tetra82 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Εχω ηδη συνδρομη στο Play Music και αυτά που δίνει με ενδιαφέρουν. Θα το τιμήσω. Οσο για κάποιους που μας θεωρούν πρόβατα/βλάκες ή οτι αλλο επειδή για υπηρεσίες που μας αρέσουν πληρώνουμε θα πω το εξής απλό. Εύχομαι πραγματικά η (κάθε) Google να κόψει την πρόσβαση στα api της απο ολους τους 3rd party 2
Garuger Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Εγω χρησιμοποιώ το ipirate.Δωρεαν και με ατελειωτες συλλογες μουσικων κομματιων/συγκροτηματων για να βαλεις στο mp3/mp4
telemaxos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 H απλα για κανα χαλαρο music streaming υπάρχει το Cliggo στο marketplace του Firefox https://marketplace.firefox.com/app/cliggo-music/?src=search
boogie_thief Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 εκει στη google κανουν τοσα πραγματα που στο τελος τιποτα δεν κανουν καλα τo youtube εδω και χρονια θα μπορουσε να ειναι και spotify & netflix μαζι απο την αρχη δεν θα επρεπε καν να ειχε δημιουργηθει το play music αντε μπας και δουμε τιποτα σοβαρο στο youtube βρισκεις πραγματικα οτι θελεις απλα θελει λιγο οργανωση και να του δωσουν στοιχεια απλα και καθημερινα που εχουν ολα τα player τα αυτονοητα οπως το repeat 1 η να μπορεις να φτιαξεις προχειρη λιστα και να βαζεις στη σειρα οτι θελεις και να το παρακολουθεις χωρις να χρειαζεται να ψανεις ενα ενα τα video
djvavai Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Αυτό που λέμε στην google και στην κάθε Google συμβουλές για το τι έπρεπε να κάνει αλλά δεν το έκανε με τον ίδιο τροπο που λέμε στην μάνα μας με πατάτες έπρεπε να το κανείς το κοτόπουλο και όχι με μπάμιες...αυτό ενα πραμα... 1
boogie_thief Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Αυτό που λέμε στην google και στην κάθε Google συμβουλές για το τι έπρεπε να κάνει αλλά δεν το έκανε με τον ίδιο τροπο που λέμε στην μάνα μας με πατάτες έπρεπε να το κανείς το κοτόπουλο και όχι με μπάμιες...αυτό ενα πραμα... δηλαδη εσυ εισαι ευχαριστημενος και σου φαινεται λαθος αυτο που εγραψα η παραλογο? ολες οι εταιριες ζητανε γνωμες ιδεες και αποψεις απο τους καταναλωτες τους για να βελτιοσουν την εμπειρια χρησης εγω σε πειραξα η σε χαλασε το σκεπτικο μου?
AlexKane Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 @boogie_thief Απλά, το youtube εδώ και χρόνια δεν έβγαζε χρήματα. Γιατί να ξοδέψει χρήματα ή Google; Για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σε μια υπηρεσία μονοπώλιο; Από ποιές υπηρεσίες αντίστοιχου βεληνεκούς απειλείται;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα