Kalipsw Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Καλησπερα, Εδω και 2 μηνες στρεαμαρω στο twitch και εχω βαλει donate button. Για να μπορεσουν να μου κανουν donate θα πρεπει να εχω λογαριασμο paypal. Εφτιαξα λογαριασμο paypal ομως δεν εχω βαλει καμια καρτα μεσα. Για καποιο λογο την προπληρωμενη καρτα που εχω (visa) δεν τη δεχεται. Οποτε τι καρτα πρεπει να φτιαξω για να μπορω να τη βαλω μεσα στη paypal? Να μπορει να δεχεται λεφτα αλλα και να μπορω να σηκωσω αυτα τα χρηματα η να κανω αγορες με αυτα. Καποιος μου ειπε οτι μπορω να κανω αιτηση μεσω ιντερνετ για μια καρτα paypal που για να την αποκτησω θα πρεπει να δωσω 10 ευρω και θα μου ερθει ταχυδρομικως. Αλλα ειμαι τελειως ασχετη με το θεμα paypal και καρτων τραπεζης οποτε δεν ξερω πως να κανω κατι τετοιο.Απλα θελω να μαθω τι καρτα πρεπει να βγαλωγια να λειτουργει και τι χρειαζεται για να βγαλωμια τετοια καρτα. Αν μπορουσε καποιον να με βοηθησει θα το εκτιμουσα πολυ! Ευχαριστω για το χρονο σας.
NikosKallithea Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Αν θέλεις το παυπαλ μόνο για να αποσύρεις από αυτό χρήματα, τότε δεν χρειάζεται να συνδεσεις κάποια κάρτα αλλά έναν τραπεζικό λογαριασμό (ΙΒΑΝ)
Kalipsw Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Μισο λεπτο εγω την παυπαλ την θελω για να μπορουν να βαζουν αλλοι λεφτα στο λογαριασμο παυπαλ γιατι πιστευω για να μπορω να δεχτω λεφτα απο καποιον πρεπει αυτον που θα μου κανει donate αυτα τα χρηματα να μπορουν να μπουν καπου...και αυτα τα χρηματα που μου δινει να μπορω να τα διαχειριστω.Εχω λογαριασμο τραπεζας και IBAN. Αν γινεται να κανω αυτα που γραφω προσθετοντας απλα το IBAN μου θα ηταν καλο αλλα για καποιο λογο μου βγαζει το μηνυμα ''You cannot add a bank at this time''.
NikosKallithea Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 "Profile ->add or edit bank account"
Kalipsw Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Μου λεει ''You cannot add a bank at this time'' :/
NikosKallithea Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Ναι τώρα έχεις πέσει και στην φάση των capital control Ή διαδικασία για να σε αφήσουν να συνδεσεις λογαριασμό είναι να τους στείλει ένα εμαιλ, σε αυτό το εμαιλ, που θα στείλεις, θα σου απαντήσουν με ένα αυτοματοποιημένο μνμ, αυτό το μνμ θα το κανείς Replay και θα ενσωματώσει το αρχικό σου αίτημα Καλή τυχη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα