Stelikas12 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Καλησπέρα, θα ήθελα να κάνω μερικές ερωτήσεις σαν μαθητής 3ης λυκείου με βάσει το ΑΤΕΙ Μηχανικών Πληροφορικής της Σινδου και το ΤΕΙ Μηχανικών Πληροφορικής Σερρών.Θα ήθελα να ξέρω ποιο είναι το "καλύτερο" με την άποψη χαρτιού,εκπαίδευσης κτλ, έχω ακούσει πάρα πολλά για το ΤΕΙ Σερρών ότι είναι πολύ καλύτερο από το ΑΤΕΙ της Σίνδου επειδή είναι "πιο καινούργιο" και θα ήθελα να ξέρω και την γνώμη κάποιον εμπειρογνώμων αν γίνεται.Ευχαριστώ πολύ. (Μην μου πείτε για άλλα ΤΕΙ μόνο αυτές τις δυο επιλογές έχω)
Dinos_12345 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Το χαρτί που θα πάρεις δεν έχει απολύτως κανένα νόημα. Αν δεν κατσεις μόνος σου να διαβάσεις και να μάθεις πολλά πράγματα γύρω από το αντικείμενο τότε ότι χαρτί και να έχεις είσαι νεκρός. Θα πας σε μια εταιρία και δεν θα σου πει τι τελείωσες, αλλά τι ξέρεις, το οποίο θα το διαπιστώσει πρίν σε πάρει... Το ότι έχεις πτυχίο πληροφορικής δεν σημαίνει ότι ξέρεις κιόλας. Οπότε το argument είναι πιο πολύ, τι σε βολεύει από τα δύο. 1
Stelikas12 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Το χαρτί που θα πάρεις δεν έχει απολύτως κανένα νόημα. Αν δεν κατσεις μόνος σου να διαβάσεις και να μάθεις πολλά πράγματα γύρω από το αντικείμενο τότε ότι χαρτί και να έχεις είσαι νεκρός. Θα πας σε μια εταιρία και δεν θα σου πει τι τελείωσες, αλλά τι ξέρεις, το οποίο θα το διαπιστώσει πρίν σε πάρει... Το ότι έχεις πτυχίο πληροφορικής δεν σημαίνει ότι ξέρεις κιόλας. Οπότε το argument είναι πιο πολύ, τι σε βολεύει από τα δύο. Θέλω να μάθω ποιο είναι καλύτερο, αυτό που είπες δεν απαντάει την κύρια ερώτηση μου.
Dinos_12345 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Το πιο είναι καλύτερο το καθορίζει το προσωπικό του κυρίως. Οι μόνοι που μπορούν να σου πουν είναι απόφοιτοι των δύο τμημάτων
Stelikas12 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Το πιο είναι καλύτερο το καθορίζει το προσωπικό του κυρίως. Οι μόνοι που μπορούν να σου πουν είναι απόφοιτοι των δύο τμημάτων Για αυτό ακριβώς τον λόγο έκανα αυτή την ανάρτηση.
hlt Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Απο οτι ξερω στης Σινδου κάνουν πιο πολύ προγραμματισμό.Στις σέρρες υπάρχουν πολλά μαθήματα επάνω στις επικοινωνίες και πολλά μαθηματικά.Διαλεξε. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα