GBorb Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Μονο απο Ελλαδα. Καμια προταση? Απλα θελω να μην κολλαει στο internet και viber.
GBorb Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Αν και εγω προτειμω το Microsoft 532. Τι λετε για τα ΚΙΝΗΤΟ LG BELLO II ΤΙΤΑΝ BLACK GR ή ΚΙΝΗΤΟ LG LEON 4G LTE TITANIUM GREY GR 1
2.1Ohm Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Παρε windows phone αμα το θελεις μονο ιντερνετ και viber!Δν θα κολαει και θα παρει και αναβαθμισεις!Με 100 περνεις 535 και με λιγα παραπανω 640 που ειναι κινηταρα!! Πολυ καλη οθονη καμερα και ταχυτητα 1
Makeran Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Παρε windows phone αμα το θελεις μονο ιντερνετ και viber! Δν θα κολαει και θα παρει και αναβαθμισεις! Με 100 περνεις 535 και με λιγα παραπανω 640 που ειναι κινηταρα!! Πολυ καλη οθονη καμερα και ταχυτητα Το Viber για WP είναι ψιλοχάλια...
2.1Ohm Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Ναι πληρος λειτουργικη ομως! Ισως καμια φορα δν εχει push notificationa!Κλτρα μια εφαρμογη ψιλοχαλια παρα πολο το κινητο ψιλοχαλια 1
Makeran Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Ναι πληρος λειτουργικη ομως! Ισως καμια φορα δν εχει push notificationa! Κλτρα μια εφαρμογη ψιλοχαλια παρα πολο το κινητο ψιλοχαλια Υπάρχουν και Android καλά σε αυτήν την τιμή(π.χ. Galaxy Grand Neo Plus).
2.1Ohm Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Υπάρχουν και Android καλά σε αυτήν την τιμή(π.χ. Galaxy Grand Neo Plus). Με τπτ ομως το Νεο+! Και σορυ δν ειδα τιτλο οτι ελεγε ανδροιδ (ναι τυφλος δν ξερω) Παντως τα windows ειναι καλη επιλογη απο android δν εχει κ πολλα στα 120! moto e μονοδρομος οπως ειπαν κ πιο πανω! Αμα αναιβεις βεβαια υπαρχει το vodafone smart ultra 6 που ειναι το πιο vfm και αξιζει τα 50 παραπανω(170 κανει) 1
Makeran Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Με τπτ ομως το Νεο+! Και σορυ δν ειδα τιτλο οτι ελεγε ανδροιδ (ναι τυφλος δν ξερω) Παντως τα windows ειναι καλη επιλογη απο android δν εχει κ πολλα στα 120! moto e μονοδρομος οπως ειπαν κ πιο πανω! Αμα αναιβεις βεβαια υπαρχει το vodafone smart ultra 6 που ειναι το πιο vfm και αξιζει τα 50 παραπανω(170 κανει) Μάλλον δεν το έχεις δει το Grand Neo Plus...
2.1Ohm Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Μάλλον δεν το έχεις δει το Grand Neo Plus... δν χρειαζεται να το δω για να καταλαβω!(αλλα ναι το εχω δει στα public τις Θεσσαλονικης με το ονομα μ με ξερουν γτ καθε τρις κ λιγο εκει ειμαι σε λιγο να με βαλουν και να δουλεψω, ειμαι ο "συμβουλος" τις παρεας στα θεματα τις τεχνολογια και για καθε γνωστη γνωστο εμενα τρεχουν) to 1gb ram + touchwiz μαζι δν πανε! Με το ζορι το ημερολογιο θα ανοιζει και η ραμ θα φουλαρει! Επισης τραγικη οθονουλα! κ καμερα για κλαματα! Οχι οτι το moto e ειναι κλτρο αλλα εχει στοκ αδροιδ τουλαχισοτν που το κανει να τρεχει lag free σε αντιθεση με το samsung! Eπιμενο τα windows phone ειναι κλτρη λυση η να πας στο vf smart ultra αλλα ανεβαινεις απο το budget κατα πολυ! Τουλαχιστον παρε μοτο ε αμα δν εχεις σκοπο να αναιβεις ουτε bugdet ουτε να πας σε windows ουτε να αγορασεις απο εξωτερικο(Κινα που με 110 περνεις meizu m2 που ειναι πολυ καλο κινητακι) 2
BACK12345 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Εγω παντως αν ημουν στη θεση σου σε αυτα τα χρηματα θα επαιρνα σιγουρα WP Πιστευω σε αυτες τις χαμηλες τιμες τα windows phone ειναι μονοδρομος
Makeran Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 δν χρειαζεται να το δω για να καταλαβω!(αλλα ναι το εχω δει στα public τις Θεσσαλονικης με το ονομα μ με ξερουν γτ καθε τρις κ λιγο εκει ειμαι σε λιγο να με βαλουν και να δουλεψω, ειμαι ο "συμβουλος" τις παρεας στα θεματα τις τεχνολογια και για καθε γνωστη γνωστο εμενα τρεχουν) to 1gb ram + touchwiz μαζι δν πανε! Με το ζορι το ημερολογιο θα ανοιζει και η ραμ θα φουλαρει! Επισης τραγικη οθονουλα! κ καμερα για κλαματα! Οχι οτι το moto e ειναι κλτρο αλλα εχει στοκ αδροιδ τουλαχισοτν που το κανει να τρεχει lag free σε αντιθεση με το samsung! Eπιμενο τα windows phone ειναι κλτρη λυση η να πας στο vf smart ultra αλλα ανεβαινεις απο το budget κατα πολυ! Τουλαχιστον παρε μοτο ε αμα δν εχεις σκοπο να αναιβεις ουτε bugdet ουτε να πας σε windows ουτε να αγορασεις απο εξωτερικο(Κινα που με 110 περνεις meizu m2 που ειναι πολυ καλο κινητακι) Εγώ πάντως στα Public που το είδα πετούσε. Επίσης το έχουν αρκετοί φίλοι μου και βλέπω ότι είναι πολύ καλό.
2.1Ohm Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Εγώ πάντως στα Public που το είδα πετούσε. Επίσης το έχουν αρκετοί φίλοι μου και βλέπω ότι είναι πολύ καλό. Τοτε η δν εχεις γνώση από κινητά η δν ξέρεις να κοιτάς η κοιτούσες άλλο κινητό έτσι κ αλλιως όλα ίδια είναι δν τα ξεχωρίζεις :Ρ 1
GBorb Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Εγω προσωπικα εχω το 535 και αυτο το θελω για την κοπελα μου η οποια δεν τρελαινεται να εχει 5αρα οθονη. Για αυτο ελεγα το 532. Βεβαια τις αρεσαν και τα 2 κινητα LG που ανεφερα και ας εχουν 5αρα οθονη. Μεγαλο μπερδεμα. Το moto E δεν της αρεσε καθολου. Το meizu m2 με ψηνει ασχημα και να της δωσω το 535. Κανενα καλο και αξιοπιστο site?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα