Προς το περιεχόμενο

Paypal refund

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια έχω κάνει μια συναλαγη μέσω paypal από Αγγλία αλλα τελικά αυτό που έχω παραγγείλει δεν μου έχει έρθει έως τώρα και με άτομο από εδώ μεσα ήταν ένα iphone 6s plus 750 ευρω μου είπε ότι θα έκανα 7-10 μέρες αλλα είμαστε στι 15 και ακόμα τίποτα μου έχει στείλει αποδείξεις μέσω φωτογραφίας κανονικά αλλα ακόμα είμαι επιφιλακτικος μου λέει επίσης ότι έχει σταλθεί συστημένο αλλα ο κωδικός αποστολης δεν είναι για συστημένο δεν ξέρω αν είναι κομπίνα πάντως μου είπε ότι θα μου κάνει  refund και θα πάρω τα λεφτά πίσω πόσες μέρες κάνει να μου επιστραφούν μιπως γνωρίζετε?? επίσης όταν πάω να κάνω add bank account δεν μου το κάνει λέει δοκιμάστε αργότερα και τέτοια μιπως γνωρίζει κάποιος να με διαφοτισει??

Δημοσ.

Παιδια έχω κάνει μια συναλαγη μέσω paypal από Αγγλία αλλα τελικά αυτό που έχω παραγγείλει δεν μου έχει έρθει έως τώρα και με άτομο από εδώ μεσα ήταν ένα iphone 6s plus 750 ευρω μου είπε ότι θα έκανα 7-10 μέρες αλλα είμαστε στι 15 και ακόμα τίποτα μου έχει στείλει αποδείξεις μέσω φωτογραφίας κανονικά αλλα ακόμα είμαι επιφιλακτικος μου λέει επίσης ότι έχει σταλθεί συστημένο αλλα ο κωδικός αποστολης δεν είναι για συστημένο δεν ξέρω αν είναι κομπίνα πάντως μου είπε ότι θα μου κάνει  refund και θα πάρω τα λεφτά πίσω πόσες μέρες κάνει να μου επιστραφούν μιπως γνωρίζετε?? επίσης όταν πάω να κάνω add bank account δεν μου το κάνει λέει δοκιμάστε αργότερα και τέτοια μιπως γνωρίζει κάποιος να με διαφοτισει??

Ένα ένα. Την αγορά την έκανες από κατάστημα ή από ιδιώτη; Πως πλήρωσες στο Paypal; Μήπως απλά έκανες αποστολή χρημάτων στον πωλητή; Για την προσθήκη του λογαριασμού σου, πάρε τηλέφωνο στο PayPal, δώσ'τους το ΙΒΑΝ σου και θα στο κάνουν αυτοί.

Δημοσ.

από ιδιώτη και του έκανα μεταφορά χρημάτων στο email του sen money συγκεκριμένα που να πάρω στο paypal ???λίγο δύσκολο λόγω γλωσας και χρέωσης 

Δημοσ.

Στείλε ΤΩΡΑ μήνυμα στο Paypal και πες τους τι έγινε μπας και σώσεις τα λεφτά σου. Έστειλες σε κάποιον τυχαίο, όχι κατάστημα δηλαδή, 750€;;;; 

• Like 1
Δημοσ.

ακριβώς αλλα αυτός είχε κανονικά imei συσκευής με φφωτογραφιες σφραγισμένο και τέτοια  τσέκαρα το imei και όντως υπάρχει η συσκευή επίσης αν όντως είναι κομπιναδορως θα καθόταν να μου γραφει ακόμα για το δέμα???δεν θα είχε πάρει τα λεφτά και θα εξαφανιζόταν???

Δημοσ.

Αν καταλαβα εκανες send money?

Καλυπτει τετοιες περιπτωσεις το paypal με dispute?

Εμενα μου φαινεται για απατη το θεμα παντως.

• Like 1
Δημοσ.

