Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγόρασα από eBay ένα 3D Pen. Από την πρώτη στιγμή που μου ήρθε και το δοκίμασα παρατήρησα πρόβλημα στο «φόρτωμα» του πλαστικού υλικού στο Pen.

Κατόπιν με 2-3 χρήσεις που του έκανα βγήκε τελείως η μύτη μπροστά . Την ξαναέβαλα πάλι αλλά με την παραμικρή πίεση έβγαινε.

Να σημειώσω ότι την πρώτη φορά που το χρησιμοποίησα έβγαλε από την μύτη (πολύ λίγο) πλαστικό , διαφορετικό από αυτό που είχα τοποθετήσει στο 3DPen. Ήταν μήπως χρησιμοποιημένο?

Σε μέιλ που έστειλα στην αρχή μου είπε να το πάω σε τοπικό σέρβις! Του εξήγησα ότι δεν υπάρχει και μου πρότεινε να το γυρίσω πίσω.

Όταν του έγραψα για το κόστος της επιστροφής μου είπε ότι θα βαρύνουν εμένα!

Δεν το δέχτηκα και μου είπε ότι τελικά θα στείλει νέο και θα κρατήσω το χαλασμένο.

Πέρασε κανένας μήνας αλλά δεν ήρθε τίποτε! Του έστειλα πάλι μήνυμα και μου πρότεινε να κάνει refund το 30%. Δεν το δέχτηκα. Τελικά σήμερα μου έστειλε το παρακάτω μήνυμα αλλά δεν κατάλαβα αν τελικά η αποστολή του ελλαττωματικού προϊόντος γίνεται με δικά μου έξοδα και πως .

Βοήθεια!!!! (τι είναι αυτό το ASAP????)

Το mail που έστειλε σήμερα είναι :

"Thanks for contacting us. We are very sorry about this issue.We certainly understand your frustration with this situation and we would like to get it resolved.Please send the item back ASAP. Then we will issue a refund to you once we confirm the return. …κλπ κλπ κλπ ….. Please write this return address,RMA# and Custom label on top of the box, also please send us your return tracking # so we can track this order.We want to handle this matter ASAP."

Δημοσ.

το επιστρεφεις και παιρνεις πισω τα εξοδα μεταφορας απ το paypal.

ενημερωσου σχετικα πριν κανεις καποια ενεργεια

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Επειδή δεν μου έχει ξανατύχει ,υπάρχει κάποιος οδηγός για το πως γίνεται αυτό?

Το ebay ενημερώνεται για τα έξοδα αποστολής και πως?

Του έχει τύχει κάποιου κάτι αντίστοιχο?

Ευχαριστώ και sorry για τις πολλές απορίες!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...