saxos55 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Γιάννη γιατί μας κοροϊδεύεις; τραπεζα. Τράπεζα. Τραπεζα. ΤραΠΕΖα
Super Moderators Snoob Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Τέλος πάντων, αν νομίζετε ότι κάπου υπάρχει πρόβλημα, περάστε από το νήμα του testing, μην το χαλάσουμε εδώ. Κακώς κι εγώ το έγραψα. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Γιάννη γιατί μας κοροϊδεύεις; τραπεζα. Τράπεζα. Τραπεζα. ΤΡΑΠΕΖΑ Δεν εχω τετοια προθεση φιλε μου . Για να μου το γραψει με πεζα μετα το τ παταω δεξι βελακι , αριστερο βελακι και γραφω τα υπολοιπα
saxos55 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δεν εχω τετοια προθεση φιλε μου . Για να μου το γραψει με πεζα μετα το τ παταω δεξι βελακι , αριστερο βελακι και γραφω τα υπολοιπα Ναι βρε, σε τρολάρω. Δεν ξέρω τι παίζει 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Τέλος πάντων, αν νομίζετε ότι κάπου υπάρχει πρόβλημα, περάστε από το νήμα του testing, μην το χαλάσουμε εδώ. Κακώς κι εγώ το έγραψα. http://www.insomnia.gr/topic/394423-περιοχή-για-test/?p=54414401
vounisios Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Λοιπον,παιδια,αρκετα γραψαμε και το θεμα φωτιστηκε,οσο μπορουσε βεβαια.....για να μπουμε και σε εργα....και για να μη φανει οτι ειμαι κακοπληρωτης,σας ενημερωνω οτι παντα τους εβαζα την ελαχιστη δοση & κατι παραπανω,εκτος τους δυο[2]τελευταιους μηνες που δεν εβαλα τιποτα,γιατι το ταμειο στερεψε....ας αρχισω σημερα ή αυριο με επισκεψη μου στις δυο[2] τραπεζες,δηλαδη εθνικη τραπεζα & τραπεζα πειραιως & βλεπουμε.θα ενημερωσω εδω σχετικα....σας ευχαριστω παρα πολυ. 1
vounisios Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Καλημερα.Ενημερωση-->Εκανα εγγραφο-διαμαρτυρια σε υποκαταστημα της ΕΤΕ της περιοχης μου & σταλθηκε στα κεντρικα,για διακοπη των ενοχλησεων απο τις εισπρακτικες.Στο τελος της αλλης εβδομαδας θα εχουμε απαντηση.....Σημερα,επισης,πηρα τηλ.στη τραπεζα πειραιως και καναμε,επισης,απ ευθειας[η ιδια η υπαλληλος],εγγραφο για διακοπη των οχλησεων απο τις εισπρακτικες τους.Με διαβεβαιωσε πως απο αυριο δεν προκειται να με ξαναενοχλησουν.κατι ειναι και αυτο..κρατησα & τα ονοματα τους...Ιδωμεν..... 1
someone- Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 εδω εμενα με καλουσαν 3 4 φορες τη μερα επειδη χρωστουσα χωρις λογο γυρω στα 40 ευρω στη wind. στν αρχη ημουν ευγενικος και τους ελεγα ναι θα παω. οταν γκουγκλαρα το σταθερο μου εβγαλε εισπρακτικη εταιρια απο θεσσαλονικη. το αστειο ειναι οτι ξερουν απλα το ποσο που χρωστας δε ξερουν πως εχει η κατασταση και απο που προκυπτει το ποσο. καθομουν να φαω μεσημερι τηλ ημουν για καφε τηλ, ε αι στο διαλο ειπα παω να τα πληρωσω να σκασουν.
vrwmiaris Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Μαθαίνεις το όνομα αυτού που σε παίρνει, μετά το τηλέφωνο του και πάρε τον εσύ κάνα δυο φορές τα ξημερώματα με απόκρυψη
Super Moderators billdanos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Πάντως όλες οι εισπρακτικές πλέον υποχρεούνται να καλούν χωρίς απόκρυψη στον αριθμό.
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Ειλικρινα απορω πως μπορουν να δεχοντε να δουλευουν σε τέτοιες εταιριες οσο αναγκη και να εχουν . Πριν ένα χρονο πολύ δικο μου ατομο του ειπαν να παει να δουλεψει σε τέτοιες κλισεις που τις λενε "εξερχόμενες" Δεν δεχτηκε και τον καταλαβα απολυτα . Μετα βρηκε από την ιδια εταιρεια για εισερχομενες και δουλευει με διμηνες συμβασεις βεβαια . Ακουσα από γνωστη που δουλευει σε τετοια εταιρεια και "πουλαει" nova ότι μια μερα ενώ δουλευει 6 ωρο κλειδωσαν τις πορτες (δεν ξερω μεταφορικα ή ουσιατικα αλλα δεν εχει και μεγαλη σημασια) και δεν αφηναν να φυγουν αν δεν εκαναν τουλάχιστον δυο πωλήσεις . Πάντως όλες οι εισπρακτικές πλέον υποχρεούνται να καλούν χωρίς απόκρυψη στον αριθμό. Αυτό ισχυει...Δεν ξερω αν στις συμβασεις δανειων κλπ επιτρεπεται στις Τράπεζες να δινουν προσωπικα δεδομενα σε τριτους όμως.
vounisios Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Χρωστάς παντού από ότι βλέπω Ε,οχι και παντου φιλε Νικο.Δυο[2] καρτουλες στην ΕΤΕ,με ελαχιστη καταβολη 50-60 ευρω το μηνα[η οποια ελαχιστη αυξανεται αν δεν πληρωσεις καποιο μηνα-εγω δεν μπορεσα να τους δωσω τελευταια τους 2 μηνες-και μια καρτα απο δανειο στην τραπεζα πειραιως,με 88 ευρω το μηνα.και αυτη καθυστερησα κανα 2 μηνες & ανεβηκε λιγο η οφειλη στα 135 ευρω.Δεν ειμαι ομως κακοπληρωτης.Αυτο το καιρο στριμωχτηκα με ενφια,εφορια και μερικα αλλα απροβλεπτα.οποτε,τι να εκανα;;;;;γι αυτο εμεινα πισω.τελος παντων...ας σταματησουν σε πρωτη φαση να μας ενοχλουν οι εισπρακτικες και στη συνεχεια οτι περισευει[αν περισευει]θα βαζω κανα ευρω.... Πάντως όλες οι εισπρακτικές πλέον υποχρεούνται να καλούν χωρίς απόκρυψη στον αριθμό. Ναι,σε αυτο ειναι οκ.ολες που μας καλουνε βγαινει το τηλ.σταθερο ή κινητο τους.δεν εχω δει ποτε να με καλουν με αποκρυψη.
gatokoritso Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 την επόμενη φορα π θ πάρουν τηλ σήκωσε άκουσε ότι λενε κ ζητά ν μιλήσεις μ ένα υπεύθυνο κ κανε παράπονο για τις κλήσεις.αλλιώς δν θ σταματήσουν ποτέ.επόμενη επιλογή κλείσει τ τηλέφωνα. λογικά μ τ χαρτιά π έκανες θ είσαι καλυμενος γ ένα διάστημα.
vounisios Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 την επόμενη φορα π θ πάρουν τηλ σήκωσε άκουσε ότι λενε κ ζητά ν μιλήσεις μ ένα υπεύθυνο κ κανε παράπονο για τις κλήσεις.αλλιώς δν θ σταματήσουν ποτέ.επόμενη επιλογή κλείσει τ τηλέφωνα. λογικά μ τ χαρτιά π έκανες θ είσαι καλυμενος γ ένα διάστημα. Ας γινει μια αρχη να μην με ενοχλουνε για λιγο καιρο & μετα βλεπουμε. Ευχαριστω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα