Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρωστάς παντού από ότι βλέπω

Αυτό είναι το θεμα εδώ ή εγω δεν εχω καταλαβει καλα....Στοιχειωδης σεβασμος σε οσους γραφουν εδώ απαιτει άλλη συμπεριφορα .

Ε,οχι και παντου φιλε Νικο.Δυο[2] καρτουλες στην ΕΤΕ,με ελαχιστη καταβολη 50-60 ευρω το μηνα[η οποια ελαχιστη αυξανεται αν δεν πληρωσεις καποιο μηνα-εγω δεν μπορεσα να τους δωσω τελευταια τους 2 μηνες-και μια καρτα απο δανειο στην τραπεζα πειραιως,με 88 ευρω το μηνα.και αυτη καθυστερησα κανα 2 μηνες & ανεβηκε λιγο η οφειλη στα 135 ευρω.Δεν ειμαι ομως κακοπληρωτης.Αυτο το καιρο στριμωχτηκα με ενφια,εφορια και μερικα αλλα απροβλεπτα.οποτε,τι να εκανα;;;;;γι αυτο εμεινα πισω.τελος παντων...ας σταματησουν σε πρωτη φαση να μας ενοχλουν οι εισπρακτικες και στη συνεχεια οτι περισευει[αν περισευει]θα βαζω κανα ευρω....

Ναι,σε αυτο ειναι οκ.ολες που μας καλουνε βγαινει το τηλ.σταθερο ή κινητο τους.δεν εχω δει ποτε να με καλουν με αποκρυψη.

Φιλε μου γιατι απολογεισαι ??? Δεν υπαρχει κανεις δικαστης εδώ μεσα οσο και να θελει να τον παραστησει .

• Like 5
  • Απαντ. 120
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν πειραζει βρε Γιαννη....εμεις εχουμε μεγαλη καρδια....η απαντηση μου ποιο πανω δεν ειχε την εννοια απολογιας.ο καθενας γραφει με τον τροπο του.εξ αλλου εγινε και μεγαλη συζητηση για το θεμα που ξεκινησα και ειλικρινα σας ευχαριστω ολους.Το site της insomnia και μαλιστα το φορουμ,ειναι απο τα καλυτερα στο διαδυκτιο.το λεω αυτο και το εννοω,εχω βρει απειρες λυσεις απο τα παιδια εδω μεσα.και παλι σας ευχαριστω πολυ για την πολυτιμη βοηθεια που μας προσφερετε.Να ειστε καλα ολοι σας!

• Like 1
Δημοσ.

Δεν πειραζει βρε Γιαννη....εμεις εχουμε μεγαλη καρδια....η απαντηση μου ποιο πανω δεν ειχε την εννοια απολογιας.ο καθενας γραφει με τον τροπο του.εξ αλλου εγινε και μεγαλη συζητηση για το θεμα που ξεκινησα και ειλικρινα σας ευχαριστω ολους.Το site της insomnia και μαλιστα το φορουμ,ειναι απο τα καλυτερα στο διαδυκτιο.το λεω αυτο και το εννοω,εχω βρει απειρες λυσεις απο τα παιδια εδω μεσα.και παλι σας ευχαριστω πολυ για την πολυτιμη βοηθεια που μας προσφερετε.Να ειστε καλα ολοι σας!

Εμεις εχουμε καλη καρδια φλε μου αλλα μερικοι μεγαλο θρασος .

Δημοσ.

Εγώ έχω μπλοκάρει όλους τους αριθμούς της εισπρακτικής που μου τα ζάλιζε στο κινητό μου.

4 διαφορετικοί ήταν, μπήκαν black list και ένα μήνα τώρα έχει ησυχάσει το κεφάλι μου.

• Like 3
  • 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Επειδη ειχα ξεκινησει το θεμα & για να ειμαι ενταξει απεναντι σας,εκανα οπως σας ειχα γραψει τα εξης και ησυχασα--> Με την ΕΤΕ,ειχα τρια[3] δανεια.το ενα απο τα 3 ηταν του αυτοκινητου,αυτο ηταν ασηκωτο βαρος καθε μηνα.τα αλλα 2 μικροτερα.μου τα κανανε 2 τα δανεια και δινω καμμια 80αρια ευρω το μηνα,δεν γινοτανε αλλοιως,απλα πηγα 3-4 χρονια μακρυτερα για την εξοφληση τους.παει λοιπον η ΕΤΕ.Το ιδιο & με την τραπεζα πειραιως.διακανονισμος με 48 ευρω το μηνα.και ετσι τελος τα τηλεφωνα.εγω φιλοι μου,με αυτον τον τροπο ησυχασα.αρκει να τα διακανονισεις & να τους βαζεις καποια χρηματα ανα μηνα,αρκει να τα δινεις,αυτο θελουν & αυτοι.Αν δεν εκανα αυτο ησυχια δεν θα ειχα με τα τηλεφωνα τους καθε μερα.Γεια σας.

Δημοσ.

υπαρχει κατι που μπορουμε να κανουμε για να σταματησουν να παιρνουν τηλεφωνο? γιατι παιρνουν και ακυρες ωρες και συνεχεια.

κάνε ένα διάβασμα στο θέμα.λύσεις έχουν δωθεί.δυστυχώς καλύπτονται από νομοθεσία ν καλούν σε περίεργες ώρες.

Δημοσ.

υπαρχει κατι που μπορουμε να κανουμε για να σταματησουν να παιρνουν τηλεφωνο? γιατι παιρνουν και ακυρες ωρες και συνεχεια.

Μπορείτε να πληρώνετε τη δόση κάθε μήνα. Αστειευόμουν φυσικά. Δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα. Δεν θα σταματήσουν να παίρνουν τηλέφωνο. Αν έχετε smartphone μπλοκάρετε τα νούμερά τους. Αν δεν έχει τέτοια δυνατότητα κατεβάζετε κάποιο από το δωρεάν προγράμματα στο google play που μπλοκάρουν αριθμούς που εσείς επιλέγετε. Έτσι, όταν θα σας καλούνε θα ακούνε σήμα κατειλλημένου και εσείς δεν θα παίρνετε χαμπάρι.

Αν δεν έχετε smartphone μπορείτε να αλλάξετε αριθμό ξεκαθαρίζοντας οτι ΔΕΝ θέλετε να συμπεριληφθεί ο νέος αριθμός σε τηλεφωνικούς καταλόγους.

Για το σταθερό τα πράγματα είναι πιο δύσκολα. Και να τους πείτε οτι δεν επιθυμείτε να σας καλούν σε αυτό, δεν θα το λάβουν υπόψη. Πρόγραμμα για να μπλοκάρετε επιλεκτικές εισερχόμενες κλήσεις στο σταθερό δεν υπάρχει. 

Υπάρχουν κάποιες τηλεφωνικές συσκευές που μπλοκάρουν αριθμούς αλλά υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο όριο ας πούμε 30-40 αριθμούς ενώ οι εισπρακτικές καλούν από εκατοντάδες αριθμούς μέσω VoIP. 

Μπορείτε να ζητήσετε από τον πάροχο αλλαγή αριθμού ξεκαθαρίζοντας οτι ΔΕΝ θέλετε να συμπεριληφθεί ο νέος αριθμός σε τηλεφωνικούς καταλόγους.

Μόνο έτσι θα μπορέσετε να ηρεμήσετε από τις απλειλές, τους εκβιασμούς και τις μαφιόζικες τακτικές τους. Ο νόμος τους καλύπτει επειδή καλώς ή κακώς προστατεύει τον δανειστή, για τον δανειλήπτη αν άλλαξε η οικονομική του κατάσταση επειδή ας πούμε ζει σε μια χώρα που ξαφνικά η ανεργία ανέβηκε στο 25%, όσοι εργάζονται έχει μειωθεί ο μισθός τους, είναι πλέον 4ωροι των 240 ευρώ, καθυστερείται για μήνες η καταβολή του μισθού, αυτά είναι λεπτομέρειες, να μην δανειζόσουν σου λένε. 

Δημοσ.

Η λύση είναι 1:Να μην χρεώνεστε.

Τώρα πλέον και να θές να χρεωθείς δεν σου δανείζει κανείς. Αυτό θα ήταν πολύ επίκαιρο πριν 10-15 χρόνια όταν θεωρούνταν "In" όσοι πλήρωναν με κάρτα ή είχαν δάνειο. Τότε κανείς δεν το έλεγε, προωούσαν όλοι μέσα από την τηλεόραση, τον τύπο, τη βουλή πόσο απαραίτητο ήταν να χρεωθείς. Τώρα ότι έσπειραν θα θερίσουν,

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Τώρα πλέον και να θές να χρεωθείς δεν σου δανείζει κανείς. Αυτό θα ήταν πολύ επίκαιρο πριν 10-15 χρόνια όταν θεωρούνταν "In" όσοι πλήρωναν με κάρτα ή είχαν δάνειο. Τότε κανείς δεν το έλεγε, προωούσαν όλοι μέσα από την τηλεόραση, τον τύπο, τη βουλή πόσο απαραίτητο ήταν να χρεωθείς. Τώρα ότι έσπειραν θα θερίσουν,

Κάποιοι ήταν χρεωμένοι και πουλούσαν μούρη κιόλας.   :P

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

Aπλά να ενημερώσω πως μάλλον πάλι άρχισαν να ενεργοποιούνται.
​Πήραν τη μητέρα μου από δικηγορικό γραφείο, όπως είπαν, για υποτιθέμενο χρέος της από το 2013, 69Ε στη Nova και πως θα κινηθούν δικαστικά απέναντί της.
Εκτός του ότι η μητέρα μου ποτέ δεν είχε Nova, ούτε καν forthnet, απ'το σπίτι στο οποίο υποτίθεται πως έχει γίνει η χρέωση, έχει φύγει εδώ  και 10 χρόνια!

​Να είστε προσεκτικοί...

• Like 1
Δημοσ.

Όποτε βλέπετε περίεργο αριθμό, απαντάτε τους στα Αγγλικά ή σε άλλη γλώσσα που τυχαίνει να γνωριζετε. Σε αρκετές περιπτώσεις κολλάνε, συνεχίζουν να σου μιλάνε Ελληνικά και το κλείνεις :P :P 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...