Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θέλω με μια οθόνη να έχω δύο vga εξόδους για δυο pc το ένα θα είναι από κάτω από την οθόνη και το άλλο 5 μέτρα πιο εκεί.παρακαλώ πολύ τη μου προτείνεται;υπάρχει δυνατότητα αγοράς από ebay?η από έξω γενικότερα .ευχαριστώ πολύ.Ελπίζω να με βοηθήσετε .καλός σας βράδυ

Δημοσ.

Μάλλον δεν το εξήγησα σωστά αλλά σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον

Έχω μια οθόνη.σου από όσο γνωρίζω έχει μόνο rgb (vga) και έχω δύο υπολογιστες.έναν δίπλα και έναν πέντε μέτρα πιο εκεί.. Δεν θέλω να λειτουργούν ταυτόχρονα .απλά εάν τραχδη κάτι σαν διακοπτης να διαλέγω εγώ

Δημοσ.

Πολύ εύκολα, παίρνεις δύο καλώδια vga, κόβεις το ένα και κάνεις intercept το σήμα στο άλλο. Σαν Y cable ;)

Μονώνεις την ένωση και όποιο pc θα ανάβεις, αυτό θα δείχνει στην οθόνη. Θεωρητικά αν ανάψεις και τα δύο θα εχει την μια εικόνα πάνω απο την άλλη. Σε τηλεόραση με scart αυτό γινότανε :P

Δημοσ.

Κάπως έτσι.υπάρχει κάτι φθηνό;ελπίζεις που μπορώ να βρω 5μέτρα vga από σταθερό σε τηλεόραση;

Για ποιο φθηνη λυσει μπορεις να κανεις αυτο που ειπε ο sheogorath!

Αυτο που σου ειπα πιο πανω αυτη τη δουλεια κανει! Συνδεεις 2 υπολογιστες σε ενα μονιτορ και διαλεγεις εσυ πιο να δειχνει!

• Moderators
Δημοσ.

Έλεγα να επερνα ένα τέτοιο http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=400359549200&alt=webκαι ένα πεντά μέτρο .και να τελειώνω.

Αυτο το καλωδιο ειναι για να δωσεις σημα απο ενα υπολογιστη σε 2 οθονες (οτι  βλεπεις στην μια θα βλεπεις και στην αλλη

η οθονη τι εισοδους εχει ?

Δημοσ.

Το λιγότερο.

Η ποιότητα του σήματος θα είναι άθλια μετά.

Τη λύση την έδωσε ο Σπύρος στην αρχή. Ένα kvm switch χρειάζεσαι και είναι φθηνά.

• Like 3
  • Moderators
Δημοσ.

Άρα θα συνδέσεις μια οθόνη με vga και μια με dvi, λογικά μέσα στο μενού της οθόνης θα έχει επιλογή από ποια πηγή θα δείχνει σήμα

Δημοσ.

Οι υπολογιστές έχουν μόνο vga άρα παίρνω έναν φθηνό adapter?μπορείτε να μου προτείνετε λύσεις για καλώδιο πέντε μέτρων vga? Και έναν adapter?εάν υπάρχουν εδώ καλός αλλιώς από ebay.δίνω βάση στη τιμή.Γιατί είναι δύσκολα τα πράγματα .προτιμώ να περιμέδν ένα μήνα δεν βιάζομαι πολύ.από το να γλυτώσχ κάποια.χρήματα(δεν είναι τσιγκουνια παιδιά)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...