ZELDA Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Γειά σας παιδιά, Εχει χρησιμοποιήσει κανείς καθαριστικά και σφραγιστικά νανοτεχνολογίας να μας διαφωτήσει λίγο ώς προς γίνεται και αν κάνουν αυτά που υπόσχονται , στο κατάστημα μου εχω πολύ δύσκολους ρύπους σε πλακάκια και στούς αρμους αλλα και πολύ σκόνη που μπαίνει απο το δρόμο , σκέφτομαι απλά να τα σκάσω σε τέτοια προιόντα γιατί είναι πανάκριβα μεν, άλλα χαλάλι αν κάνουν δουλειά αφού όλα τα άλλα απέτυχαν, επίσεις θέλω να χρησιμοποιήσω και στο αμάξι άλλα και στο σπίτι, πείτε καμιά γνώμη και κανένα καλό προιόν.
xpapias Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Φοβάμαι ότι ισχυει οτι οπου ακους πολλά κερασια κρατα μικρο καλαθι. Δεν ειμαι γνωστης αλλά νομιζω οτι χημικα δεν πρεπει να διαφερουν ιδιαίτερα/καθόλου απο τα συμβατικά προϊόντα. Μου θυμίζει τις κρέμες προσώπου με τεχνολογια DNA, το οποίο είναι η μεγαλύτερη μπαρούφα που μπορεί να ακουστεί. Ίσως, κάποιος ατμοκαθαριστης να κάνει καλύτερα για τη δουλειά που ζητας. Ειδικά για τους αρμους και τους δυσκολους λεκέδες. 1
ZELDA Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 http://www.printezisstore.gr/brands.php?brand=NANO4-LIFE&num=163 εγώ νομίζω οτι κάνουν πάλι δουλειά
xpapias Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Τι να σου πω. Μπορει να κανουν και δουλεια. Οσο υπαρχουν τα νανοβιονικα γιλεκα εγω θα ειμαι δυσπιστος. Οσο για το site που παραθετεις γέλασα αρκετά με το "γερμανική τεχνογνωσία με το χαμηλό ελληνικό κόστος παραγωγής". Στην πράξη, πιο ασφαλες θα ηταν να ξεκινησεις με 1-2 τέτοια προϊόντα και αν σου κάνουν δουλεια να παρεις κι αλλα. Φιλικά παντα.
maik42 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 απο προσωπικη εμπειρια και χρηση πρεπει να σου πω οτι ειναι εντελως μουφα το προστατευτικο κατα της βρωμιας. για το καθαριστικο δεν γνωριζω να σου απαντησω. νομιζω οτι το 5λιτρο κοστιζε γυρω στα 75,00€ απο 150 που το ειχε μια εταιρια στο site της. edit: τωρα που ανοιξα το link που δινει ο φιλος πιο πανω, ναι αυτο ηταν, το nano4life 1
nick#18 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 http://www.glochem.gr/glo440.htmlδοκιμασε το! Με εχει ξελασπωσει απο πολλα! Εχει βγαλει και ενα ακομα δυνατοτερο αλλα δεν το εχω δοκιμασει.. 3.30 το λιτρο κανει το 440.. Ξερω μια αποθηκη χαρτικων στην Δωδεκανησου στον Αλιμο που το εχει.. 1
ZELDA Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 θελω να χρησιμοποιήσω και καποια φόρμουλα για τα τζάμια γιατί το 80 % της πρόσοψης είναι τζάμι οπότε θα μου χρησιμευε κατι το οποίο να απωθεί το νερό και να τα διατηρεί καθαρά ή να μπορεί να απωθεί την σκόνη.
nick#18 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Ριξε ενα ματι στο site τους για το τι εχουν για τα τζαμια.. δεν εχω ιδεα.. θα σου προτεινα να ριξεις ενα ματι σε καποιο καταστημα με ναυτιλιακα ειδη.. π.χ. ναυτιλος.. εχει διαφορα πραγματακια και με νανοτεχνολογιεσ κ τετοια.. αλλιως καλογεροπουλος χημικα στον πειραια.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα