Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν περίπου 8 χρόνια ήμουν στην Αγγλία για ένα χρόνο ως φοιτητής, είχα ανοίξει εκεί έναν λογαριασμό στην Natwest, φεύγοντας τον άφησα άδειο. Δεν γνωρίζω καν αν έχει απενεργοποιηθεί μετά από τόσα χρόνια. Μιλώντας με έναν φίλο για eBay και τις δυσκολίες που έχουμε τώρα με τις αγορές (προσωπικά και έχοντας συνδέσει το PayPal με χρεωστική κάρτα Πειραιώς έχω καταφέρει να κάνω κάποιες αγορές, αλλά τρώω άκυρο αρκετές φορές) μου είπε ότι ένας γνωστός του έκανε κανονικά αγορές μέσω κάρτας HSBC, στην οποία έκανε κατάθεση εδώ στην Ελλάδα κανονικά από ATM.

Αναρωτιέμαι λοιπόν αν μπορώ να κάνω κι εγώ κάτι παρόμοιο. Την κάρτα την έχω μαζί μου (εννοείται πως μετά από τόσα χρόνια έχω ξεχάσει PIN κλπ), με ένα google search "Natwest Greece" δεν έβγαλα κάποια άκρη είναι η αλήθεια, δεν βρήκα να υπάρχει κάποιο υποκατάστημα της Natwest στην Ελλάδα. Μήπως γνωρίζει κανείς πώς θα μπορούσα να βγάλω κάποια άκρη;

Και βασικά, αν αξίζει τον κόπο. Γιατί αν παίζουν τίποτα προμήθειες δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο στις μικροαγορές που κάνω...

Δημοσ.

Καταρχάς προμήθεια για κατάθεση σε ξένη τράπεζα κρατάει το ΑΤΜ σίγουρα, δεν ξέρω πόση είναι αυτή όμως. Έπειτα ύστερα από οκτώ χρόνια δεν έχει λήξει η κάρτα σου; Έλεγξέ την μήπως αναγράφεται η ημερομηνία λήξης επάνω στην κάρτα.

• Like 2
Δημοσ.

Θα χει κλείσει ο λογαριασμός σίγουρα. Εμένα κάθε 2-3 χρόνια μου στέλνει σχετικο χαρτί η natwest, τους ανταπαντω ότι θέλω να παραμείνει ανοιχτός (έχει μέσα και καμια 40ρια λιρια) και πάει έτσι. Μου στέλνουν και καινούρια κάρτα που την ενεργοποιω από το online banking μέσω και του μηχανήματος που μου έχουν στείλει κι όλα καλά :)

Αλλά όπως είπα, έτσι όπως το περιγραφεις, ο δικός σου λογαριασμός έχει πάει ακλαφτος 8 χρόνια χωρίς να έχεις κάνει κάτι γι αυτόν.

Δημοσ.

Βασικά κι εγώ αυτό θεωρούσα ως πιο πιθανό, οι επιστολές κλπ θα πήγαιναν λογικά στην εστία.. Απλά είπαμε μπας και μμ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...