aspirini Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Καλά κάνουν Ενταξει την ειπες την εξυπναδα σου αντε καλο σου βραδυ
shine Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Ενταξει την ειπες την εξυπναδα σου αντε καλο σου βραδυ κατά τ άλλα οι Γερμανοί μας φταίνε, οι αμερικάνοι....... ρε δεν υπάρχει σωτηρία 4
defacer Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Ενταξει την ειπες την εξυπναδα σου αντε καλο σου βραδυ Τι έγινε, σκοπεύουμε να συνεχίσουμε να παρανομούμε και ψάχνουμε να καλύψουμε το κωλαράκι και δε σηκώνουμε και μύγα στο σπαθί μας; Εγώ πάντως δεδομένου ότι η εξυπνάδα του ήταν να πει "μου αρέσει που εφαρμόζεται ο νόμος", αν ήμουν Σέρρες θα τους έστελνα στο μαγαζί σου μόνο και μόνο γι' αυτό. inb4 "είσαι χαζός δε βγαίνει αλλιώς ένα μαγαζί". Ξέρουμε όλοι πού το έχω γραμμένο το αν βγαίνει ή όχι; Και μένα αν δε βγαίνει το ορυχείο μου να πετάξω τα απόβλητα στη μούρη σας που είναι φτηνότερα για να βγει. 6
zio10 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Έχει αλλάξει κάτι στο νόμο; Μου είπαν πως αν το μαγαζί πληρώσει έναν φόρο (ή κάποιο ποσό τέλος πάντων) μπορούν να καπνίζουν νόμιμα μέσα.
Fulgore Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Καλησπερα σε ολους, Θα ηθελα να ρωτησω εαν καποιος γνωριζει να μου πει εαν εχι ξεκινησει η αστυνομια να γραφει για το καπνισμα στις καφετεριες;; Παρακαλω μονο απαντησεις απο ατομα που αληθεια γνωριζουν για το θεμα και οχι το τυπου καπου ακουσα-απο καποιον κλπ.. Ευχαριστω Μου ειχε τυχει προσωπικο περιστατικο Χριστουγεννα του 2015 σε καφετερια στην Κηφισια. Ρωτησα εγω με τον γνωστο μου οταν μπηκαμε αν επιτρεπεται το καπνισμα μεσα(επειδη βλεπαμε παντου να καπνιζανε μεσα,ασε που εξω δεν καθοταν κανεις επειδη ειχε πολυ κρυο). Μια οικογενεια φανερα ενοχλημενη απο την ολη κατασταση αφου εκανε καποιες παρατηρησεις στους αρμοδιους τελικα οντως φωναξε ενα περιπολικο το οποιο οπως ηρθε εφυγε. Οταν ρωτησαμε τον αρμοδιο του καταστηματος για το ολο συμβαν μας ειπε'' τετοιες μερες ειναι που μαζευουμε τον κοσμο.Αν απαγορευαμε μεσα το καπνισμα θα το ειχαμε κλεισει το μαγαζι'' Τα συμπερασματα δικα σου. 1
zio10 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Εγώ το 'χω πάρει απόφαση πάντως ότι (ξανά)καπνίζουν παντού κι όταν γυρίσω σπίτι θα βρωμάω κάπνα κι εγώ και τα ρούχα μου...Ήταν λίγο περίεργο που για κάποιο διάστημα έβγαινες και γυρνούσες χωρίς να μυρίζεις καπνό!
defacer Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Μου ειχε τυχει προσωπικο περιστατικο Χριστουγεννα του 2015 σε καφετερια στην Κηφισια. Τα συμπερασματα δικα σου. Έρχεσαι από το μέλλον να μας προειδοποιήσεις για κάτι.... αλλά τι.... 5
zio10 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Έρχεσαι από το μέλλον να μας προειδοποιήσεις για κάτι.... αλλά τι.... Να μας πει ότι τα φετινά Χριστούγεννα όποιος θέλει θα καπνίζει ελεύθερα!
Apoll Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Μέσα σε μία οκταετία που απαγορεύτηκε δια ροπάλου το κάπνισμα στους εσωτερικούς χώρους στην Βρετανία, το παιδικό άσθμα και οι παιδική πρόωρη θνησιμότητα έπεσαν 15%. Τα εγκεφαλικά έπεσαν κατά 42% και τα εμφράγματα κατά 40% Από 1 Οκτ 2015 απαγορεύτηκε και το κάπνισμα μέσα στα αμάξια, όταν σε αυτά υπάρχουν ανήλικοι. (και τα πρόστιμα μεγάλα). Και μετά σου λέει ο άλλος, "κλείσανε σπίτια/μαγαζιά" και λοιπές μλκίες. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις