lambros Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Μια βοήθεια για να ξεμπερδευτω γιατι με τοσα που εχω διαβασει εχω χάσει την μπαλα. 1.Λοιπον οσοι κανουν revolut, moneysafe και ολες τις καρτες τις κανουν για να αγοραζουν απο διαφορά σιτε που δεν δέχονται παυπαλ. Απλως αν θέλουν εχουν την δυνατότητα να την συνδεσουν και με παυπαλ. Σωστα? 2.Αν κάποιος αγοραζει μονο απο εβαυ ή σιτε που δέχονται πληρωμη παυπαλ δεν χρειάζεται να κανει τον πρωτο τροπο. Απλως φορτιζει το παυπαλ του με το top up που εχει μεσα στο paypal συνδεοντας ενα λογαριασμό. Σωστα? Η καπου τα εχω μπερδέψει?
KINGLUCAS Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 μονο που το διαβασα δεν καταλαβα πολλα χαχαχαχ εχω moneysafe την καρτα τους αλλα δεν εχει χρημα μεσα , ειδα κατι χρεωσεις λεει 1.5 ευρω τον μηνα αλητια
NikosKallithea Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Μια βοήθεια για να ξεμπερδευτω γιατι με τοσα που εχω διαβασει εχω χάσει την μπαλα. 1.Λοιπον οσοι κανουν revolut, moneysafe και ολες τις καρτες τις κανουν για να αγοραζουν απο διαφορά σιτε που δεν δέχονται παυπαλ. Απλως αν θέλουν εχουν την δυνατότητα να την συνδεσουν και με παυπαλ. Σωστα? 2.Αν κάποιος αγοραζει μονο απο εβαυ ή σιτε που δέχονται πληρωμη παυπαλ δεν χρειάζεται να κανει τον πρωτο τροπο. Απλως φορτιζει το παυπαλ του με το top up που εχει μεσα στο paypal συνδεοντας ενα λογαριασμό. Σωστα? Η καπου τα εχω μπερδέψει? 1, ναι 2, ναι
letom Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Μια βοήθεια για να ξεμπερδευτω γιατι με τοσα που εχω διαβασει εχω χάσει την μπαλα. 1.Λοιπον οσοι κανουν revolut, moneysafe και ολες τις καρτες τις κανουν για να αγοραζουν απο διαφορά σιτε που δεν δέχονται παυπαλ. Απλως αν θέλουν εχουν την δυνατότητα να την συνδεσουν και με παυπαλ. Σωστα? 2.Αν κάποιος αγοραζει μονο απο εβαυ ή σιτε που δέχονται πληρωμη παυπαλ δεν χρειάζεται να κανει τον πρωτο τροπο. Απλως φορτιζει το παυπαλ του με το top up που εχει μεσα στο paypal συνδεοντας ενα λογαριασμό. Σωστα? Η καπου τα εχω μπερδέψει? Σωστά κατάλαβες αλλά υπάρχει και άλλος ένας λόγος να προτιμήσει κάποιος την revolut από το top up στο paypal: οι μεγάλες προμήθειες του pp και οι καθόλου προμήθειες της revolut.
lambros Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 οκ, αρα συνδεω την revolut στο παυπαλ και ουτε γατα ουτε ζημια. ευχαριστώ
l3ft3r1s Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Σωστά κατάλαβες αλλά υπάρχει και άλλος ένας λόγος να προτιμήσει κάποιος την revolut από το top up στο paypal: οι μεγάλες προμήθειες του pp και οι καθόλου προμήθειες της revolut. Τι προμήθειες έχει το paypal στο top up??? PayPal applies no fees to Top Up Πηγή
letom Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Εννοώ με το send money που έχει προμήθεια 3,4% + 0.35 ευρώ και τις ληστρικές προμήθειες που έχει επίσης για τη μετατροπή συναλλάγματος. Βέβαια μπορείς να επιλέξεις να κάνει τη μετατροπή η τράπεζα αλλά και πάλι έχεις προμήθειες (2% η μικρότερη). Ενώ αν βάλεις μετατροπή να κάνει η revolut δεν χρεώνει προμήθεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα