Nikoluckyss Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Ξέρει κανείς κανένα γερμανικό site ή κατάστημα για κινητά; Γιατί τον χειμώνα θα πάω Γερμανία και θέλω να πάρω iPhone.
corsair04 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Ξέρει κανείς κανένα γερμανικό site ή κατάστημα για κινητά; Γιατί τον χειμώνα θα πάω Γερμανία και θέλω να πάρω iPhone. Γίνε λίγο πιο ξεκάθαρος εννοείς καινούριο ,μεταχειρισμένο ,επισκευασμένο ?
kostas8080 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Και γιατί δεν παίρνεις από Skroutz; ίδιες και φθηνότερες τιμές έχει
Nikoluckyss Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Καινούριο. Λένε ότι στην Γερμανία είναι πιο φθηνά και είπε μήπως κάτσει τίποτα να το πάρω από εκεί εφόσον θα πάω. Γίνε λίγο πιο ξεκάθαρος εννοείς καινούριο ,μεταχειρισμένο ,επισκευασμένο ? Καινούριο.
kostas8080 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Και σου ξαναλέω είναι ιδιες τιμές με τα Ευρωπαικα που πουλουν στην Ελλάδα (πχ Skroutz) Φθηνότερα είναι σε σχέση με τις ελληνικές μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων
Nikoluckyss Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Και σου ξαναλέω είναι ιδιες τιμές με τα Ευρωπαικα που πουλουν στην Ελλάδα (πχ Skroutz) Φθηνότερα είναι σε σχέση με τις ελληνικές μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων Αχα δεν το ήξερα αυτό, ευχαριστώ . Παρόλα αυτά αν κάποιος έχει βρει κάτι φθηνότερο ας μου πει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα