Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, γνωριζω οτι η καλυτερη λυση ειναι η προληψη αλλα αναρωτιεμαι αν υπαρχει φυσικος τροπος απομακρυνσης της πλακας απο τα δοντια και ποιες ειναι οι συνεπειες της μη απομακρυνσης. Τελος σε οδοντιαντρο ποσο χρονο χρειαζεται και ποσο ειναι μια φυσιολογικη τιμη για καθαρισμο της πετρας αν καποιος εχει εμπειρια. Ευχαριστω.

Δημοσ.

Καλησπερα, γνωριζω οτι η καλυτερη λυση ειναι η προληψη αλλα αναρωτιεμαι αν υπαρχει φυσικος τροπος απομακρυνσης της πλακας απο τα δοντια και ποιες ειναι οι συνεπειες της μη απομακρυνσης. Τελος σε οδοντιαντρο ποσο χρονο χρειαζεται και ποσο ειναι μια φυσιολογικη τιμη για καθαρισμο της πετρας αν καποιος εχει εμπειρια. Ευχαριστω.

Οδοντίατρος, δύο φορές το χρόνο χρειάζεται.

Δημοσ.

Εμενα 70Ε. Αλλα με βλέπει 2 φορές. Την πρώτη δουλεύει με υπέρηχο (; ) και την αλλη μηχανικα με αυτό το εργαλείο που μοιαζει με γαντζος.

Δημοσ.

Οδοντίατρος και καθαρισμός 1 με 2 φορές ανά έτος,τίποτα άλλο δεν είναι αποτελεσματικότερο,τουλάχιστον από την δική μου εμπειρία.

Δημοσ.

Χρόνος ανάλογα τον οδοντίατρο... από 15-30λ.

Τιμές για Θεσσαλονίκη κοντά στο 50ρικο όπως σου είπαν.

Για επαρχία 40.

Υπάρχουν βέβαια παντού και οδοντίατροι με 20-25... για Ελλάδα μιλάω.

Εμενα 70Ε. Αλλα με βλέπει 2 φορές. Την πρώτη δουλεύει με υπέρηχο (; ) και την αλλη μηχανικα με αυτό το εργαλείο που μοιαζει με γαντζος.

Υπερβολικές οι 2 φορές πιστεύω... υπέρηχοι + γάντζος με την 1 φορά.

Δημοσ.

για μισο, σε γενικο καθαρισμα σεν σου καθαριζει και πλακα...?

εγω την περασμενη βδομαδα που πηγα γενικο καθαρισμα 20 euro και που εδωσε μια συνταγη για ουλιτιδα αλλα 20,,,ειπε οτι ειχα τερηδονα πολυ..

Δημοσ.

Aπ όσο ξέρω πάντως στο ΑΠΘ οι εκπαιδευόμενοι με την επίβλεψη των καθηγητών αναλαμβάνουν ασθενείς με πάρα πολύ χαμηλό κόστος. Για έναν καθαρισμό πέτρας που δε νομίζω να είναι και κάτι απαιτητικό νομίζω είναι μια καλή λύση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...