futureshock Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 εγω παντως παρηγγειλα μια συσκευη που μπορω να κανω επιλεκτικη φραγη κλησεων,Συγκριμενα η eurobank μας καλει απο 3-4 συγκεκριμενα κινητα τηλ. Οποτε τα βαζω στο blacklist και ησυχαζει το κεφαλι μας.
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 εγω παντως παρηγγειλα μια συσκευη που μπορω να κανω επιλεκτικη φραγη κλησεων,Συγκριμενα η eurobank μας καλει απο 3-4 συγκεκριμενα κινητα τηλ. Οποτε τα βαζω στο blacklist και ησυχαζει το κεφαλι μας. Συσκευη για στεθερο τηλεφωνο ? Ποια ειναι ?
futureshock Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Συσκευη για στεθερο τηλεφωνο ? Ποια ειναι ? https://www.ebw.gr/panasonic-kx-tg6811gb-black οταν καλει καποιος που βρισκεται στην λιστα απορριψης χτυπαει μια φορα σε αυτον και μετα η γραμμη ειναι κενη, δεν ακουγεται τιποτα. Προσοχη δεν θα δουλεψει σε καποιον που εχει στο σπιτι του 2-3 σταθερα τηλ. γιατι η συσκευη ειναι που απορριπτει την κληση. 2
Leokatana Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Εδω εμενα με επερναν απο eurobank γιατι καποιος ειχε δειλωσει το τηλεφωνο μου. Εγω προσωπικα δεν εχω καν λογαριασμο στην συγκεκριμενη τραπεζα και το τρελο της υποθεσης ηταν οτι μου ζητουσαν να παω εγω σε καποιο καταστημα να δηλωσω τον αριθμο . Η λυση ηταν φραγη απο το κινητο σε ολους τους αριθμους και ησυχασε το κεφαλι μου.
K_Papagia Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 παιδια εχετε δικιο κι εσεις στην κατασταση που εχουμε φτασει. αλλα δειτε και την αλλη πλευρα του νομίσματος. κάποιος να σας χρωστάει κι εσείς να τον γράφετε.. οπότε καλώς ή κακως πρεπει κατι να γινει γι αυτο. εκει που δουλευω με παιρνουν για διακανονισμους κ αν δεν τους εξυπηρετει κάτι το κλείνουν το θέμα είναι πως θα τους κοψουν το ρευμα αν δεν κανουν.. μπρος γκρεμος και πίσω ρέμα 1
4saken Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Συμφωνω οτι οταν χρωσταμε πρεπει να πληρωνουμε δεν εχει σημασια αν πλεον μας ειναι δυσκολο.Με μια εξαιρεση.Τραπεζες.Τις εχουμε χρυσοπληρωσει πολλακις τα τελευταια δεκα χρονια. 1
Zein Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 ολοι μαζι ενα μεγαλο δακρυ για τις τραπεζες 1
insomnia888 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 για τα κινητά υπάρχουν δεκάδες δωρεάν εφαρμογές που μπλοκάρεις τους ανεπιθύμητους αριθμούς. Εγώ έχω βρει την υγειά μου με αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vladlee.easyblacklist&hl=el Για τα σταθερά είναι πιο δύσκολο, υπάρχουν κάποιες συσκευές με επιλεκτική φραγή αλλά υπάρχει περιορισμός σε 20-30 τηλεφωνικούς αριθμούς. Αντίθετα οι εισπρακτικές είναι call centers που σε καλούν μέσω VoIP οπότε μπορούν να σε καλέσουν από εκατοντάδες διαφορετικούς αριθμούς καθιστώντας στην ουσία τη συσκευή άχρηστη. Εμένα πχ συγκεκριμένη εισπρακτική με έχει καλέσει μέσα σε μια εβδομάδα από 90 διαφορετικούς αριθμούς (επειδή δεν απαντάω). Οπότε, κατά τη γνώμη μου οι λύσεις είναι δύο: α). εκτροπή εισερχόμενων κλήσεων του σταθερού κινητό όπου έχει εγκατασταθεί η εφαρμογή για τις ώρες και ημέρες λειτουργίας των εισπρακτικών. Εμένα η forthnet δεν χρεώνει πλέον την εκτροπή β). αλλαγή σταθερού αριθμού, όπου διευκρινίζεις ΑΜΕΣΩΣ στον πάροχο οτι ΔΕΝ επιθυμείς να κοινοποιηθεί ο νέος αριθμός σε διάφορους καταλόγους. Έτσι δεν θα σε εντοπίσουν,
YourTrueLegend Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 παιδια εχετε δικιο κι εσεις στην κατασταση που εχουμε φτασει. αλλα δειτε και την αλλη πλευρα του νομίσματος. κάποιος να σας χρωστάει κι εσείς να τον γράφετε.. οπότε καλώς ή κακως πρεπει κατι να γινει γι αυτο. εκει που δουλευω με παιρνουν για διακανονισμους κ αν δεν τους εξυπηρετει κάτι το κλείνουν το θέμα είναι πως θα τους κοψουν το ρευμα αν δεν κανουν.. μπρος γκρεμος και πίσω ρέμαΝαι κατσε εξηγα εσυ στον Ελληνα οτι το σωστο ειναι να πληρωνει τα χρεη του, ειδικα μεσα σε τετοια threads που ειναι η χαρα του "δεν πληρωνω"... 1