Οχι δεν μου το βρισκει μου βρεικε οτι ειναι με parcelforce

Αυτη ειναι και καλα η αποδειξη

Εδω ειναι και καλα οτι υα του εστελναν ενα pdf με το που βρισκεται..επισης αν παρατηρησετε το tack number ειναι διαφορετικο με αυτο της αποδειξης

παιδιά μάλλον είναι κομπίνα δείτε εδώ η απόδειξη είναι από γοογλε δείτε εδώ http://www.depop.com/en-us/manahil_khan/postage-receipt-tracked-parcelforce-royalmail

κάποιος να με βοιθησει να μιλισω με paypal σας παρακαλώ 

παιδιά έκανα dispute στο paypal και μου γραφει αυτό We're sorry, but this transaction cannot be disputed because it is not a purchase of goods or services. Please contact the recipient directly.

post-97163-0-97920900-1447286714_thumb.jpeg

post-97163-0-71492600-1447287140_thumb.png

Δημοσ.

παιδιά έκανα dispute στο paypal και μου γραφει αυτό We're sorry, but this transaction cannot be disputed because it is not a purchase of goods or services. Please contact the recipient directly.

Όταν έστειλες τα χρήματα, επέλεξες "I'm sending money to family or friends";

Αν ναι, τότε όντως το PayPal δεν μπορεί να κάνει κάτι. Buyer Protection έχεις μόνο αν επιλέξεις "I'm paying for goods or services".

Δημοσ.

Οχι δεν επελεξα goods or services δυστηχως...δεν μπορω να κανω τιποτα απολιτως;;; Δεν υπαρχει καποιος τροπος??? αλλοστε ειναι διασφαλισμενα ακομα

Δημοσ.

Δε νομίζω να μπορεί να σου κάνει τίποτα το PayPal. Κι εμένα για κομπίνα μου μυρίζει. Το ότι ασχολείται ίσως είναι για να κερδίσει χρόνο. Ότι έγραψες εδώ εξήγησε το και στο PayPal να δεις τι θα σου πουν.

Δημοσ.

παιδιά μίλησα με paypal μέσω τηλεφωνου και μου ανοιξαν κάτι σαν φόρμα/παρραγγελια που λέγετε dispute transaction-claim μου είπαν πως δεν επιστρέφουν αυτοί τα χρήματα αλλα να μιλισω με την τραπεζα μου..Μίλησα με την τραπεζα και θα μου στείλουν μια αίτηση αμβισβιτισης συνναλαγης για να την συμπληρώσω και να την στείλω πέρα αυτού μιπως πρέπει να κάνω και κάποια ενεργεια στο paypal η με αυτή την αίτηση είμαι καλυμενος ???

Δημοσ.

Τι ενέργεια να κάνεις, αφού σου είπαν τι θα κάνεις. Τώρα έχεις να κάνεις με την τράπεζα αλλά δε μπορώ να φανταστώ πώς θα του πάρουν τα λεφτά.

Δημοσ.

λοιπόν τα λεφτά τα πείρα πίσω είναι ολόκληρη κομπίνα και μεγάλη προσοχή είναι ένας τύπος ο οποιος χρισιμοποιει πολλαπλά emails για να κάνει συναλαγες δηλαδή εγώ όταν αγόρασα το κινητό το οποιο είναι ψέμα τα έβαλα σε ένα mail που αυτός δεν ήξερε τίποτα τώρα εγώ χρωστάω σε ένα άλλο mail που και καλα αυτός έδωσε το δικό μου ότι πουλάω εγώ με λίγα λογια έχει δημηουργισει μια αλυσηδα και κάνει αυτή τι δουλεια μιλισα με πολλ αθηματα κι έχουν χάσει πολλά λεφτά έχουμε μιλισει και μιλάμε συνεχώς με τη δίωξη ηλεκτονικου εγκλήματος στη Θεσσαλονίκη μεγάλη προσοχή σε άτομο που πουλάει iphones από Αγγλία 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...