Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Θέλω να αγοράσω ενα ποντίκι απο την μαμά εταιρία steelseries και συγκεκριμένα https://steelseries.com/gaming-mice/rival-100, το βάζω στο καλάθι επιλέγω ελλάδα και μου λεει 40 euro με δωρεάν μεταφορικά και θα σταλεί με UPS , το θέμα ειναι ομως απο που έρχεται μην έρθει απο αμερική κτλπ και με ups και πληρώσω τα διπλά γιατι και το δωρεάν μεταφορικά ειναι περίεργο .....  αν εχει αγοράσει κανένας και ξέρει τι παίζει ας μου πει μην την πατήσω

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Για την ευρώπη λεει αυτο αλλα δεν καταλαβαίνω αν ενοεί οτι τα στέλνουν απο αμερική αρα εχει και τελωνείο

For international customers; All our shipments are going out as DDU (Delivery Duty Unpaid) which is a general rule for all shipments going to countries outside the European Union. You are responsible for paying the VAT, taxes and brokerage fee on the package. We are not held responsible for these charges.

Δημοσ.

Το αναφέρει σαν γενικό κανόνα για όλες τις αποστολές που γίνονται εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, οπότε και αυτοί εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης το στέλνουν. Δεν αναγράφει όμως τρόπο αποστολής που είναι το απαραίτητο για να ξέρεις εάν έχει μεγάλη πιθανότητα να περάσει από το τελωνείο ή όχι κάτι που λογικά μπορείς να τους ρωτήσεις

Μόλις είδα ότι γίνονται με DPD, Fedex ή DHL οπότε μάλλον θα έχει τελωνείο...

Δημοσ.

Κάνε έναν κόπο να τους στείλεις ένα μήνυμα. Δεν χάνεις τίποτα. Δεν μπορεί να μην έχουν στείλει σε κάποια άλλη ευρωπαϊκή χώρα. Γίνε όσο πιο σαφής μπορείς στο μήνυμά σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...