Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους,

Θα ηθελα να ρωτησω εαν καποιος γνωριζει να μου πει εαν εχι ξεκινησει η αστυνομια να γραφει για το καπνισμα στις καφετεριες;;

Παρακαλω μονο απαντησεις απο ατομα που αληθεια γνωριζουν για το θεμα και οχι το τυπου καπου ακουσα-απο καποιον κλπ..

Ευχαριστω

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους,

Θα ηθελα να ρωτησω εαν καποιος γνωριζει να μου πει εαν εχι ξεκινησει η αστυνομια να γραφει για το καπνισμα στις καφετεριες;;

Παρακαλω μονο απαντησεις απο ατομα που αληθεια γνωριζουν για το θεμα και οχι το τυπου καπου ακουσα-απο καποιον κλπ..

Ευχαριστω

Δεν υπαρχει σαφης απαντηση σε αυτο.

Ο νομος υπαρχει χειμωνα καλοκαιρι. Απο κει και περα, το καλοκαιρι δεν καθεται κανεις να ασχοληθει. Το χειμωνα πλεον ειναι θεμα της εκαστοτε υπηρεσιας αν περιοχη αν θα βγει για γραψιματα ή οχι.

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους,

Ευχαριστω

Η αστυνομία δεν είναι αρμόδια.

Καλό διάβασμα (από την πιο έγκυρη πηγή, Εφημερίς της Κυβερνήσεως)

Δημοσ.

Ωραια τωρα ενημερωθηκα το ποιος με γραφει..Αλλα δεν ειναι αυτο που ρωτησα φιλε μου..

Τις τελεταιες ημερες εδω στον νομο Σερρων γυρνανε κλιμακια και κλεινουν σπιτια..

Και ακουγεται οτι γραφουν και για το τσιγαρο..

Αυτο που θελω να μαθω ειναι εαν προκειται για ραδιο αρβυλα η πραγματικοτητα.

Δημοσ.

Ωραια τωρα ενημερωθηκα το ποιος με γραφει..Αλλα δεν ειναι αυτο που ρωτησα φιλε μου..

Τις τελεταιες ημερες εδω στον νομο Σερρων γυρνανε κλιμακια και κλεινουν σπιτια..

Και ακουγεται οτι γραφουν και για το τσιγαρο..

Αυτο που θελω να μαθω ειναι εαν προκειται για ραδιο αρβυλα η πραγματικοτητα.

Τι ενοεις κλεινουν σπιτια ??????

Δημοσ.

αν εχεις μαγαζι και δεν μιλας με αλλους που εχουν στην περιοχη σου κατι δεν εχεις κανεις καλα...

οπως και αν δεν εισαι σε καποιον συλλογο...

Δημοσ.

Νταξ ολοι εξω σπο τον χορο καλα χορευουν..

Κλεινουν σπιτια γιατι σε μαγαζια σε χωρια 300 κατοικων με ενα ευρω καφε γραφουν για εικοσι και σαραντα χιλιαδες ευρω..

Δευτερον δεν μιλαω για φαγαδικα εκει ολοι το κατανοουμε.

Αλλα ξεφευγουμε του θεματος ..καποια χρησιμη πληροφορια καποιος ;

Δημοσ.

Μου μυρίζει για ράδιο αρβύλα. Δεν έχω ακούσει πουθενά αλλού να κόβουν πρόστιμα για κάπνισμα. Γνωρίζεις προσωπικά κάποιον που πλήρωσε το πρόστιμο?

Δημοσ.

Εδώ γράφει μόνο για φορολογικούς. Με δεδομένο ότι στο κλιμάκιο πρέπει να είναι κάποιος από το Υπουργείο Υγείας ή τις υπηρεσίες που αναφέρει ο νόμος παραπάνω, θα έλεγα πως δε γράφουν για το τσιγάρο. Υπόθεση κάνω βέβαια.

Ισχύει αυτό που σου είπαν πάντως. Σε σχετικά κλειστή κοινότητα, δε μπορείς να βρεις να ρωτήσεις ένα καταστηματάρχη για τι πράγμα τον έλεγξαν; Ή να το μάθεις από κάποιο σύλλογο;

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους,

Ευχαριστω

Η αστυνομια ή το λιμενικο στους χώρους αρμοδιότητας μπορει να κάνει εφοδο μετα από καταγγελια για να κάνει αρχικα συστάσεις από εκει και έπειτα αμα κάποιος δεν συμμορφωθεί ξεκινάνε τα χαρτάκια.

Το καλοκαιρι υπηρξε καταγγελια για καπνισμα εντος του επιβατικου σταθμου , έπεσαν συστάσεις και μάζεψαν τα τασάκια.

Δημοσ.

Αστυνομικος περασε πριν το κλιμακιο και ειπε οτι οταν ερθουν "Δεν χαριζουν γραφουν για το καθε ενα τσιγαρο που θα βρουν" αυτα ειναι λογια αστυνομικου εν υπηρεσια σε καποιον αλλο καταστηματαρχη .

Γιαυτο ρωταω εδω μηπως καποιος γνωριζει εαν αληθεια εχουν γραψει η απλα ελεγε για να λεει.

Την τελευταια εβδομαδα βρισκεται στον νομο σερρων κλιμακιο σδοε/ικα/υγειονομικο/ και απλα γαμανε οπου πανε..

Περιπτωση να χαρισαν ακομη δεν ακουσα .αυτους που γραψανε ως τωρα ηταν μονο για ικα/αποδειξεις..

Αλλα ξαναλεω οτι το ραδιο αρβυλα παει συνεφο και απλα προσπαθω να διασταυρωσω πληροφοριες.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...