Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Ο μαθηματικός στο πανεπιστήμιο είπε να κάνουμε ένα iq test να δούμε που φτάνουμε, αν θέλουμε... Ξέρει κανείς κάποιο καλό; Ευχαριστώ :-)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απο τα πιο καλά είναι αυτό, επειδή μπορεί να το κάνει κάποιος ανεξαρτήτως μορφωτικού επιπέδου.

http://www.iqtest.dk/main.swf
Επεξ/σία από thomasG4
  • Like 2
Δημοσ.

Περιεργο μου φαινεται καθηγητής στο πανεπιστήμιο να ενθάρρυνε τους φοιτητές του να κανουν random iq test στο internet, οι μισοι θα πανε σε κανενα του facebook και θα νομιζουν οτι εχουν 180..

Εχω ενα πιο απλο εγω:

Α) Πιστευεις οτι ιχθύς με λεων ταιριαζουν σαν χαρακτηρες, γενικα πιστευεις οτι τα ζωδια δειχνουν τον χαρακτηρα του ανθρωπου??

Β) Πιστευεις στο κακο ματι??

Results:

Ενα απο τα 2 απαντησες ΝΑΙ = 75-85,και στα 2 ΝΑΙ = <75, και στα 2 οχι = 90+

• Like 1
Δημοσ.

Είπε ο άνθρωπος αν θέλουμε να ψάξουμε ένα καλό να δούμε που φτάνουμε. Ένα που είχα κάνει έδωσε 135 και αυτό 130. Ευχαριστώ

Θα ανεβάσω και screenshot όταν μπορέσω.

Δημοσ.

Τι να ψαξουμε ενα καλο και που ξερουμε εμεις ποιο ειναι καλο? Ας εφερνε σε ολους το ιδιο που θεωρει ο ιδιος αξιοπιστο να το κανουν αν ηθελε που και παλι δεν εχει νοημα. Τι νοημα εχουν τα αποτελεσματα οταν ολοι εχουν κανει διαφορετικο??

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Ο μαθηματικός στο πανεπιστήμιο είπε να κάνουμε ένα iq test να δούμε που φτάνουμε, αν θέλουμε... Ξέρει κανείς κάποιο καλό; Ευχαριστώ :-)

Τα iq test ειναι λιγο μπουρδες...Το μονο που μπορεις να καταλαβεις ειναι οτι οντως στροφαρει λιγο το μυαλο σου..Απο κει και περα δεν μετρανε τιποτα. Οσα περισσοτερα test κανεις τοσο καλυτερα αποτελεσματα θα βγαζεις μετα, γιατι αρχιζεις και καταλαβαινεις το πνευμα στο οποιο κινουνται...Επισης μπορει να βαλεις σε ατομα να κανουν ενα τεστ και να μην ξερουν καλα μαθηματικα και να βγαλουν μεγαλο βαθμο επειδη εχουν καλη αντιληψη ή επειδη σταθηκαν κωλοφαρδοι..

Αυτο που θελω να πω ειναι οτι μην θεωρεις οτι οντως τοσο ειναι το iq σου, απλα σου δινει γευση οτι οντως ο εγκεφαλος σου δουλευει. Απο κει και περα το αν θα κανεις κανενα breakthrough (πανω στις επιστημες) ή το ποσο εξυπνος εισαι δεν εχει καμια σχεση...

• Like 1
Δημοσ.

Επισης μπορει να βαλεις σε ατομα να κανουν ενα τεστ και να μην ξερουν καλα μαθηματικα και να βγαλουν μεγαλο βαθμο επειδη εχουν καλη αντιληψη

Τι ειναι πιο σημαντικο,  να ξερει καλα μαθηματικα ενα ατομο ή να εχει καλη αντιληψη? Εγω πιστευω το δευτερο.

Δημοσ.

Τι ειναι πιο σημαντικο,  να ξερει καλα μαθηματικα ενα ατομο ή να εχει καλη αντιληψη? Εγω πιστευω το δευτερο.

Συνηθως αυτοι που ειναι εξυπνοι εχουν μια κλιση προς τα μαθηματικα, οχι ομως οτι οποιοι δεν εχουν ασχοληθει δεν ειναι εξυπνοι.

Γενικα καποιος που ειναι εξυπνος δεν νοήτο να μην καταλαβαινει χριστο απο μαθηματικα...Εκτος και αν ειναι τοσο αδιαφορος στην γνωση που αυτο αμεσα συνεπαγεται οτι δεν ειναι στην μειοψηφια των εξυπνων αλλα απλα στον ΜΟ...

Παντως αυτο που ειπα οτι οταν κανεις πολλα τετοια τεστ μετα γραφεις καλυτερα ισχυει.Αλλωστε η mensa εχει βγαλει και βιβλια για να "εξασκηθεις" τα οποια τα πουλαει προφανως... Γι αυτο λεω οτι ειναι μπουρδες τα τεστ.

• Super Moderators
Δημοσ.

Τα τεστ της Mensa δεν απαιτούν μαθηματικές γνώσεις.

Δημοσ.

Τι να πω ρε παιδιά. Ή αλήθεια είναι ότι καίγομαι στα μαθηματικά και τον προγραμματισμό με αποτέλεσμα ότι παίζει με μοτίβα και αριθμητικά να τα περνάω για πλάκα.

Δημοσ.

Συνηθως αυτοι που ειναι εξυπνοι εχουν μια κλιση προς τα μαθηματικα,

Aρα οι καθηγητες των μαθηματικων ειναι ολοι τζιμανια?

Δημοσ.

Τα τεστ της Mensa δεν απαιτούν μαθηματικές γνώσεις.

Καποτε σε ενα τετοιο τεστ ειχα συναντησει την ερωτηση:

Υποθετουμε οτι υπαρχει ενας Θεος, παντοδυναμος, παντογνωστης, που βλεπει τα παντα καθε στιγμη, και που κανείς δεν μπορει να του κρυψει τιποτα.

Τοτε γιατι το ταδε Χ ατομο(που δεν ειναι ο Θεος) υποστηριζει οτι αυτος μπορει να δει κατι που δεν μπορει να το δει ο Θεος?

Και το ταδε Χ ατομο λεει αληθεια.

Πως γινεται αυτο?

Η απαντηση ηταν και εξυπνη και βλακεια ταυτοχρονα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...