Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα. Μου λειπουν καποια κομματια για να διμιουργηθει ενα Pc και ηθελα την βοηθεια σας.

Εχω: 

intel core duo E6850 + Ψυκτρα

Radeon 6670HD 2GB

Mobo asus p5qc

2GB Ram ddr2 800mhz

Λεω να παρω αυτα:

Corsair CX430 430W

Kingston SSD 2.5", 120GB, SATA600, SSDNow V300

Sharkoon Midi Tower VS4-W ATX

Το τροφοδοτικο ειναι καλο και αθορυβο; Αν οχι, εχετε να προτεινετε κατι αλλο στα 50 ευρω;

Για ssd 120GB υπαρχει κατι καλυτερο στα 50 ευρω;

Το κουτι εχω αποφασισει οτι θα ειναι αυτο

Δημοσ.

για κουτι, εχω να σου πω (επειδη το εχω το συγκεκριμενο), οτι ναι μεν χωροταξικα ειναι καλο, εχει USB 3.0 θυρες, ειναι... ομορφουλι... αλλα, εγω θα σου πω και τα μειον του...!! 

ποιοτικα ειναι μετριο. η ολη κατασκευη δλδ ειναι κατασκευασμενη απο λεπτη λαμαρινα και δεν εχει την στιβαροτητα που δινουν αλλα κουτια, ισως λιγο πιο ακριβα...!!

αν θες να τακτοποιησεις πολλα καλωδια, θα εχεις ενα θεμα στο πισω μερος της μητρικης, καθως το κενο που εχει, ειναι στην πραξη η κουρμπα του πλαινου καπακιου..!

αν βαλεις HDD, κοιτα να βαλεις λαστιχακια για αποροφηση κραδασμων..!  

κατα τα αλλα δεν ειναι ασχημο κουτακι. εγω θεωρω, οτι για συστηματα με λιγα εξαρτηματα, δλδ οχι πολλες καρτες PCI, οχι για πολλους δισκους, και γενικα οχι πολλα κομματια μεσα στο κουτι, ειναι πολυ καλη λυση.

εγω το δικο μου, η αληθεια ειναι οτι το εχω φορτωσει αρκετα, και για αυτο εχω ψιλο θεματακι χωροταξιας. οχι οτι δεν μπαινουν..!!

αυτα για το κουτι..!!

SSD.  απο τους φθηνοτερους δισκους, ΜΗΝ παρεις τον V300.....!!!!!  

παρε intenso, muskin.  αλλα για +10E, αυτος που αξιζει πραγματικα τα λεφτα του, ειναι ο ARC 100... αν μπορεις, χτυπα τον, μονο και μονο για την εγγυηση του...!!!! 

PSU  Κοιτα evga 430W, Munich 430W. ειναι και λιγο φθηνοτερα, και δοκιμασμενα απο αρκετα παιδια. κι επειδη οπως λενε οι φθηνες σειρες της Corsair δεν λενε και πολλα..!!!  

• Like 1
Δημοσ.

Φιλε cabdik σ ευχαριστω για την απανστηση :) Στο κουτι θα μπουνε λγα πραγματα μονο. Αυτα που αναφερω βασικα οποτε πιστευω ειμαι οκ. Δε μου λες, το κουτι λεει οτι εχει θυρες usb 3.0 αλλα η mobo μου δεν υποστηριζει 3.0 Θα δουλεψουν οι 3.0 του κουτιου σε ταχητητες 3.0;

Οκ για ssd θα τσεκαρω στο ιντερνετ αυτον που λες.

Τα τροφοδοτικα, βγαινουν ολα τα καλωδια; Γενικα ειναι ησυχα;

Δημοσ.

Φιλε cabdik σ ευχαριστω για την απανστηση :) Στο κουτι θα μπουνε λγα πραγματα μονο. Αυτα που αναφερω βασικα οποτε πιστευω ειμαι οκ. Δε μου λες, το κουτι λεει οτι εχει θυρες usb 3.0 αλλα η mobo μου δεν υποστηριζει 3.0 Θα δουλεψουν οι 3.0 του κουτιου σε ταχητητες 3.0;

Οκ για ssd θα τσεκαρω στο ιντερνετ αυτον που λες.

Τα τροφοδοτικα, βγαινουν ολα τα καλωδια; Γενικα ειναι ησυχα;

σαφως και δουλευουν και σαν USB 2.0 θυρες, αν συνδεθουν σε μητρικη με USB 2.0...! απλα θα τρεχουν με την ταχυτητα της USB 2.0 ..!!   υπαρχουν και καρτες Pci με USB 3.0 ports αν θες να βαλεις στη μητρικη σου, παντως..!  εγω εχω βαλει... απο ebay.!!!! 

Δημοσ.

SSD.  απο τους φθηνοτερους δισκους, ΜΗΝ παρεις τον V300.....!!!!!  

παρε intenso, muskin.  αλλα για +10E, αυτος που αξιζει πραγματικα τα λεφτα του, ειναι ο ARC 100... αν μπορεις, χτυπα τον, μονο και μονο για την εγγυηση του...!!!! 

PSU  Κοιτα evga 430W, Munich 430W. ειναι και λιγο φθηνοτερα, και δοκιμασμενα απο αρκετα παιδια. κι επειδη οπως λενε οι φθηνες σειρες της Corsair δεν λενε και πολλα..!!!  

+1  αν δε κάνεις καμμιά απαιτητική αναβάθμιση αργότερα (για το psu).

Δε βλέπω να σου φτάνουν τα χρήματα ακριβώς.

Δημοσ.

Δε βλέπω να σου φτάνουν τα χρήματα ακριβώς.

γιατι....?  εγω μια χαρα βλεπω να φτανουν..! 

53€ πηρα εγω, τον Intenso..!!   και 46+μεταφ που κανει το τροφοδοτικο, μια χαρα φτανει το μπατζετ, που εχει θεσει..!! 

εκτος κι αν παει σε αριβοτερα κομματια...εκει.. ναι..!!

Δημοσ.

Ακυρω παιδια το Pc.. Ή ο επεξεργαστης ή η μητρικη ειναι χαλασμενοι. Ή μπορει και τα δυο. Ευχαριστω παντως για τις προτασεις. Θα τις κρατησω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...