tritonas00 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Ναι κατσε εξηγα εσυ στον Ελληνα οτι το σωστο ειναι να πληρωνει τα χρεη του, ειδικα μεσα σε τετοια threads που ειναι η χαρα του "δεν πληρωνω"... μα αφου "ολος κοσμος" χρωσταει, συμφωνα με τον TS κλασικη δικαιολογια του ελληνα... στις πατεντες ομως με φραγες κλπ πρωτοι 3
insomnia888 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Υπάρχουν ακόμα κάποιοι, που θέλουν να μας πείσουν ότι με 25% ανεργία, μαύρη εργασία, μείωση αποδοχών, υπερφορολογηση κλπ ότι ο κόσμος έχει χρήματα κρυμμένα στη γλάστρα και απολαμβάνει να τον βρίζουν και απειλούν με κατασχέσεις. Κάποια στιγμή θα προσγειωθούν και αυτοί στην πραγματικότητα. 2
Lanike71 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 μα αφου "ολος κοσμος" χρωσταει, συμφωνα με τον TS κλασικη δικαιολογια του ελληνα... στις πατεντες ομως με φραγες κλπ πρωτοι Ας υποθέσουμε ότι με δανείζεις με συμβόλαιο 10.000 ευρώ και εγώ δε στα δίνω. Βλέπεις λογικότερο να με παίρνεις τηλ και να μου ρίχνεις μπινελίκια και απειλές ή να με πας στα δικαστήρια και να ζητήσεις να βρεθεί λύση που μπορεί να είναι και κατάσχεση περιουσίας; Όχι δηλαδή, γιατί ξεχάσαμε τι πάει να πει πολιτισμός πλέον. 1
Georgepsidas Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 ψυχολογικος εκβιασμος ειναι απο ''δικηγορικα'' γραφεια που αν δεν ενδωσεις αναλογα τι χρωστας και τι αφορα πανε για νομικες ενεργειες αλλα οι συνεργατες δηλαδη τηλεφωνητες μιλανε χυδαια και εριστικα οι δικηγοροι ποτε απαγορευετε ! το μονο που θα κανετε θα λετε ειστε δικηγορος κυριε η κυρια πειτε μου τον αριθμο μητρωο που εχετε στον δικηγορικο συλογγο εκει θα απρετε την απλουστατη απαντηση ειμαι συνεργατης! οκ θελω να μιλησω με δικηγορο και οχι με συνεργατη και το κλεινετε απλα! ουτε να φωναζετε ουτε να βριζετε ουτε να ωριεστε! και να παθετε και τιποτα !
insomnia888 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Ας υποθέσουμε ότι με δανείζεις με συμβόλαιο 10.000 ευρώ και εγώ δε στα δίνω. Βλέπεις λογικότερο να με παίρνεις τηλ και να μου ρίχνεις μπινελίκια και απειλές ή να με πας στα δικαστήρια και να ζητήσεις να βρεθεί λύση που μπορεί να είναι και κατάσχεση περιουσίας; Όχι δηλαδή, γιατί ξεχάσαμε τι πάει να πει πολιτισμός πλέον. Πολύ σωστά τα λες, απλά υπάρχουν κάποιες διεθνείς τραπεζικές συνθήκες με όνομα "Βασιλεία Ι" και "Βασιλεία ΙΙ" όπου βάζουν κάποια όρια στο ποσοστό δανείων που οι τράπεζες μπορούν να καταγγείλουν. Αν δηλαδή μια τράπεζα ξεπεράσει αυτό το όριο, θεωρείται αφερέγγυα επειδή δεν είχε την ικανότητα να εκτιμήσει τον κίνδυνο όταν σκόρπαγε κάρτες και καταναλωτικά και στεγαστικά οπότε κανένας επενδυτής δεν θα την προτιμήσει. Για αυτό μέσω των εισπρακτικών εξαντλούν κάθε αθέμιτο και παράνομο μέσο με την ανοχή των αρχών μπας και μαζέψουν καμιά δεκάρα παραπάνω. Βέβαια εδώ στην Ελλάδα οι εγχώριες τράπεζες έχουν ξεπεράσει κατά πολύ τα παραπάνω όρια των διεθνών συνθηκών και πλέον κρέμονται από μια κλωστή την οποία προτιμούν να περάσουν ως θηλιά στον δανειολήπτη. Για μένα προσωπικά, θα πρέπει επιτέλους και οι τράπεζες να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Σου ήρθαν αμέτρητοι πελάτες με χαμηλά εισοδήματα ζητώντας δάνεια, και εσύ ενώ ήξερες οτι με βάση τα εισοδήματά τους, σύντομα θα αντιμετώπιζαν πρόβλημα αποπληρωμής, τους δάνεισες. Εσύ φταις, όχι ο δανειολήπτης. Έβαζες τηλεφωνήτριες που με τον κατάλογο του ΟΤΕ καλούσαν στις 3 το μεσημέρι τον κάθε τυχάρπαστο και τους πρόσφερες προεγκεκριμένη πιστωτική, δάνειο "ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ" με μια απλή υπογραφή. Εσύ φταις, όχι ο δανειολήπτης. Στο διακριτική σου ευχέρεια ήταν να απορρίψεις κάποιον (πάρα πολλούς) που και χωρίς να έχεις βγάλει το λύκειο, μπορούσες να προβλέψεις πολύ εύκολα οτι σε 1-2 χρόνια δεν θα μπορεί να ανταπεξέλθει. Οι τράπεζες στην Ελλάδα απέτυχαν οικτρά προφανώς λόγω άσχετων εκεί μέσα. Η ευθύνη βαραίνει τις ίδιες 2
Aztec Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Υπερβολικούς σας βρίσκω . Προσωπικά άλλαξα κάποια στιγμή τράπεζα και είχα κάποιο υπόλοιπο σε μία παλιά καρτα που έπρεπε να πληρώσω. Με πήρε και με ενημέρωσε μια κοπέλα πολύ ευγενικα. Της είπα θα το τακτοποίησω και τελείωσε η ιστορια. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα