Mr_Terror Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 με ποιον τροπο γυρισαν τα χρηματα πισω σε σενα?
360kias Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Απο ενα αλλο θυμα που οταν ειδε το claim μου εστειλε mail και μου λεει ουι αυτος δεν πουλαγε καν iphone απλα ο κλεφτης εδωσε αυτο το mail για την συναλλαγη που αυτο ανηκει σε θυμα.
d_gkal Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 χωρις τα απαραιτητα σημεια και παραγραφους δε προκειται να καταλαβουμε τιποτα
360kias Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Ειναι απλο πουλαει ενας ενα iphone μου δινει ενα mail paypal και του μεταφερω τα χρηματα μονο που αυτο το mail στην ουσια δεν ειναι δικο του ειναι ενου αλλου σαν κινεμενα δηλαδη το ενα θυμα εστειλε λεφτα στο αλλο με αποτελεσμα αυτος να μην φαινετε πουθενα
d_gkal Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 και πως θα επαιρνε τα χρηματα? επισης πρεπει να πατησεις οτι τα δεχεσαι. δε τα στελνεις κ απλα πανε...
360kias Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Κανεις λαθος αν πατησεις send money εχουν φυγει τα χρηματα
shine Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 κάτσε ρε φίλε, τα λεφτά δε πηγαίναν στον ίδιο αλλά σε άλλον όπως μας λες. κι ο απατεώνας τότε πως τα έπαιρνε?
360kias Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Λοιπον ο απατεωνας χρωσταγε σε μια γυναικα στην κρητη που εχει ξενοδοχειο καποια χρηματα γυρω στα 2600 εστησε ενα ψεμα οτι πουλαει iphone σε καποιον για να βγαλει τα λεφτα και του λεει τα λεφτα καντα ευασμα σε αυτο το λογαριασμο τα κανει το θημα στην γυναικα με αποτελεσμα να νομηζει η γυναικα οτι τα στειλε ο κλεφτης καπως ετσι ξεκηνησε κι εχει επεκταθει...αυτο με την κρητικια ειναι αληθεια διοτι την ανεκρινε η ασφαλεια τωρα απο εδω και περα εγω και με τα αλλα 3 ατομα που γνωριστικαμε μονο και μονο απο τα refund προσπαθουμε να το λυσουμε μεσω της διωξης και δεν ειμαστε μονο εμεις αυτος καθημερινα θα βρισκει θηματα
shine Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 πάλι καλά αφού έβγαλες άκρη. αλλά βάλε και καμιά τελεία, καμιά παράγραφο να βγάζουμε κι εμείς άκρη
360kias Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Παιδια μεγαλη προσοχη ειναι ακομα μεσα με διαφορα username και πουλλαει iphones με ψευτηκες φωτογραφιες
panos2171 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Πρέπει να χασες 10 χρόνια από τη ζωή σου μέχρι να σου ρθουν τα λεφτά. Aυτός όμως είχε κριτικές; Γιατί 750€ δεν τα στέλνεις έτσι σε έναν ιδιώτη.
360kias Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Κοιτα κολλας στο paypal και λες οκ μου τα ασφαλιζει οποτε αν γινει κατι μου τα επιστρεφουν αλλα γενικα μπλεκεις μπαινεις σε διαδικασιες αλλα δεν την ξαναπαταω ποτε ξανα
panos2171 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Ναι γενικά έχει επικρατήσει η άποψη ότι το paypal σου εγγυάτε τα πάντα κάτι που στην πράξη δεν ισχύει. Στους όρους τους σίγουρα λένε το τι και το πως αλλά δεν κάθεται κανείς να τα διαβάσει και έτσι την πατάμε, δυστυχώς. Γνώμη μου πάντως είναι πως όταν πρόκειται για μια τόσο μεγάλη αγορά από εξωτερικό να γίνεται μια ερώτηση στο φόρουμ. Πολλοί έχουν σωθεί από αποτροπή χρηστών για μια αγορά από απατεώνα ή μη αξιόπιστο site.
360kias Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Εμενα μου τα εκαναν επιστροφη δεν εχω κανενα παραπονο παντως τωρα αν ετυχε δεν ξερω
timekeeper Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Ναι γενικά έχει επικρατήσει η άποψη ότι το paypal σου εγγυάτε τα πάντα κάτι που στην πράξη δεν ισχύει. Στους όρους τους σίγουρα λένε το τι και το πως αλλά δεν κάθεται κανείς να τα διαβάσει και έτσι την πατάμε, δυστυχώς. Γνώμη μου πάντως είναι πως όταν πρόκειται για μια τόσο μεγάλη αγορά από εξωτερικό να γίνεται μια ερώτηση στο φόρουμ. Πολλοί έχουν σωθεί από αποτροπή χρηστών για μια αγορά από απατεώνα ή μη αξιόπιστο site. Άλλο pay with paypal κι άλλο send money με το paypal. Οι αγορές μέσω paypal είναι πλήρως εξασφαλισμένες, καλό είναι να μην λέμε ότι να'ναι. Η αποστολή χρημάτων όμως (δηλαδή send with paypal) είναι θέμα του χρήστη. Κανονικά, μόνο και μόνο το ότι κάποιος θέλει να πληρωθεί με έμβασμα μέσω paypal κι όχι μέσω της κανονικής διαδικασίας κράζει ΑΠΑΤΗ από πολύ μακριά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα