

ΥΓ Γιατι καποιες λεξεις εδώ όπως το τραπεζα το κανει μονο του με κεφαλαια ?

Δημοσ.

ΥΓ Γιατι καποιες λεξεις εδώ όπως το τραπεζα το κανει μονο του με κεφαλαια ?

Από σεβασμό στα πιστωτικά ιδρύματα μάλλον.

• Like 2
Δημοσ.

Τράπεζα, τράπεζα, τράπεζα.

ΤΡΑΠΕΖΑ ,Τράπεζα

EUROBANK

Στο ΤΡΑΠΕΖΑ αν βαλω τονο όπως εσυ το γραφει κανονικα. Σε άλλες λεξεις δεν το κανει

Για δοκιμασε  όμως το EUROBANK

Δημοσ.

Τράπεζα, τράπεζα, τράπεζα.

Ή κλέβεις η ο Γιάννης Platano ψεύδεται!  :P

(εκτός αν λέγοντάς το 3 φορές ξορκίζεις το κακό!)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...