Stef_25 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Καλησπερα, θελω να "φτιαξω" ενα δωματιο στην ταρατσα του σπιτιου μου το οποιο εχει τζακι και που μεχρι προτεινως, η χρηση σου ηταν σαν αποθηκη καποιων πραγματων του σπιτιου μου. Το δωματιο ειναι περιπου 10τμ. και σκεφτομαι να το φτιαξω σαν δωματιο χαλαρωσης με φιλους κτλ το χειμωνα περισσοτερο λογω τζακιου. Το προβλημα ειναι οτι το παραθυρο το οποιο υπαρχει στο δωματιο ειναι πολυ παλιο,και ειναι απο τζαμι ολοκληρο με μεντεσεδακια (απο αυτα που ειχαν οι παππουδες μου τα παλια χρονια,ειναι και σπασμενο μαλιστα και μπαινει αρκετος αερας και βροχη) και θελω να το κανω πιο συγχρονο. Επειδη πολλα λεφτα δεν παιζουν αυτη την εποχη για παραθυρο αλουμινιου κτλ, εχετε καμια ιδεα τι υλικο θα μπορουσα να χρησιμοποιησω για τζαμι εστω προσωρινα? Μια ιδεα που εκανα ειναι υλικο απο πολυκαρβονικα φυλλα,τζαμι που μεσα εχει συρμα ή plexyglass.. Εχετε καμια αλλη ιδεα που ισως να ηταν καλυτερη και σχετικα με χαμηλο κοστος?
d_gkal Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 πλεχι γκλας βαλε. αν και σα το γυαλι δεν ειναι κανενα!
Stef_25 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Πιστευεις οτι θα ηταν καλυτερο να εβαζα αυτο το γυαλι με το συρμα απο μεσα? θα εδειχνε πιο ομορφα?
bluesattack Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δεν εχει καθολου κουφωμα ? Δηλαδη ειναι μονο το τζαμι που στηριζεται σε μεντεσεδες ?
Stef_25 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Εχει κουφωμα αλλα ειναι σιδερενιο και σε οχι τοσο καλη κατασταση. Αλλα αν το βαψω,πιστευω θα γινει αξιοπρεπες
paylidis Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 εγω θα ελεγα να πας σε ενα πολυκαταστημα να παρεις ενα κουφωμα ετοιμο, ειναι σε πολυ καλες τιμές και αν χρειαστεί στα προσαρμοζουν αναλογα εκεινη την ωρα. Μετα το περνάς μονος σου... (δες στα λερου-απο εκει πηρα ενα παραθυρο μπανιου αλουμινιου με τη σιτα του γυρω στα 55 πριν καιρό) 1
Stef_25 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Ναι απλα θα εχει και τζαμι? ή μονο κουφωμα και θα πρεπει εσυ να βαλεις το τζαμι?
bluesattack Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Και γιατι δεν αλλαζεις απλα το τζαμι (η να μπει διπλο τζαμι) , να βαλεις και μερικα λαστιχακια ? Το ενισχυμενο με συρμα ειναι αλλη φαση. Σιγουρα παντως ειναι πιο φιγουρατο και λογικα πιο ακριβο .Απο αποψη διαφανειας εσυ ξερεις. Μπορεις να παρεις και ενα εγχρωμο τζαμι , αν θελεις ατμοσφαιρα και ετσι
Ypatia Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Όντως μια φώτο θα βοηθούσε, πάντως μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτοκόλλητα βιτρό για μετά. Αυτό το είχα κάνει πριν κάποια χρονάκια (να παινευτώ και για τη δουλειά που έριξα ), είχα τζάμια όμως.
bluesattack Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Ωραιο το αυτοκολλητακι βιτρο.Προσθετω και μια ακριβοτερη διακοσμητικη εναλλακτικη, την ψηφιακη εκτυπωση στο τζαμι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα